Kvikke klikk: Der kom adventen

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jaggu, der var det adventstid. Jeg føler det som om jeg knapt har fått tid til å si klementin før butikkene, pulten min, og TV'en min ble fylt med julekalendere og gavetips. Og jeg som setter min stolthet i å kjøpe alle pakkene lille julaften. Ok, nesten da.

Det kan skje så mangt under en julebuffet.Det kan skje så mangt under en julebuffet.

Men, nok om meg og mer om dere, kjære lesere. Egentlig trodde jeg ikke at jeg fikk tid til å skrive Kvikke klikk i dag, men på grunn av stor tips-pågang fra lesere, hadde jeg rett og slett ikke samvittighet til å la være. Så la oss sammen sette oss ned, ta en kopp gløgg og gå gjennom denne ukas høydepunkt.

Ukas julebord-historier

Ingen skal beskylde oss nordmenn for ikke å kunne feste. Og på julebord er alt lov, i alle fall hvis vi skal følge eksemplet til våre gode venner på Sørlandet. Du har garantert allerede fått med deg historien om det blide paret som bestemte seg for å ha sex under buffébordet på Clarion Ernst Hotell forrige helg. Så drøyt ble det at politiet ble tilkalt.

- Vi fikk beskjed om at et par gjennomførte et samleie under et bord, og rykket ut, sier operasjonsleder David Stamnes ved Agder politidistrikt

til Fædrelandsvennen

.

Classy.

Heldigvis har både våre

danske

og

svenske

naboer fått med seg fadesen. Ingen skal beskylde nordmenn for å ikke drive god reklame for landet sitt.

Jennifer har født. (Foto: justjared.com)Jennifer har født. (Foto: justjared.com)

Det er ikke bare i bibelbeltet at juleglade festdeltagere slår seg løs. Også i Askim gikk det litt over stokk og stein da 1700 sultne mennesker ikke fikk maten sin. Resten av historien er så stygg at jeg ikke orker å skrive om det engang.

Les resten her dersom du orker

.

Ukas hjerteknuser

Lille Michelle fra Massachusetts stod i kø for å avgi ønskelisten sin til julenissen. Da hun kom fram ble hun nektet audiens på nissens kne fordi hun ikke hadde nok penger. Kjøpesenteret hadde nemlig bestemt seg for at alle barna måtte betale for å få et bilde av seg og den rødkledde mannen.

Ah.....


Ukens baby

Her burde det stått noe om et kongelig barn, men Mette-Marit har i skrivende stund ikke skviset ut noe ennå (dersom hun skulle føde i løpet av helgen, må dere bare se bort ifra alt jeg skriver her). Jeg synes imidlertid at det er på høy tid. Prinsessen har jo gud hjelpe meg vært sprekkeferdig i månedsvis. Tysk presse har vært såpass framsynt at de har tatt saken i egne hender.

Flere magasiner har allerede annonsert MMs fødsel med overskrifter som

:

«DEN TREDJE BABYEN! - Nå er morslykken perfekt» «BABYEN! - stor stemning»

Tospannet Svein Ola og Dag G. har sendt inn denne adventsperlen funnet i en lokalavis.Tospannet Svein Ola og Dag G. har sendt inn denne adventsperlen funnet i en lokalavis.

Det er det jeg kaller initiativ.

I mangel av royale babyer, går tittelen «Ukens baby»

til Ben Affleck og Jennifer Garners førstefødte

, som etter sigende skal få navnet Violet Affleck.

Ukens leser

Som sagt så har dere vært ekstremt flinke til å tipse meg på elise@startsiden.no denne uken. Men det er særlig én som stikker seg ut, nærmere bestemt Ida J.

Siden jeg er så glad i din lille en-kvinne-redaksjon, og det den presenterer på Kvikke klikk, blir jeg alltid fristet til å hjelpe deg litt på din ferd rundt på nett. Jeg har nå bestemt meg for å bli flinkere til å sende deg en mail, hver gang jeg kommer over noe flott på nett, skriver Ida.
Skjønner dere, kjære lesere? Slik innstilling vil jeg se mer av!

Ukens leser tipset blant annet om

The bachelor's guide to domesticity

og

dette helt fullstendig fantastiske bildet

. Jeg bøyer meg i støvet.

Ukens bursdagsbarn


Jadda, jeg har fortsatt en lei fiksering på Britney. Derfor vil jeg benytte anledningen til å ønske henne riktig god bursdag. Her kan dere se noen riktig så sjarmerende bilder av

bursdagsbarnet

.

Et fint bilde av bursdags-Britney. (Foto: perezhilton.com)Et fint bilde av bursdags-Britney. (Foto: perezhilton.com)

Ryktene om at hun og den bomsen hun er gift med skal skille seg, kretser fortsatt rundt på nett. Det siste skal være at hun har forsøkt

å kaste ham ut

. You go girl!!


Ukas kjendiseri


Jeg må jo slenge på litt sladder også. Tviler du forsatt på forholdet mellom Brad og Angelina? Sjekk ut kroppsspråket

på denne pressekonferansen i Japan

.

Dersom du er fan av Aguilera, setter du kanskje pris på

disse heller tacky bildene

fra bryllupet hennes i forrige måned. Som om ikke det er nok, så kan du også sjekke

hvordan hun har det på bryllupsreise

.

Koseklumpen Peter Doherty

avslører den egentlige årsaken

til at det ble slutt mellom han og Kate Moss.

Ricky Martin

avslører ting vi ikke trengte å vite

om ham.

I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag:

Mobiltelefon-seng

.

Helt til slutt dagens:

superfreak ...


Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til

elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

«Kvikke klikk» inneholder både fakta, rykter og direkte sladder som kretser rundt på nett. Ikke tro alt du leser.

Neste klikk er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.

Personvernpolicy