Meny

De beste julegave-historiene

Etter jul har vi kjørt en liten julekonkurranse med både spill, bøker, film og musikkpakker til dere som kunne dele de aller beste julegave-historiene med oss.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Navn og stedsnavn er anonymisert av hensyn til giverne i det ganske land.

Og historiene har ikke latt vente på seg. Her skal du få se hvem som har vunnet i konkurransen vår. Og historiene, de taler for seg selv.

• Hei
Den verste julegaven jeg fikk var da jeg skulle hilse på mine kommende svigerforeldre for første gang på julaften. Jeg hadde kjøpt en dyr brennevin til «svigerfar» og et kostbart hudpleiesett til «svigermor». Av dem fikk jeg en marsipangris. På pakken stod det; «Til den ukjente». Det var pinlig! Jeg følte meg helt dustete.

Hei
Den desidert verste julegaven jeg fikk til jul var fra min kjære forlovede og samboer. Vel, vi satt der spente foran juletrærne, og jeg gledet meg som en hund til å åpne presangen fra min kjære...

Hadde hintet i forveien at jeg ønsket meg en ring eller smykke. Først åpnet min kjære pakken fra meg - det var et høyttalersett til bilen som jeg viste han ville bli glad for... så kom det endelig til meg, det var en stor gave, så smykke eller ring kunne det vel ikke være. Men jeg var en stor optimist likevel. Jeg pakket opp gaven, og gjett hva det var?

Et skopussesett!! Jeg mener, hva skal jeg vel med det? Jeg lot som ingenting mens jeg kjempet for å holde tårene inne. Han sa at han var lei klagingen min om at alle penskoene til barna og meg alltid var så skitne, så han tenkte han kunne kjøpe meg et skopussesett, siden jeg så ut til å ville ha det. Jaja tanken var vel god??

• Hei,
Eg fekk då ei t-skjorte fra min onkel. Den er fra en suvenirbutikk i London. Han var der for 3 år siden, og eg har fått samme t-skjorte 3 juler på rad no. Syns det er en grusom pakke eg :)

• Hei!
Årets kjipeste gave var fra «bestekompisen»! Et par håndlagde utskjærte vinglass i tre! Hjemmelagde gaver fra sløyden var ikke øverst på ønskelisten for å si det sånn!

Dagen etter, når man må ta den obligatoriske ringerundene og takke for gavene, sa han: «Var de ikke fine? De er kjempe fine til å PYNTE opp litt med!»

Hva svarer man på slikt? Nå vet jeg ikke om han er bestekompis lenger...
Og det verste er jo at jeg må ta vare på dem, i tilfelle han spør etter dem når han er på besøk og skal ta seg en dram!

• Heisan!
Dette har langt fra vært den store julen. Dette var den første julen jeg ikke feiret med min familie, men hos svigers. Det i seg selv synes jeg er verdt en liten pakkenelikk fra Startsidens julenisse. Men jeg er vel ikke alene om å feire julen hos svigers… Men over til kriteriene for konkurransen:

Min verste julepresang noensinne fikk jeg denne julen fra min tante (hvis navn ikke skal nevnes) og det var en riktig så fin papirduk!

Jeg følte meg veldig som denne gutten i TV-reklamen som får et nips av en kattefigur; «Tusen takk! Akkurat hva jeg ønsket meg». Gudskjelov var hun ikke tilstede slik at hun kunne vitne min overbærende entusiasme. Tenk, en papirduk! Makan! Ha et fortsatt fantastisk nytt år som bringer hell og lykke, og måtte tusen kameler bite seg grundig fast i deres armhuler!

• Hei
Jeg fikk strikka slips, tante er ikke klok, hvorfor kunne hun ikke bare gitt meg en bok?

