Åpen for alle - alltid

Julegavetips: spill til barn

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi hjelper deg med tips om de beste julegavene innen konsoller og spill! Her er anbefalte spill for barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det produseres en haug spill for de yngre spillerene, men hvilke «barnespill» er virkelig gode? Vi har laget en liste over spill våre unge hjelpetestere har likt i året som gikk.

Som en ekstra hjelp har vi satt PEGI aldersmerkingen i parantes bak spillene som en indikator på hvem spillet passer for. Se PEGI sidene for mer informasjon.

Sly 3: Honour Among Thieves

er et glimrende plattformspill som de yngre spillerne elsker. Tegnefilmaktig grafikk og gode norske stemmer gjør dette til en vinner. (3+) (PlayStation2)

Burnout Revenge

er uten tvil et av tidenes beste bilspill. Fantastisk fartsfølelse og utrolig grafikk. (3+) (PlayStation2/Xbox)Mario Kart DS

tar den kjente og kjære go-kartserien til nye høyder. Utrolig spillbart og suverene flerspillermuligheter. (3+) (GameCube)

Mario Smash Football

gir deg lettbent fotballunderholdning som først og fremst er moro - og ikke vanskelig. (3+) (GameCube)

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nintendogs

har sjarmert flere jenter til å prøve en spillkonsoll enn noen andre spill jeg vet om. Vanvittig søte virtuelle hunder! (3+) (Nintendo DS)

SSX On Tour

er en glimrende ny utgave av allerede gode SSX. Suverent snøbrett- og skispill som er gøy for små og store spillere. (3+) (GameCube/PlayStation2/Xbox/PSP)Meteos

er årets aller beste actionpusler og en suveren tidsdreper på DS. Ikke like klassisk som Tetris, men nesten.. (3+) (Nintendo DS)


Kirby Power Paintbrush

er et suverent plattformspill som utnytter pennen på best mulig måte. Superspillbart og søtt. (3+) (Nintendo DS)


SingStar

er det ultimate karaokespillet. Sjekk om den du skal handle til har mikrofoner fra før. Årets utgivelser var «SingStar '80s», «SingStar Norske Hits» og «SingStar Pop». (3+) (PlayStation2)Zoo Keeper

er kanskje ikke like nyskapende som «Meteos» men er genialt enkelt og fryktelig morsomt å spille. Godt likt av de yngste spillerne. (3+) (Nintendo DS)


Se flere julegavetips