De beste julegave-historiene

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter jul har vi kjørt en liten julekonkurranse med både spill, bøker, film og musikkpakker til dere som kunne dele de aller beste julegave-historiene med oss.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Navn og stedsnavn er anonymisert av hensyn til giverne i det ganske land.

Og historiene har ikke latt vente på seg. Her skal du få se hvem som har vunnet i konkurransen vår. Og historiene, de taler for seg selv.

• Hei
Den verste julegaven jeg fikk var da jeg skulle hilse på mine kommende svigerforeldre for første gang på julaften. Jeg hadde kjøpt en dyr brennevin til «svigerfar» og et kostbart hudpleiesett til «svigermor». Av dem fikk jeg en marsipangris. På pakken stod det; «Til den ukjente». Det var pinlig! Jeg følte meg helt dustete.

Hei
Den desidert verste julegaven jeg fikk til jul var fra min kjære forlovede og samboer. Vel, vi satt der spente foran juletrærne, og jeg gledet meg som en hund til å åpne presangen fra min kjære...

Hadde hintet i forveien at jeg ønsket meg en ring eller smykke. Først åpnet min kjære pakken fra meg - det var et høyttalersett til bilen som jeg viste han ville bli glad for... så kom det endelig til meg, det var en stor gave, så smykke eller ring kunne det vel ikke være. Men jeg var en stor optimist likevel. Jeg pakket opp gaven, og gjett hva det var?

Et skopussesett!! Jeg mener, hva skal jeg vel med det? Jeg lot som ingenting mens jeg kjempet for å holde tårene inne. Han sa at han var lei klagingen min om at alle penskoene til barna og meg alltid var så skitne, så han tenkte han kunne kjøpe meg et skopussesett, siden jeg så ut til å ville ha det. Jaja tanken var vel god??

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

• Hei,
Eg fekk då ei t-skjorte fra min onkel. Den er fra en suvenirbutikk i London. Han var der for 3 år siden, og eg har fått samme t-skjorte 3 juler på rad no. Syns det er en grusom pakke eg :)

• Hei!
Årets kjipeste gave var fra «bestekompisen»! Et par håndlagde utskjærte vinglass i tre! Hjemmelagde gaver fra sløyden var ikke øverst på ønskelisten for å si det sånn!

Dagen etter, når man må ta den obligatoriske ringerundene og takke for gavene, sa han: «Var de ikke fine? De er kjempe fine til å PYNTE opp litt med!»

Hva svarer man på slikt? Nå vet jeg ikke om han er bestekompis lenger...
Og det verste er jo at jeg må ta vare på dem, i tilfelle han spør etter dem når han er på besøk og skal ta seg en dram!

• Heisan!
Dette har langt fra vært den store julen. Dette var den første julen jeg ikke feiret med min familie, men hos svigers. Det i seg selv synes jeg er verdt en liten pakkenelikk fra Startsidens julenisse. Men jeg er vel ikke alene om å feire julen hos svigers… Men over til kriteriene for konkurransen:

Min verste julepresang noensinne fikk jeg denne julen fra min tante (hvis navn ikke skal nevnes) og det var en riktig så fin papirduk!

Jeg følte meg veldig som denne gutten i TV-reklamen som får et nips av en kattefigur; «Tusen takk! Akkurat hva jeg ønsket meg». Gudskjelov var hun ikke tilstede slik at hun kunne vitne min overbærende entusiasme. Tenk, en papirduk! Makan! Ha et fortsatt fantastisk nytt år som bringer hell og lykke, og måtte tusen kameler bite seg grundig fast i deres armhuler!

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

• Hei
Jeg fikk strikka slips, tante er ikke klok, hvorfor kunne hun ikke bare gitt meg en bok?

Hei
Den verste gaven i år var en vedkubbe!!! Det er helt sant!! Og jeg har hverken peis eller ovn... Heldigvis hadde de jeg tilbragte julaften hos peis, så vi brant den opp på selve julaften :o)

• Hei
Den verste julegaven fikk jeg av min fars svigerforeldre. Fikk en konvolutt og antok at det var et julekort og tenkte ikke mer over det før jeg åpnet det i romjulen (er ikke noen fan av julekort egentlig). Inni kovolutten lå det 500 kr.

Gjett om jeg fikk dårlig samvittighet da. Spesielt med tanke på at jeg ikke hadde ordnet noe til dem. Hverken julekort eller presanger. Det er dårlig julepresang, det - å få dårlig samvittighet.

• Hei
Egentlig fikk jeg veldig mye fint til jul, men det var en ting jeg ikke likte. Det var en liten pynteting som så ut som den var kjøpt på Nille. Det var en engel på størrelse med et viskelær...