Hei
Den verste gaven i år var en vedkubbe!!! Det er helt sant!! Og jeg har hverken peis eller ovn... Heldigvis hadde de jeg tilbragte julaften hos peis, så vi brant den opp på selve julaften :o)

• Hei
Den verste julegaven fikk jeg av min fars svigerforeldre. Fikk en konvolutt og antok at det var et julekort og tenkte ikke mer over det før jeg åpnet det i romjulen (er ikke noen fan av julekort egentlig). Inni kovolutten lå det 500 kr.

Gjett om jeg fikk dårlig samvittighet da. Spesielt med tanke på at jeg ikke hadde ordnet noe til dem. Hverken julekort eller presanger. Det er dårlig julepresang, det - å få dårlig samvittighet.

• Hei
Egentlig fikk jeg veldig mye fint til jul, men det var en ting jeg ikke likte. Det var en liten pynteting som så ut som den var kjøpt på Nille. Det var en engel på størrelse med et viskelær...

Jeg er 15 år og ser ikke noe spesiell grunn til å få sånne «julepynt»- ting ennå. Jeg fikk også en kjempekul topp, men den var altfor liten, og derfor vil jeg si det også var en kjip presang. Det gikk ikke an å bytte den, for den var kjøpt i utlandet ... ellers hadde jeg en flott jul med mange morsomme folk og venner :)

• Hei
Jeg vet at i en alder av 20 år er det jo selvfølgelig ikke mye å vente av julegaver lengre, men selv her kan en ikke si at at det er tanken som teller, for det er sannelig ikke mye tanke på dette!

Det har seg slik at min far og hans kjæreste har vært sammen i mange år, noe som har gjort det til at jeg og min søster på 17 har tilbringt mye tid med hennes familie. I utgangspunktet hadde vi ikke forventet oss noen fra den kanten, så vi ble en smule rørt da moren hennes gav oss hver vår lille julegave.

På julekvelden var min søster den første til å åpne gaven sin fra vår ste-bestemor. Hun rev opp papiret og satt plutselig med en strømpebukse i den ene hånden og en Kleenex-pakke (en sånn liten plastpakke med fem tørk i) i den andre!

I rent sjokk fant vi fort fram min gave fra henne, og etter et par minutter var jeg den heldige eier av verdens minste gule, heklete duk (2x2 cm), samt en Kleenex-pakke av samme type som min søster. Da vi ringte pappan vår senere på kvelden, viste det seg at han hadde fått et Mikke Mus-håndspeil av sin svigemor. Om det virkelig er noen som slår dette så ønsker jeg å møte dem!;) Godt nyttår!

Hei
Årets julegave: børste til fjerning av navlelo! Bilde vedlagt.

• Hei
Min verste julegave i denne jula var samtidig en av de beste...(?)
Min mamma som gråter sine bitre tårer over mine utdaterte kjøkkenkniver var så snill og gi meg en grønnsakskniv av det bedre merket. Alt var
velstand og jeg ble kjempeglad.

Senere på kvelden da tiden for og dra hjem var kommet, pakket jeg rubbel og bit av gaver i blant annet en stor, blå Ikea-bag, godt innpakket selvfølgelig. Snille tante Trude skulle være så snill å bære, og tok den blå Ikea-bagen ... og nå kommer det...

Halveis nede i trappa hørte jeg tre stille au, au, auuu. Så drar hun opp kjolen ... og hun blødde nå så sinnsykt!! Da hadde hun satt bagen på høykant mot låret og kniven kom igjennom innpakkinga og rett i låret. Det dannet seg raskt en blodpøl under henne. «Tante, vi må på sykehuset og sy, vi...».

«Nææ... tror du det, da?» Ehh... ja! Snittet var 6 cm. langt og 2 cm dypt og det ble 10 sting. Blodig sak!

Hei
Den verste gaven jeg fikk til jul må være en bok... Å få bok i seg selv er helt greit. Ja, jeg ønsket meg faktisk bøker, men når boken heter «Det gjelder livet 2» og er skrevet av selveste Tore Strømøy (og en eller annen ukjent for meg, Birger Andreas Myrstad), så går det over min grense over hva jeg kan bli glad for å få... Dette er altså en bok hvor Tore og Birger skriver historien til folk som har holdt på å dø, og inneholder blant annet kapitler som:
* Terje nektet og dø
* Allergien tok nesten Torils liv
* Den skjebnesvangre festen
* Reddet av en underarm
* Når sekundene teller
* Fange nr. 73 710
* Reddet av en lighter (var det noen som sa Mac Gyver?)
* Et under at jeg lever

Men det er jo en positiv ting med boka.... Den er signert av både Tore og Birger, noen som og gjør at den ikke kan byttes...

• Hei!
Julen nærmet seg. Jeg var så spent, så spent på hva som lå inni de pent innpakkede gavene. Endelig var dagen der. Maten var fortært, oppvasken tatt og kaffen satt på. Nå var ventetiden over.

Den ene etter den andre pakket opp sine gaver. Så var det endelig min tur, jeg fikk den gaven som jeg hadde klemt på i lang tid og ikke kunne fatte hva var. Men det var en stor flat eske. Det skjønte jeg, men hva var inni? Jo, det var et toalettsete! Hvem i all verden hadde påført det på min ønskeliste uten mitt samtykke? Julenissens hjelpere? Hadde de rett? NOT!

(Illustrasjon)(Illustrasjon)

Hei
Det verste jeg fikk i år, var en genser. Ikke hvilken som helst genser, men en genser fra bestemor. Strikket helt på egen hånd. Med en babyblå hest i midten, og resten av genseren var rød. Den var kjempefin (ironi). Det hjelper ikke mye at jeg er gutt i tillegg, og 15 år. Var mer fornøyd i fjor da jeg fikk et par sorte sokker med bra kvalitet.Takk for at dere delte julehistoriene med oss - og gratulerer til alle sammen.


