En nyhetsoase på Internett

Artikkelen fortsetter under annonsen

Føler du ofte at du sitter igjen som et stort spørsmålstegn etter å ha lest nyheter, eller hunger du etter mer informasjon? Da anbefaler jeg Morgenbladets nettsider.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skal ærlig talt innrømmes at jeg er veldig fan av Morgenbladet. Etter min mening er avisen en oase i det norske mediebildet - en deilig motvekt til alle de andre nyhetsavisene på nett.

Selv abonnerer jeg på papirutgaven, men som den datanerden jeg er, fyrer jeg opp laptopen og setter den på kjøkkenbordet. Mens PC-en starter, koker jeg kaffe og smører meg et par skiver brød før jeg setter meg ned og koser meg. Deretter logger jeg meg inn på Morgenbladets nettsider. Laptop, frokost og Morgenbladet er for meg den perfekte start på dagen.

Jeg blir selvsagt ikke ferdig før jeg må på jobb, så da gleder jeg meg til å komme hjem for å lese resten. Før jeg starter å jobbe, leser jeg en artikkel eller to på nettsidene deres. Som oftest blir jeg ikke ferdig på fredag heller - og da fortsetter jeg på lørdag. Ja, når det gjelder lesestoff, er fredagene, og helgen forøvrig, definitivt ukens høydepunkt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Artiklene på nettstedet (og i papirversjonen) er dyptpløyende, grundige og seriøse - og fullstendig rensket for tabloide innfallsvinkler.

For å ha glede av Morgenbladet bør du imidlertid være opptatt av politikk, kultur, forskning og i det hele tatt livet rundt deg. De er en av de få avisene i Norge som gir deg bakgrunnsinformasjon til kunnskap og ettertanke.

Dette sier de selv:

«Morgenbladet skal være en uavhengig ukeavis med vekt på kultur, politikk og forskning. Avisen skal være riksdekkende og globalt orientert, og skal øke interessen for kritikk og meningsutveksling. Avisen retter seg mot lesere som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av kultur og samfunn.»

Nettstedet er todelt: en del som er åpen for alle, samt en del som er forbeholdt abonnenter. Dersom du registrerer deg som abonnent, får du tilgang til de samme artiklene som i papirversjonen.