TV 2 med nytt tilbud til journalistene

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ledelsen i TV 2 har kommet med et nytt tilbud til journalistene i fjernsynskanalen. Landsstyret i Norsk Journalistlag vil ta stilling til tilbudet i et møte klokken 10.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB-Mats Rønning):
Etter at meklingen mellom partene brøt sammen ved 1-tiden natt til onsdag, møttes TV 2s ledelse og journalister til nye samtaler på morgenkvisten. I disse samtalene ble journalistene tilbudt et lønnstillegg på 16.000 kroner.

- I tillegg fikk de tilbud om et ansiennitetsopprykk på 3.500 kroner. Dette har forhandlingsutvalget valgt å si nei til, sier konserndirektør og forhandlingsleder for TV 2, Rune Indrøy, til NTB onsdag morgen.

Journalistenes forhandlingsutvalg kan bare komme med en anbefaling overfor landsstyret i Norsk Journalistlag, som skal møtes klokken 10. Etter dette møtet blir det klart om det blir streik og svarte skjermer i TV 2.

Uravstemning blant medlemmene er et alternativ til streik.

Journalistene møter på jobb som normalt i dag, og foreløpig går fjernsynssendingene som normalt på kanalen.

- Vi er i nye møter med ledelsen i TV 2, uten at riksmeklingsmannen deltar i samtalene. Den nye beskjeden til våre medlemmer er at de møter på jobb som normalt onsdag morgen, sa TV 2-journalistenes klubbleder Jarle Mårøy til NTB like før klokken 4 i natt.