Gavene kommer i posten en av de nærmeste dagene. Vi har så langt det har latt seg gjøre prøvd å etterfølge deres ønsker i henhold til hva julepakkene skulle inneholde.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:48 Flere organisasjoner vil ha nye utredninger av vindkraft02:27 Venezuela hevder seg utsatt for «elektromagnetisk angrep» etter strømbrudd02:26 Norsk kart til topps i verdensmesterskapet02:03 Irans utenriksminister: – Vi søker ingen konfrontasjon01:51 Utøya-naboer reagerer på minnested – varsler søksmål01:39 Rødt og Sp varsler nei til EUs fjerde energipakke01:26 Valgekspert: – KrFs situasjon er ­overraskende bra01:17 Budsjettenighet i USA01:03 Studie: Unødvendig for friske å forebygge hjerteinfarkt med aspirin00:37 Politiet: – Avpass farten ved våt veibane23:50 Bare gutter og ingen jenter født på tre måneder i 132 indiske byer23:11 Kontroll på to kvinner som var savnet etter brann i Sandefjord22:58 Advokatkontor klager inn Mattilsynet for Landsbruks- og matdepartementet22:51 Ricky Martin og hundretusener av demonstranter krever Puerto Rico-guvernørens avgang22:47 Ghayas Zahid lånes ut til Panathinaikos22:43 Kvinne fant død hund etterlatt i en konteiner22:10 Tre personer pågrepet etter bilran på Minnesund21:49 Voldtektssaken mot Ronaldo legges vekk21:44 Fergen Oslo XI er tilbake i drift etter bryggekrasj21:28 To fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord21:09 Moxnes driver stygg politisk kommunikasjon21:05 Tre såret av bilbombe på fransk base i Mali20:59 To personer fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord20:59 Microsoft med milliardsatsing på kunstig intelligens20:24 41 personer omkom i kraftig uvær i India20:23 Real Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb20:08 Mulig varmerekord i Paris denne uken19:39 Utøya-naboer reager på minnested – varsler søksmål19:34 Alkohol-tragedie rammer Costa Rica – nesten 20 år etter at den rammet Norge19:21 Hunt: Europeisk eskortetjeneste skal sikre trygg ferdsel i Hormuzstredet19:17 Forskere fant ferskvann i Norskehavet19:15 Droneforbud over Utøya og Utvika19:13 Trump tilbyr seg å mekle i Kashmir-konflikten19:11 Russ siktet for drapsforsøk etter voldsepisode på gresk øy19:09 Nikolai Astrup dro inn 15,4 millioner kroner i fjor18:14 Pante-nedtur på børsen17:55 Siktet mann i 40-årene avhørt etter dødsfall i Telemark17:34 Jo Swinson ny leder for de britiske Liberaldemokratene17:30 Medaljevinnere sendte rørende hilsen til kreftsyk konkurrent17:15 Britisk-iransk kvinne tilbake i fengselet i Iran17:13 Bonde fradømt rett til dyrehold17:11 Washington Post: Huawei bidro til mobilnett i Nord-Korea16:58 Horton fikk advarsel for protesten mot Sun16:40 Støre: 22. juli var høyreekstrem terror ment å ramme Arbeiderpartiet16:31 Varetektsfengsling av voldtektssiktet bergenser opprettholdes16:30 Valget snur opp ned på ukrainsk politikk16:09 Skogbrannen i Alta under kontroll16:03 Mayday fra fly: – Et mirakel at det klarte å lande16:00 Tyskland deler ikke USAs syn på Iran15:47 Farenivået senket til gult igjen ved Veslemannen15:32 Solberg kan ikke love å beholde 22. juli-senteret i regjeringskvartalet15:27 Ingeniør-rapport slår alarm om tilstanden på norske veier15:24 Mann hentet opp av vannet i Halden14:20 Mange fanget i brennende bygning i Mumbai14:02 Over en million fisk fanget av turister så langt i år13:48 Kritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet13:43 Britisk parlamentsmedlem tiltalt for overgrep13:37 Iran frigir de første bildene fra innsiden av Stena Impero13:10 Kollisjon mellom utrykkende ambulanse og personbil13:10 Partikontor i Berlin evakuert etter bombetrussel13:08 Fra nord til sør vil gradestokken nå 30 grader og kanskje enda mer12:56 Høyesterett skal behandle anken til kvinne (70) dømt for å ha kalt samfunnsdebattant kakerlakk12:50 Kenyas finansminister pågrepet for korrupsjon12:42 Rosenborg kan møte AIK og Tarik Elyounoussi12:12 Portugal kjemper mot flammene11:53 Bjørn skutt i Finnmark11:52 Savnet fransk ubåt funnet i Middelhavet etter over 50 år11:41 Drept så brutalt at identifiseringen tok tre dager11:37 Skjebnedag for Johnson og Hunt11:34 Droneforbud over Utøya og Utvika mandag11:29 Flere drept i selvmordsangrep i Mogadishu11:11 Strømmen tilbake i Asker11:10 Tidligere tennis-stjerne er død11:06 Zuccarello beholder nummer 3610:58 Nei til EU varsler ny Acer-debatt10:40 Mattilsynet frykter større smitterisiko fra gourmetkylling10:22 Israel river palestinske hus i Jerusalem-området10:04 Mann anholdt etter å ha forstyrret Solbergs 22. juli-tale09:45 IAEAs leder er død09:38 «Det var ingen naturkatastrofe. Det var et politisk attentat»09:38 Partiet til Ukrainas president ligger an til absolutt flertall i nasjonalforsamlingen09:36 NVE opprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:00 Nasjonal minnemarkering for 22. juli08:54 Nyhetsbyrå: 17 pågrepet i Iran for CIA-spionasje08:42 Pirater angrep lasteskip ved Singapore08:14 Jeger- og fiskerlag i Finnmark frykter invasjon av den russiske pukkellaksen08:03 To menn pågrepet for hakekors-hærverk på 22. juli-minnesmerke07:37 Skrekktakling overskygget nytt tap for Liverpool06:45 Stikkskadene til mannen som ble funnet i Oslo var et uhell06:44 Ryerson håper at Bundesliga-spill skal gjøre ham landslagsaktuell06:04 99,98 prosent frammøte ved valg i Nord-Korea06:04 Mann pågrepet for å ha tent på biler i Hamar05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:26 Flerbruksanlegg nedbrent i Rogaland05:09 Borgerrettsveteran mener Trump er rasist04:19 Slutten i sikte for hetebølge i USA03:46 Ventura sikret seg plass på PGA-touren02:52 Ny dyster drapsrekord i Mexico02:30 Ny metode kan varsle om utbrudd av lakselus
Siste nytt
02:48NorgeFlere organisasjoner vil ha nye utredninger av vindkraft02:27VerdenVenezuela hevder seg utsatt for «elektromagnetisk angrep» etter strømbrudd02:26NorgeNorsk kart til topps i verdensmesterskapet02:03VerdenIrans utenriksminister: – Vi søker ingen konfrontasjon01:51NorgeUtøya-naboer reagerer på minnested – varsler søksmål01:39NorgeRødt og Sp varsler nei til EUs fjerde energipakke01:26NorgeValgekspert: – KrFs situasjon er ­overraskende bra01:17VerdenBudsjettenighet i USA01:03VerdenStudie: Unødvendig for friske å forebygge hjerteinfarkt med aspirin00:37NorgePolitiet: – Avpass farten ved våt veibane23:50VerdenBare gutter og ingen jenter født på tre måneder i 132 indiske byer23:11NorgeKontroll på to kvinner som var savnet etter brann i Sandefjord22:58NorgeAdvokatkontor klager inn Mattilsynet for Landsbruks- og matdepartementet22:51VerdenRicky Martin og hundretusener av demonstranter krever Puerto Rico-guvernørens avgang22:47SportGhayas Zahid lånes ut til Panathinaikos22:43NorgeKvinne fant død hund etterlatt i en konteiner22:10NorgeTre personer pågrepet etter bilran på Minnesund21:49SportVoldtektssaken mot Ronaldo legges vekk21:44NorgeFergen Oslo XI er tilbake i drift etter bryggekrasj21:28NorgeTo fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord21:09PolitikkMoxnes driver stygg politisk kommunikasjon21:05VerdenTre såret av bilbombe på fransk base i Mali20:59NorgeTo personer fraktet til sykehus etter boligbrann i Sandefjord20:59VerdenMicrosoft med milliardsatsing på kunstig intelligens20:24Verden41 personer omkom i kraftig uvær i India20:23SportReal Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb20:08VerdenMulig varmerekord i Paris denne uken19:39NorgeUtøya-naboer reager på minnested – varsler søksmål19:34VerdenAlkohol-tragedie rammer Costa Rica – nesten 20 år etter at den rammet Norge19:21VerdenHunt: Europeisk eskortetjeneste skal sikre trygg ferdsel i Hormuzstredet19:17NorgeForskere fant ferskvann i Norskehavet19:15NorgeDroneforbud over Utøya og Utvika19:13NyheterTrump tilbyr seg å mekle i Kashmir-konflikten19:11VerdenRuss