Jeg er 15 år og ser ikke noe spesiell grunn til å få sånne «julepynt»- ting ennå. Jeg fikk også en kjempekul topp, men den var altfor liten, og derfor vil jeg si det også var en kjip presang. Det gikk ikke an å bytte den, for den var kjøpt i utlandet ... ellers hadde jeg en flott jul med mange morsomme folk og venner :)

Artikkelen fortsetter under annonsen

• Hei
Jeg vet at i en alder av 20 år er det jo selvfølgelig ikke mye å vente av julegaver lengre, men selv her kan en ikke si at at det er tanken som teller, for det er sannelig ikke mye tanke på dette!

Det har seg slik at min far og hans kjæreste har vært sammen i mange år, noe som har gjort det til at jeg og min søster på 17 har tilbringt mye tid med hennes familie. I utgangspunktet hadde vi ikke forventet oss noen fra den kanten, så vi ble en smule rørt da moren hennes gav oss hver vår lille julegave.

På julekvelden var min søster den første til å åpne gaven sin fra vår ste-bestemor. Hun rev opp papiret og satt plutselig med en strømpebukse i den ene hånden og en Kleenex-pakke (en sånn liten plastpakke med fem tørk i) i den andre!

I rent sjokk fant vi fort fram min gave fra henne, og etter et par minutter var jeg den heldige eier av verdens minste gule, heklete duk (2x2 cm), samt en Kleenex-pakke av samme type som min søster. Da vi ringte pappan vår senere på kvelden, viste det seg at han hadde fått et Mikke Mus-håndspeil av sin svigemor. Om det virkelig er noen som slår dette så ønsker jeg å møte dem!;) Godt nyttår!

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hei
Årets julegave: børste til fjerning av navlelo! Bilde vedlagt.

• Hei
Min verste julegave i denne jula var samtidig en av de beste...(?)
Min mamma som gråter sine bitre tårer over mine utdaterte kjøkkenkniver var så snill og gi meg en grønnsakskniv av det bedre merket. Alt var
velstand og jeg ble kjempeglad.

Senere på kvelden da tiden for og dra hjem var kommet, pakket jeg rubbel og bit av gaver i blant annet en stor, blå Ikea-bag, godt innpakket selvfølgelig. Snille tante Trude skulle være så snill å bære, og tok den blå Ikea-bagen ... og nå kommer det...

Halveis nede i trappa hørte jeg tre stille au, au, auuu. Så drar hun opp kjolen ... og hun blødde nå så sinnsykt!! Da hadde hun satt bagen på høykant mot låret og kniven kom igjennom innpakkinga og rett i låret. Det dannet seg raskt en blodpøl under henne. «Tante, vi må på sykehuset og sy, vi...».

«Nææ... tror du det, da?» Ehh... ja! Snittet var 6 cm. langt og 2 cm dypt og det ble 10 sting. Blodig sak!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hei
Den verste gaven jeg fikk til jul må være en bok... Å få bok i seg selv er helt greit. Ja, jeg ønsket meg faktisk bøker, men når boken heter «Det gjelder livet 2» og er skrevet av selveste Tore Strømøy (og en eller annen ukjent for meg, Birger Andreas Myrstad), så går det over min grense over hva jeg kan bli glad for å få... Dette er altså en bok hvor Tore og Birger skriver historien til folk som har holdt på å dø, og inneholder blant annet kapitler som:
* Terje nektet og dø
* Allergien tok nesten Torils liv
* Den skjebnesvangre festen
* Reddet av en underarm
* Når sekundene teller
* Fange nr. 73 710
* Reddet av en lighter (var det noen som sa Mac Gyver?)
* Et under at jeg lever

Men det er jo en positiv ting med boka.... Den er signert av både Tore og Birger, noen som og gjør at den ikke kan byttes...

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

• Hei!
Julen nærmet seg. Jeg var så spent, så spent på hva som lå inni de pent innpakkede gavene. Endelig var dagen der. Maten var fortært, oppvasken tatt og kaffen satt på. Nå var ventetiden over.

Den ene etter den andre pakket opp sine gaver. Så var det endelig min tur, jeg fikk den gaven som jeg hadde klemt på i lang tid og ikke kunne fatte hva var. Men det var en stor flat eske. Det skjønte jeg, men hva var inni? Jo, det var et toalettsete! Hvem i all verden hadde påført det på min ønskeliste uten mitt samtykke? Julenissens hjelpere? Hadde de rett? NOT!

(Illustrasjon)(Illustrasjon)

Hei
Det verste jeg fikk i år, var en genser. Ikke hvilken som helst genser, men en genser fra bestemor. Strikket helt på egen hånd. Med en babyblå hest i midten, og resten av genseren var rød. Den var kjempefin (ironi). Det hjelper ikke mye at jeg er gutt i tillegg, og 15 år. Var mer fornøyd i fjor da jeg fikk et par sorte sokker med bra kvalitet.



Takk for at dere delte julehistoriene med oss - og gratulerer til alle sammen.


Gavene kommer i posten en av de nærmeste dagene. Vi har så langt det har latt seg gjøre prøvd å etterfølge deres ønsker i henhold til hva julepakkene skulle inneholde.