Sex under juletreet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gode råd om nye stillinger, bedre orgasmer og tips om hvordan sexlivet kan piffes opp, selger som aldri før. Og ikke minst i desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Foto: mozon.no)(Foto: mozon.no)

Gode råd om nye stillinger, bedre orgasmer og tips om hvordan sexlivet kan piffes opp, selger som aldri før. Og ikke minst i desember.

- Tracy Cox's «Hot sex'» er fremdeles på topp. Boken snudde markedet og ligger fremdeles foran nummer to «Kamasutra'», sier butikksjef Ann Kristin Helle hos Norli i Bergen til

Mozon.no

.

Hittil er det solgt 37 000 eksemplarer siden boka kom på det norske markedet i 2000, ifølge Aschehoug.

- Boka er rett på sak og folk kan få mange nyttige råd og tips til et bedre og mer spennende. Dessuten er språket morsomt og direkte slik at mange blir inspirert, sier produktsjef for fatktavdelingen i Aschehoug.

Kvinne-appell


Helle forteller at det er merkbart flere kvinner enn menn som kjøper bøker om sex og samliv nå enn tidligere.

- Kvinner og jenter er mer åpne for slike bøker og synes ikke det er flaut at andre ser dem i kassen. Kvinnene liker at bøkene er litt flørtende og humoristiske, men samtidig jordnære, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Artikkelen er levert av

mozon.no

Sex- og samlivsbøker handler ofte om kommunikasjon mellom kvinner og menn. Forfatteren av boka «Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus» mener kjærester ofte har

store seksuelle hemmeligheter for hverandre

.

Mer åpenhet


Bøkene med rosa omslag og sensuelle bilder står godt fremme i butikken på Torgallmenningen i Bergen. Nylig var forfatter Tracy Cox på besøk for å lansere sin nye bok «Superdate» De fleste tilhørerne var kvinner.

- Det kommer flere titler som tydelig henvender seg til kvinner. «Superflørt», «Supersex» og «Superdate» er bøker som kvinner kjøper til sine kjærester eller ektemenn, sier hun.

Helle tror det ikke er tilfeldig at bestselgerne er kvinner. Andre bøker som «Penisatlaset» og «Sex X 100» er bøker som appellerer mer til unge menn.

- Samlivs- og sexstoff er ikke lenger hemmelige og tabubelagte stoffområder. Samfunnet er blitt åpnere for sex og erotikk har fått større eksponering i mediene Vi ser ofte at gutter står og blar i penisatlaset, sier hun

Nylig ble det norske penisatlaset lansert i Frankrike slik at franskmenn også får mulighet

til se den norske hverdagspenisen

.
Mer i Neste klikk:

Jenteprat med Tracy: Intervju med Tracy Cox


Kvinner brett ut!: Intervju med damene bak «Venus - norske kvinner sett nedenfra»