Meny

Kristensen Solås går av med 1,8 millioner

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Full lønn i to år, pendlerbolig og betalt barnehageplass tar Monica Kristensen Solås med seg selv om hun slutter i Redningsselskapet.


Oslo (NTB): Dette er uavhengig av eventuell videre jobbing i Redningsselskapet, skriver Aftenposten, som siterer Kristensen Solås' advokat, Arvid R. Ødegård, på at hun vil få utbetalt opptil 1,8 millioner kroner de kommende to årene, selv om hun ikke utfører noe arbeid for Redningsselskapet framover.

Kristensen Solås sa tirsdag til NTB at hun ikke har avtalt eller tenkt å motta lønn uten å gjøre en innsats for selskapet.

Full forvirring om Kristensen Solås' videre rolle i Redningsselskapet hersket tirsdag. Hun mente selv hun ville jobbe med ulike prosjektoppdrag fra sitt hjemmekontor, noe styreleder Magnus Stangeland først avviste blankt, før han senere tirsdag igjen holdt døren på klem for en slik mulighet.

Et nytt styre blir valgt av det ekstraordinære landsmøtet 14. januar.

- Det er opp til det kommende styret hvordan de vil disponere Kristensen Solås, dersom de fremdeles vil ha henne med, sier Stangeland.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus