Flyselskapene vil kreve erstatning fra Avinor

Innstilte avganger og forsinkelser har påført flyselskapene store tap, og derfor vil de kreve erstatning fra Avinor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB):

Alle problemene den siste tiden har påført flyselskapene store tap. Siden august har forsinkelser og innstilte avganger kostet selskapene rundt 100 millioner kroner, ifølge Flyselskapenes Landsforening.

Erstatningskravet er ennå ikke klart, men landsforeningen mener beløpet kan nærme seg denne summen.

- Vi arbeider nå med å spesifisere og konkretisere eksakt hvor mye det til slutt kommer til å bli lagt på bordet overfor Avinor, men det er helt klart at det er et betydelig beløp, sier leder i Flyselskapenes Landsforening, Per Arne Watle, til NRK Dagsnytt.Personvernpolicy