15 fryktes omkommet etter takras

Så mange som 15 fryktes omkommet under det sammenraste ishallstaket i Bad Reichenhall. Flere av dem er barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bad Reichenhall (NTB-DPA-Reuters):

Ifølge politi og andre offisielle kilder er 15 personer døde eller fryktes omkommet. Tidligere ble det opplyst at 10 personer var bekreftet omkommet. Taket på en ishall i den tyske byen Bad Reichenhall raste sammen mandag.

Redningsmannskaper med løftekraner og hunder arbeidet på spreng natt til tirsdag for å nå eventuelle overlevende under ruinene. I morgentimene var halvparten av bygningsmassen løftet vekk.

- Det er dessverre dødsstille inne i hallen, sier polititalsmann Fritz Braun.

Taket på ishallen raste sammen mandag ettermiddag, etter et kraftig snøvær. Skoleferien er ennå ikke slutt i Bayern, og lokale myndigheter regner derfor med at mange av dem som befant seg i hallen var barn.

Ifølge tysk politi skal det ha vært rundt 50 mennesker inne i hallen da det 60 meter lange taket raste sammen, mange av dem barn. Men det finnes ingen nøyaktig oversikt over hvor mange som var der, og derfor heller ikke noe eksakt tall på savnede.

Les også:

Barn omkom da tak på ishall raste sammen(©NTB)

Personvernpolicy