Juletips for nysingle

Er du blitt singel rett før julefeiringen? Her er ti tips som får deg til å glemme eksen og feire nyttår med hevet hode:

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har kjæresten gjort det slutt rett før julen? Det er dårlig gjort, men ingen grunn til å ødelegge julefeiringen.

Her er våre ti tips til deg som vil glemme eksen og overleve juleselskapene uten å bryte sammen i snørr, gløgg og tårer:

1)

Snakk med venner

Det kan se ut som om alle andre er lykkelige par som bare er opptatt av sine egne juleforberedelser og pepperkaker. Men venner vil gjerne hjelpe deg når du har det vondt.

Ikke vær redd for å ta kontakt og invitere deg selv til gløggkvelder og julefester. Om du ringer litt rundt finner du sikkert også noen som vil handle julepresanger eller ta en øl sammen med deg i kveld.

Artikkelen er levert av mozon.no


2)

Unngå SMS

Det er fristende å sende sentimentale meldinger til eksen. Og etter noen glass med juleakevitt kan det bli nesten umulig å la være. Legg bort telefonen eller gi den til en venninne på fest så du ikke går i den fella.

3)

Bli med på julefeiring


Ikke la eksen ødelegge planene for julaften. Ta på deg flotte klær og kos deg med god mat og familie, så blir det lettere å tenke på andre ting enn kjærlighetssorgen.


4)

Bytt presangen

Har du allerede fått en flott presang fra ekskjæresten? Ta den med til butikken og bytt den i noe du virkelig har lyst på. Som en sexy kjole til nyttårsaften for eksempel?

5)

Gjem tingene

Det kan være fristende å lage peisbål av alle tingene som ikke lenger hører til i leiligheten. Men det gir en kortvarig glede. Pakk heller tingene vekk for noen uker og tenk på om du vil levere dem tilbake - eller selge dem på nettet.

6)

Hold maska

Spar gråt og tenners gnissel til gode venner. Om du lar raseriet og sorgen gå ut over eksen vil han eller hun bare få bekreftet at bruddet var helt riktig.

7)

Respekt for vennene

Feller venner kommer i en vanskelig knipe når forholdet tar slutt. La vennene få beholde kontakt med dere begge to, ikke krev at de skal velge side. Unngå også å spørre felles venner om hva eksen driver med for tiden - du kan få svar som du ikke har lyst på.

8)

Hold deg unna


De fleste ekskjærester setter liten pris på uventede besøk i fylla midt på natten. Unngå slike overraskelser.

9)

Selvrespekt

Unngå for all del å drukne kjærlighetssorgen i one-nightstands. Om du har en god elsker kan det jo være greit, men tilfeldig sex vil ikke gjøre det enklere for deg å komme over bruddet.

10)

Godt nytt år!

Om nyttårsfesten er planlagt med felles venner bør du kanskje vurdere en plan B. Velg en nyttårsfest hvor du kan skåle for fremtiden i stedet for å gråte på kjøkkenet over tapt kjærlighet. Fest deg glad, flørt i vei og velg champagne fremfor whisky om du vil holde humøret på topp.

Relaterte saker på mozon.no:

5 TIPS FOR SINGEL-SEX

Personvernpolicy