siktet for drapsforsøk etter voldsepisode på gresk øy19:09PengerNikolai Astrup dro inn 15,4 millioner kroner i fjor18:14PengerPante-nedtur på børsen17:55NorgeSiktet mann i 40-årene avhørt etter dødsfall i Telemark17:34PolitikkJo Swinson ny leder for de britiske Liberaldemokratene17:30SportMedaljevinnere sendte rørende hilsen til kreftsyk konkurrent17:15VerdenBritisk-iransk kvinne tilbake i fengselet i Iran17:13NorgeBonde fradømt rett til dyrehold17:11PengerWashington Post: Huawei bidro til mobilnett i Nord-Korea16:58SportHorton fikk advarsel for protesten mot Sun16:40PolitikkStøre: 22. juli var høyreekstrem terror ment å ramme Arbeiderpartiet16:31NorgeVaretektsfengsling av voldtektssiktet bergenser opprettholdes16:30VerdenValget snur opp ned på ukrainsk politikk16:09NorgeSkogbrannen i Alta under kontroll16:03VerdenMayday fra fly: – Et mirakel at det klarte å lande16:00VerdenTyskland deler ikke USAs syn på Iran15:47NorgeFarenivået senket til gult igjen ved Veslemannen15:32NorgeSolberg kan ikke love å beholde 22. juli-senteret i regjeringskvartalet15:27MotorIngeniør-rapport slår alarm om tilstanden på norske veier15:24NorgeMann hentet opp av vannet i Halden14:20VerdenMange fanget i brennende bygning i Mumbai14:02NorgeOver en million fisk fanget av turister så langt i år13:48ReiseKritiserer SAS: – Høyt sykefravær og lav tilfredshet13:43VerdenBritisk parlamentsmedlem tiltalt for overgrep13:37VerdenIran frigir de første bildene fra innsiden av Stena Impero13:10NorgeKollisjon mellom utrykkende ambulanse og personbil13:10VerdenPartikontor i Berlin evakuert etter bombetrussel13:08NorgeFra nord til sør vil gradestokken nå 30 grader og kanskje enda mer12:56NorgeHøyesterett skal behandle anken til kvinne (70) dømt for å ha kalt samfunnsdebattant kakerlakk12:50VerdenKenyas finansminister pågrepet for korrupsjon12:42SportRosenborg kan møte AIK og Tarik Elyounoussi12:12VerdenPortugal kjemper mot flammene11:53NorgeBjørn skutt i Finnmark11:52VerdenSavnet fransk ubåt funnet i Middelhavet etter over 50 år11:41VerdenDrept så brutalt at identifiseringen tok tre dager11:37VerdenSkjebnedag for Johnson og Hunt11:34NorgeDroneforbud over Utøya og Utvika mandag11:29VerdenFlere drept i selvmordsangrep i Mogadishu11:11NorgeStrømmen tilbake i Asker11:10SportTidligere tennis-stjerne er død11:06SportZuccarello beholder nummer 3610:58PolitikkNei til EU varsler ny Acer-debatt10:40Helse og livsstilMattilsynet frykter større smitterisiko fra gourmetkylling10:22VerdenIsrael river palestinske hus i Jerusalem-området10:04NorgeMann anholdt etter å ha forstyrret Solbergs 22. juli-tale09:45VerdenIAEAs leder er død09:38Norge«Det var ingen naturkatastrofe. Det var et politisk attentat»09:38VerdenPartiet til Ukrainas president ligger an til absolutt flertall i nasjonalforsamlingen09:36NorgeNVE opprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:00NorgeNasjonal minnemarkering for 22. juli08:54NorgeNyhetsbyrå: 17 pågrepet i Iran for CIA-spionasje08:42VerdenPirater angrep lasteskip ved Singapore08:14NorgeJeger- og fiskerlag i Finnmark frykter invasjon av den russiske pukkellaksen08:03NorgeTo menn pågrepet for hakekors-hærverk på 22. juli-minnesmerke07:37SportSkrekktakling overskygget nytt tap for Liverpool06:45NorgeStikkskadene til mannen som ble funnet i Oslo var et uhell06:44SportRyerson håper at Bundesliga-spill skal gjøre ham landslagsaktuell06:04Verden99,98 prosent frammøte ved valg i Nord-Korea06:04NorgeMann pågrepet for å ha tent på biler i Hamar05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:26NorgeFlerbruksanlegg nedbrent i Rogaland05:09VerdenBorgerrettsveteran mener Trump er rasist04:19VerdenSlutten i sikte for hetebølge i USA03:46SportVentura sikret seg plass på PGA-touren02:52VerdenNy dyster drapsrekord i Mexico02:30NorgeNy metode kan varsle om utbrudd av lakselus
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus