Meny

«Blir jeg kjendis»?

Vår klarsynte fikk massevis av spørsmål under nettmøtet vårt. Over 200 spørsmål kom inn mens vi holdt på. «Blir jeg rik»? «Har du sett nøkkelen til traktoren»? «Hvor er jeg nå»?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helle jobber med de åndelige tingene i livet, noe hun har arvet gjennom flere generasjoner. Helle er synsk og kanaliserer, dvs at hun leser tanker, ser bilder og kjenner følelser.

Dette har hun holdt på med i 40-år, og er meget etterspurt innenfor dette temaet i Norge.

Møtet med henne var også svært populært. Her kan du se hva alle spurte om - og hva Helle svarte på.

 • Hei!
  Jeg lurer på hva som er forskjellen på en guide og en hjelper eller om det er det samme? Hva med "engeler", er det bare et annet ord for hjelpere?
  Lykke til videre med ditt arbeid :-)
  mvh Aline

SVAR:
Jeg mener vi har følgesvenner, jeg kaller de ikke for hjelpere for vi kan jo ikke fange hva de vil oss. Hadde vi hatt hjelpere hadde ikke forferdelige drap skjedd. Vet at mange synes dette er spennende, og også her som andre steder tror jeg mange profiterer på å snakke om dette for å tjene enkle penger.

Mvh
Helle

 • Hei.
  Har du et eller flere tips for hvordan man kan komme i kontakt med
  "hjelperen" sin? Jeg har lest bøker om emnet, men har foreløpig ikke klart å oppnå kontakt... Altså, kontakten er vel der, den - men ikke sånn at jeg merker det. Og det er det jeg vil - vite med sikkerhet at det er noen der som kan veilede meg litt innimellom.
  Mvh T:)

SVAR:
Se tidligere svar om tema. Ser du dem ikke så skal du ikke se dem. Jeg mener at man ikke må overfokusere på dette, men leve i nuet, og heller tenke at det finne noen rundt oss som tar vare på oss og har lyst til å følge med oss.

Mvh
Helle

 • Jeg har fått vite at vi alle er sjeler som har vært en del av et
  universelt, bevisst lys. Vår oppgave er å finne lyset inne i oss selv.
  Har du hørt om dette og hva er ditt syn (kortversjonen) på gud, evig liv, gjenfødsel og meningen med livet?
  Med vennlig hilsen
  Paul

SVAR:

Jeg tror på Gud, men hva Gud er, er det universet?, er det en ånd?. Det er uansett noe jeg ber til for å få styrke til hverdagen. Og mener bestemt at jeg får det. Lyset må vi selv bære, og jeg tror vi er født med det, men at vi gjør ting slik at lyset sakte blir borte.

Evig liv tror jeg ikke på, det med reinkarnasjon er vanskelig og jeg må være ærlig å si at jeg ikke klare å falle til ro med det riktige svaret.


MVh
Helle

 • Å være synsk er en form for overfølsomhet, ikke sant?
  Kan du forklare i "folkelige" termer hva som egentlig foregår?
  Å se inn i fremtiden, er det en slutning, slags fortsettelse av
  eksisterende energier eller tendenser du ser eller bare tatt ut av "løse luften" som bilder du mottar?
  Torill

SVAR:
Hei,
Det å være klarsynt kan være forskjellig fra person til person. Jeg ser bilder og tegn i rask sammenheng som sammen med personen sine energier når jeg snakker med det gir meg en naturlig sammenheng.
Håper du forstod dette.

Mvh
Helle

 • Hei
  Eg lurer på hva dette betyr, har sett skygge av ett litte barn gå fra
  gangen inn til stuen. Men mein gang eg se så forsviner den, dette skjer rett ved trappa opp fra Garasjen og Hoved døren nede.
  Har sett skyggen komme 3 ganger, er ikke redd. Men lurer felt på hva det betyr.

  Min Mors venn sier det betyr eg må passe på dei små ute siden skyggen er ca fra 2-4 års alderen. Må passe på bilene, Vi bor som sakt i USA nå. Har vert her 1 år og trives veldig godt_ Klar vi savner Norge litt av og til. Men har en jente på 9 år som går på skule og snaker kjempe bra Engelsk da, har en litta Jente på 2 år og en liten gutt på 5 måner også. Har også en gutt på 11 år men han bor som sakt hos Faren sin i Norge, Odelsgutt.


  Så eg er litt skeptiske til denne skyggen seg har sett her i min Leilighet. Har ikke skjedd no som er no spesielt her da ? Ikke som eg veit om det har bod 1-2 Familier her før oss denne leiligheten.
  Sender deg dette for det har knaket litt som denne skyggen.
  Har opplevd masse nifse opplevelser som denne. For noen er tilbake, da vert eg skremt veldig. Men synes det er spoke der og da. Men er ellers ikke redd for disse tingene som skjer eller eg ser. Har på en måtte vokset opp med det, har noen Tanter og sånt som også ser og føler ting.
  Håper på svar.
  Vennlig hilsen AS

SVAR:

Ikke gå inn i disse mørke tankene, det betyr ikke at noe skal skje med barna dine. Det er ikke uvanlig at man har slike ting i huset, men ikke bruk energi på å tenke på det.

MVh
Helle

 • Hei Helle.
  Jeg er en gutt på 23 som har rotet bort USB memory sticken til samboeren min. På denne er det masse nyttig ting som hun bruker i sykepleierutdanningen sin. Har et litt rotete datarom men tror ikke den er her. Kan jeg ha kastet den da jeg ryddet eller hvor kan den være? Dette er viktig for meg.
  Hilsen L

SVAR:
Hei,
Jeg kan dessverre ikke finne slike ting på et nettmøte, men det er jo en meget god grunn til å rydde og vaske hele huset til Jul.

Mvh
Helle

 • Hei
  Jeg lurte på en liten ting når det gjelder "de som ikke har forlatt
  jorden men som er døde å ikke helt har forstått det selv".
  kan de se oss og kan de ut fra det noen ganger ikke forstå hvorfor disse utrolig overlegne menneskene innvaderer hjemmet deres?

SVAR:
Døde mennesker begir jeg meg dessverre ikke inn på ref, tidligere svar om dette.

Mvh
helle

 • Hei
  Jeg har en venninne som benytter seg av klarsynte i tøffeperioder av livet sitt, de hjelper henne til å se tingene på avstand og tilfører
  henne en del energi. Jeg synes dette er helt fantastisk for henne og det fungerer virkelig.

  Hun sier at i det den klarsynte får inn "klienten" sin på kontoret så
  følger de energier og kan se en god del ting som ingen andre sanser i nærver av samme person. Og hun forteller at de kan også se hvem som passer på oss i form av hjelpere. Jeg synes dette høres interessant ut og kunne også tenkt meg å oppsøkt en slik person, om så bare for erfaringen. Hva sier du til dette og hvordan foregår det når du møter en "klient"?

  MVH
  Undrende

SVAR:

Hei,
Jeg vet at det er veldig mange useriøse i dette markedet, det er veldig populært å snakke om hjelpere og mange tidligere liv. For meg blir det useriøst å sitte å fortelle om "døde" mennesker.

Dere kan jo bli rundlurt, og dere ser det ikke selv. Hvorfor ikke bare være her opp i lyset å se de goder som dere tross alt kan oppdage og leve sammen med? Fint at din venninne har god hjelp i klarsynte, og det er det veldig mange i Norge som har i dag. Jeg mener at dette styrker mange mennesker i deres valg for fremtiden.


Mvh
Helle

 • Hei Helle;)
  Jeg er i ett skille i livet mitt nå og funderer over hva jeg skal "bli
  når jeg blir stor"! Jeg er 38 år og livet mitt vil en annen vei enn jeg
  tør gå. Det er mye healing og engler der, men jeg kan da ikke leve av det? Håper du kan råde meg!
  mvh Nytt Liv

SVAR:
Mange kommer til et veiskille i livet, og er du 38 år så er du jo ganske "stor". Mange søker nok alternative ting i perioder i livet, og synes dette er spennende. Men det er svært få som kan ha det som jobb, og etter min mening er gode på dette.

Synes du skal "jordet" deg ned, og tenke over de gode tingene i livet, og nyte hverdagen. Ta tiden til hjelp for å se hvilke muligheter som faller naturlig for deg. Er dette healing og engler, så vil det bli det.


MVh
Helle

 • Hei
  jeg er en dame på 41. løve. Kjærligheten tror jeg det går bra med, Har fått en fin kjærestem, men vi bor lite stykke fra hverandre men jeg har store økonomiske bekymringer, og så har jeg en sønn f. xxxxxx som er i litt hardt vær. Hvordan ser hans nermeste fremtid ut? På forhånd takk
  N

SVAR:
Hei,
Jeg kan ikke gå inn på dette i et nettmøte. Jeg er heller ikke glad for å gå inn på ting hos andre personer, hvis jeg ikke finner det naturlig.
Mvh
Helle

 • Leste et av dine svar litt lengre oppe her. Kopierer det hit inn:

  "Det viktigste vi klarsynte gjør, er å holde oss opp i lyset, for å se
  muligheter i fremtiden. Skulle vi sett dødsriket så hadde vi gjort det." Mener du at klarsynte ikke kan se dødsriket? Eller misforstod jeg totalt nå?
  Anni ¨

SVAR:
Vi kan se det, men jeg vil ikke jobbe med det "svarte" idet det jeg mener dette er feil for meg. Derfor svarer jeg ikke på slike ting, og jobber mest med de "lyse" tingene. Håper dette var oppklarende
Mvh
Helle

 • Hei Helle!
  Er en jente på 29 år. Har to små barn og samboer. stjernetegn er løven, født 1976. Lurer på om vi snart møter bedre tider når det gjelder økonomi?
  mvh
  Sliten

SVAR:
Hei,
Jeg kan dessverre ikke se dette på et nettmøte. Økonomi er noe mange sliter med, så rådet er vel å ta tak i de tingene som er riktig for at denne skal bedre seg. Se positivt på tingene.
MVh
Helle

 • Hei Helle!
  Vi er et ektepar som har vært sammen i 10 og gift i 3 av dem. Vi har et barn på snart 2 år. For noen uker ga min kone meg beskjed om at hun hadde mistet de følelsene hun ønsket å ha for meg. Vi jobber for å finne tilbake til de rette følelsene, men vet ikke helt hvordan. Noen tips? Og....vil dette løse seg? mvh "en som håper å redde ekteskapet sitt".

Hei,
Dette er også ganske vanlige spørsmål hos meg til daglig. Beklager at jeg ikke kan svare på dette i nettmøte. Uansett så jobb med tingene, og lytte din kones behov ikke prøv å fremskynde hennes prosess.
Lykke til.
Mvh
Helle

 • Hei
  Jeg lurer på om det er mulig gjennom deg å oppnå kontakt med en avdød? Blir jeg frisk etter den hofteoperasjonen jeg skal ta nå?

SVAR:
Det med døde har jeg svart på tidligere, og det med helse går jeg ikke inn på.

MVh
Helle

 • Hei Helle.
  Jeg lurer på om evnene dine utvikler seg etterhvert som du bruker dem. Hvordan var det du oppdaget at du hadde evner til å se?
  Hjelper du mennesker tilbake i tidligere liv. Hjelper du til å se mellom livene når vi er i åndeverden? Jeg synes dette er et spennende tema som jeg opplever mange er opptatt av.
  Hilsen Hanneliten '

SVAR:

Noe her har jeg svart på tidligere. Jeg er ikke opptatt av tidligere liv, det er nå vi lever, det er nå vi må nyte livet. Jeg vet at det er mange som har tatt reiser tilbake til tidligere liv og fått store psykiske problemer i ettertid, så derfor er jeg opptatt av nåtid, og fremtid, og de positive tingene.

MVh
Helle

 • Kan du se om det skjer noe positivt frem over i mitt liv og at det vil
  skje noen konkrete forandringer? Hilsen kvinne født ** oktober 19**
  Mvh Yvonne

Hei,
Det kan jeg, men ikke på nettmøte.
MVh
Helle

 • Hei!
  Min bror døde for to måneder siden og jeg lurte på om du kunne si meg hva han driver med for tiden. Hvor er han?
  Takk

SVAR:

Spørsmål om døde besvarer jeg ikke. Synes du skal falle til ro med at han har det veldig bra, og ikke søke mye rundt dette. Tenk på de positive tingene om broren din.

 • Hei Helle.
  Kan hvem som helst utvikkle seg og bli klarsynt eller er det en medfødt gave bare enkelte har? Har vi alle en eller flere "skyttelsesengler" i rundt oss?

SVAR:
Hei, dette har jeg svar på under her.

Mvh
Helle

 • hei
  Lurer på om du vet om en person jeg kan ringe eller noen jeg kan maile på internett som kan hjelpe meg litt. Du skjønner jeg og min samboer prøver å få barn og er veldig spente rundt dette siden det er våres første.

  Hadde bare vært litt gøy å visst om det eventuelt kommer til å skje noe i nærmeste fremtid ? hvis det er mulig å se slike ting da ? Ha en fortsatt strålende dag og tusen takk.
  mvh
  m

SVAR:
Den eneste som kan gjør deg gravid er din samboer! Jeg ser ikke på slike ting som graviditet dessverre, og jeg mener ingen bør spå om dette tema. Dette går under liv og død.

Mvh
Helle

 • Hei.
  Har faktisk ganske god tiltro til hva dere jobber med. Dette er spesielt etter diverse TV programmer med klarsynte. Men en ting lurer jeg på.Leste i en kommentar nederst på siden en som skrev "hvorfor er det ingen Lotto millionærer"? Og det jer lurer på er om dere har evner og mulighet til å se slike ting? J
  Martin

SVAR:
Dette svarte jeg på i et tidligere innlegg.

MVh
Helle

 • Hei Helle:
  Jeg skulle vært innlagt på sykehus i dag men ble plutselig forkjølt
  "over natta". Da vil ikke legen operere. Jeg har en overbevisning om at det er en mening med alt. Hva slags grunn det skal være vet jeg ikke ennå, men jeg tror at jeg får vite det. Dette er en litt usikker operasjon, jeg behøver ikke bli bra igjen. Kan du se om jeg vil bli smertefri etterpå?
  Vennligst Anne

SVAR:
Hei,
Jeg ser dessverre ikke på sykdom og sykdomsforløp.
Mvh
Helle

 • Hei!
  er selfølgelig opptatt av karriere og kjærlighet. Bør jeg satse på
  reklame utannelse, og min nåværende kjæreste. Er han den rette?
  hilsen Ingvild

SVAR:
Utdannelse må du velge, jeg kan rådgi hva som er naturlig for deg, men ikke bestemme. Når det gjelder kjærlighet synes jeg du skal nyte dagen i dag. Ikke bruk tiden på å tenke om det er rett eller galt.
Mvh
Helle

 • Har alle denne evnen og kan den eventuelt læres?
  Mvh
  ØB

SVAR:
Dette står i tidligere svar.

Mvh
helle

 • Hei
  Er en kundalini-awakening nødvendig for å kunne aktivere
  pineal-chakraet, dvs. klarsyntevnen ? Da tenker jeg spesielt på de som ikke har denne evne medfødt men som har utviklet denne evne over tid. Det er jo som kjent de ulike chakraer som danner utgangspunkt for ulike evner på det åndelige plan,og da en oppvåkning av disse. Mener du at evnen kan oppnås uten denne "oppstigning" av kundalini kraft for å vekke opp chakraene.

SVAR:

Det finnes mange som tilbyr mange forskjellige kurser og teknikker for at mennesker skal lære klarsynthet. Jeg personlig mener at det ikke kan læres, derfor vil jeg ikke gå grundigere inn på ditt spørsmål.

Mvh
Helle

 • Hei mitt navn er xxxxx.Jeg lurer på når var det du viste at du hadde di spessielle evnene og eventuelt hvordan vidre utviklet du evnene og klarte og kontrolere følelser og hendelser.Jeg tror selv jeg er veldig motakelig for slikt... For som liten kunne jeg fårutsi ting som skjedde før di skjedde... men etsted under veis ble det gradvis borte.

  Men i en voksen alder så har jeg begynnt å se og føle det på kroppen... Som for eks i det forige huset spøkte det som jeg så og andre kunne se ting skjedde en gang i blant men di andre så det bare en gang i blandt og etter det så har jeg kunnet på en måte forutsi om det er noe rart i et hus når jeg kommer til det...Ved at jeg får frysninger ogfølelsen at det ikke er noe som ikke er som det skal ver...Så derfor synes jeg dette er velgig intetrsant og skulle gjerne vist litt mer om akkurat dette her
  med venlig hilsen jk

SVAR:
Jeg har i tidligere innlegg forklart hvordan jeg oppdaget mine evner som liten. Har ikke gjort spesielle fremstøt for å fremskynde klarsyntheten, dette er som jeg skriver noe jeg tror kommer når det er riktig.

Jeg hadde en sterk opplevelse når jeg var veldig ung; jeg mistet et barn på 2 år, og der fikk jeg en forutvarsel. Under sørgeprosessen til min sønn så åpnet alle kanalene mine seg for fullt. Jeg tror at vi klarsynte må gå igjennom mye sorg og smerte, og vi kunne ikke hjelpe så mange mennesker i ulike problemstillinger uten selv å ha vært igjennom mye sorg og smerte. Da kan vi også forstå andre mennesker sin fortvilelse.

Mvh
Helle

 • Hei
  hva er min yndlings-serie som går på tv??

SVAR:
Min yndlingsserie er "heia Tufte" så jeg får håpe din er den samme.
Mvh
Helle

 • Hei
  Jeg heter "Anonymt" å er født xx.xx.xxxx
  mitt spørsmål kommer jeg til å bli sammen med en gutt som heter
  "anonymt" å han er født x.x.xxxx

SVAR:

Hei,
Får å bli spådd må man dessverre være 18 år. Du er en ung jente, og du har nok som de fleste mange gode kjærlighethistorier foran deg, og det er ikke umulig at HAN er en av dem. Lykke til.
MVh
Helle

 • Hei eg bare lurer litt på en sak..
  Vi bor i et gammelt hus fra 1960 ca. dette har vi totalt renovert og
  byget ut litt. det eg vil frem til er at samboeren min mener han kan
  høre noen gå oppe når vi andre er ute eller vi er nede i 1 etg. Vi har også barn som har påstått at de har sett en gammel mann her i huset..

  Det eg egetntlig lurer litt på da er.. Kan det være "noen" her?? Eg har litt vanskelig for å tro på ungene og samboeren min da dette ikke er noe eg selv opplever. Det må eg bare innrømme hehe..
  Mvh Anja

SVAR:

Det kan absolutt være noen der. Det er ofte at mennesker går igjen i eldre hus. Det kan også være i nye hus, hvis det ligger noe i grunnen. Men det er ingen ting å være redd for, det kan være ubehaglig, men smil og be de bare gå vekk.

Mvh
Helle

 • Hei
  Er det ekkelt å kunne se ting som skjer eller kan du kontrolere det når du ser sånne ting? Med vennlig hilsen kjell magne 13 år

SVAR:

Dette klarer vi å kontrollere bra, det er både på godt og vondt det å se, men det blir noe man lærer seg å takle med årene. Jeg synes det er en meget givende egenskap som hjelper mange mennesker.

MVh
Helle

 • Hei.
  jeg synes sånne ånde mennesker er spennende! er det morsomt og spennende jobb?

SVAR:

Jeg jobber nok ikke med ånder. Jeg holder meg oppe i "lyset". Det er som forklart tidligere endel utfordringer, men jeg synes det er spennende og morsomt.

Mvh
Helle

 • Hei
  Jeg syns jeg kan hører stadig skrik på loftet om kveldene det er veldig nifst. Og en gang så jeg en mann som sto foran sengen min. Hva skaaaal jeg gjøre? Pleease svar!

Svar:

Hei,

Se svaret ovenfor.

Mvh
Helle

 • Hei.
  Jeg lurte på om du vet om han jeg liker vet hvem jeg er?
  Hvis Ja: Kommer han til å like meg som mer enn bare en venn?
  Hvis Nei: Hva må jeg gjøre for å bli kjent med han?
  Mvh Inger:)

Hei,

Som sagt tidligere helt umulig å se din fremtid på et nettmøte. Endel av svarene har du nok selv, men det er slike ting jeg hjelper mennesker med til daglig.

MVh
Helle

 • Har en fetter som ble drept i Brasil for snart 2 år siden.To personer er dømt. Er bakmennene i saken bekjente av han? I så tilfelle, kan du si
  noe om dem? Ble han drept av første skudd? Veldig glad for svar
  mvh T

SVAR:
Hei,
Dette kan jeg dessverre ikke svare på i et nettmøte. Beklager.
Mvh
Helle

 • Jeg tror jeg har en liten nisse som passer på meg...
  På julaften for to år siden så jeg ut av vinduet og da så jeg en liten mann løpe rundt hus hjørnet.... jeg er ikke sikker men er litt redd.

SVAR:
Hei,
Julenissen skal man ikke være redd for, han kommer jo bare med pakker:)

Mvh
Helle

 • Hei!
  Jeg lurer på om du kan hjelpe meg en liten ting, jeg savner veldig
  fotlenka jeg har fått av min kjære..Jeg var sikker på at jeg visste hvor den var og lot den ligge der noen dager. Da jeg skulle se etter den, var den ikke der. Jeg syns det er svært synd hvis jeg har mistet den for godt, så jeg håper den er i nærheten. Kan du hjelpe?
  På forhånd takk!
  Mvh Ragnhild

SVAR:

Hei,
Det er veldig vanskelig å finne ting. Beklager.
Mvh
Helle

 • Hei
  Vet du at skyts engler fins og har skytsengler noen spesiele skjenne teng hilsen jente94

SVAR:

Jeg mener vi har veiledere, men jeg ser ikke på det som skyttsengler. Hadde vi hatt slike skyttsengler hadde ikke alt forferdelig skjedd i verden. Jeg velger å kalle det følgesvenner, og var det meningen du skulle sett de, så hadde du gjort det.
Mvh
Helle

 • Hei!
  Har sett litt på sånn fornemmelse for mord og lignende programmer. Hvorfor blir ikke alle slike mistenkelige dødsfall løst av de klarsynte? Dessuten forekommer det at de klarsynte sier helt forskjellige ting, men alle påstår at de har denne egenskapen og har holdt på med dette i lang
  tid. Med vennlig hilsen Anita

SVAR:

Det er slik at det offentlig ofte ikke har troen på dette, og dermed blir det ofte ikke brukt klarsynte. Når det gjelder hvorfor man ser forskjellig, er vel dette erfaring på å tolke de bilder og signaler man tar inn, da dette går veldig fort. Dette kan sammenlignes med at 2 personer ser en film, og etterpå skal gjenfortelle eksakt hva som skjedde hele tiden.
Håper dette var dekkende.

Mvh
Helle

 • Jeg vet ikke om jeg har forstått dette riktig, men kan det stilles
  spøsmål om dagligdagse ting eller mere dyptliggende problemer?

  Jeg er mitt i en barnefordelings sak, som er meget trøblete. Prøver å ha fokus på "barnas Beste". men det er ikke så lett når de "Lærde" strides Jeg skulle gjerne funnet ut: - Jeg skulle gjerne vist om at det jeg prøver å få til, faktisk er til det beste for mine barn? Dette er, og har vært en lang og slitsom tid, en ny vinkling hadde vært greit.
  Med vennlig hilsen KA

SVAR:

Hei,

Dette kan vi veldig godt se, men det som er viktig er at du som person følger de rådene som vil bli gitt. Det er ikke alltid at dette er riktig for deg utifra ditt ståsted nå, men det vil vise seg over tid at det jeg sier som regel slår til. Beklager at jeg ikke kan gi deg konkrete råd på et nettmøte, men dette skyldes at jeg er nødt til å fange opp dine energier.


Mvh
Helle

 • Hei!
  Kommer jeg noen gang til å begynne på skole igjen? Når blir jeg gravid?
  Kommer jeg noen gang til å bli rik?
  Hvem kommer jeg til og gifte meg med? Hvis jeg blir gift da :-)
  Håper du kan svare meg
  Hilsen lille meg :-)

SVAR:
Hei,
Beklager men dette er helt umulig å svare på, under et nettmøte. Graviditet ser jeg uansett ikke på, fordi dette går under liv og død.
MVh
Helle

 • Er jeg gift med rette personen

SVAR:
Hei, for at jeg skal kunne klare å svare på konkrete ting, er jeg nødt til å fange opp energiene til den jeg snakker med. Jeg vil uansett ikke dømme om det er rett person for deg, dette må du kjenne etter selv. Men jeg kan gi deg mine synspunkter på positive og negativ sider ved denne personen, dette gjør jeg kun ved navn og stjernetegn og årstall. Det er eneste informasjonene jeg trenger.
Uansett kjenn etter hva som er riktig for deg, lykke til!

Mvh
Helle

 • Har du prøvd deg på James Randis million USD? Hvis Ja, hvordan gikk det, hvis nei, hvorfor ikke?
  BA

SVAR:
Hei,

Har hørt om han, og det er vel endel som har prøvd. Det er slik at når man jobber seriøst med dette, så får man inn signaler fra universet Dette får man ikke når det gjelder økonomiske goder for seg selv eller andre. Derfor kan jeg dessverre helle ikke si deg de syv rette lottotall.
Det er uansett slik at vi ser mye, om fortid, nåtid, og fremtid, som hjelper mange mennesker til å komme videre i livet, og denne egenskapen er jeg på godt og vondt glad for å ha.

Mvh
Helle

 • Hei
  Som 9-10 åring hadde jeg en opplevelse jeg i ettertid ikke har klart å slippe tak i. Er dette en drøm, eller var det noe jeg opplevde.

  Jeg er nå i 40 årene og er endelig i gang med å vedkjenne meg selv. Episoden fra barndommen handlet om en gjenstand som var blitt borte- det underlige var at jeg så "som i en filmsnutt", hvor gjenstanden befant seg - og veien vi måtte gå for å finne den (en avstand på ca 400 meter)

  Det var nøyaktige beskrivelser, som stemte på en prikk. Det fulgte med en visshet, om at slik var det. Takknemlig hvis du kan hjelpe meg å forstå.

  Hilsen en undrende sjel

SVAR:
Hei,

Evnene kommer ofte som bilder fra vi er ganske små. Den største faren med å miste evnen igjen er også når vi er små, fordi vi er så små og tror vi fantaserer, og dessuten er det ingen som tror oss. Dette var nok ingen drøm.

Men evnen kan komme raskt tilbake hvis man begynner å jobbe med dette, og særlig hvis man har harmoni og ro i livet. Så jobb litt med deg selv, gjør meditasjoner og alternative ting.
MVh
Helle

 • Hei Helle!!!

  Jeg synes det er skummjelt med alt dette snakket om spådommer og klarsyn. Hender det at du opplever traumatiske følelser og vonde tanker når du f. eks er i selskaper og møter andre mennesker. I tilfelle så:

  Blir du ikke redd over dine egne evner? Kan du se om et menneske blir å oppleve en forferdelig død? Hvor eksakt kan du i tilfelle se en slik traumatisk utgang på livet?

  Dette var mange spørsmål, men kanskje du kan svare på et eller flere av dem??

  Vennlig hilsen
  Trond

SVAR:
Hei,

Hvis jeg går i et selskap så går jeg med åpent sinn, og ikke for å koble seg inn på de som er der. Men det å ha evner er på godt og vondt, og min største redsel, er at jeg skal traumatiske ting spesielt på mine nærmeste.

Det lærer man seg etterhvert mekanismer for å lukke for. Vi kan også se død og slike ting, men sperrer dette ute fordi det ikke har mening. Ting skjer når det skal skje.

Mvh
Helle

 • Jeg mistet min far når jeg var 3 år gammel. ingen vet hva som hendte med han. kan du hjelpe meg med dette.

SVAR:
Hei,

Nei, jeg går aldri ned i "mørket" å ser. Var det meningen du skulle vite dette så hadde du sett det selv. Det viktigste vi klarsynte gjør, er å holde oss opp i lyset, for å se muligheter i fremtiden. Skulle vi sett dødsriket så hadde vi gjort det.


Mvh
Helle

 • Hvordan vil det gå med kjærligheten og livet mitt videre ? penger karriere og reiser.?
  hilsen gyda dragedreper.

SVAR:

Hei,
Det vil useriøst av meg å spå din fremtid på et nettmøte. Hvis jeg skal kunne ha muligheten til å se slike ting, må jeg snakke med deg og fange opp dine energier.

Mvh
Helle

 • Jeg er en 45 år gammell mann som er i ferd med å bli skilt,har hvert syk lenge vill jeg bli frisk ,vill jeg bli lykkelig.
  (det er ingen som vet jeg er syk)

SVAR:
Hei,
Trist å høre at du er syk. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med dette spørsmålet da jeg ikke ser på sykdom, og fremtid rundt dette.

Beklager.

Mvh
Helle

 • Kan du se hvordan mitt 2006 vil bli?

  Wenche ;o)

SVAR:
Hei,

Det kan jeg, men ikke på nettmøte. Mange spør om dette, og jeg trenger navn, stjernetegn, og årstall for å kunne gå inn på ditt liv og fremtid.
Hvis du ikke har spådd deg før så kan jeg fortelle kort hvordan det foregår.

Du oppgir navn, stjernetegn, og årstall.

Utifra dette går jeg inn og kanaliserer dine tanker, slik at du skal bli trygg på at jeg fanger opp nettopp deg. Deretter så forteller jeg deg hvilke muligheter og ting som vil kunne oppstå i din fremtid, samtidig som jeg er veldig nøye med å gi deg råd. Slike spådommer inneholder ikke død, sykdom og slike ting, men er ment som en rettledning.

Mvh
Helle

 • Hei helle..! jeg er en jente på 18 år og har en ting jeg lurer på.! Når jeg gikk på barneskolen kom jeg i klasse med en gutt jeg likte veldig godt, var
  kjærester i over ett år (3-4 klasse). Jeg har alltid like han veldig godt, flørtet hele tiden.!

  vi var gode venner på ungdomskolen, men nå i de siste året har ikke vi hatt så mye med hverandre og gjøre, men plutselig begynte jeg og drømme om han, drømmer om han hver natt, har lurt litt på dette her..! hver eneste drøm jeg har dukker han opp,,! Har lest litt om drømmetyding og sånn på internett, men kommer aldri frem til noe, håper du
  kanskje gi meg et svar..! MVH en surrete jente..!

SVAR:
Drømmer er ofte det vi tenker på om dagen, og behøver ikke bety noe spesielt. Det er underbevisstheten som jobber. Kanskje du gjør ting, eller har møtt personer som minner om han.

Det er ofte mye slik ute og går når det gjelder drømmer, men jeg mener at det ofte ikke har noe med kjærlighet å gjøre. Synes du skal nyte drømmen, men likevel gå videre. Det som skal skje i livet skjer, universet jobber for alle.

Mvh
Helle

 • Hei, fikk lyst til å skrive, vet ikke helt hvorfor, men det føltes bare rett på en måte.. Fint at noen hjelper folk som trenger litt råd : )

  Det foregår mye i livet mitt nå, og har desverre ikke så mange å rådføre meg med, kanskje du kan gi meg noen råd. Er ei tobarnsmor i trettiårene,stjernetegn vær, som er arbeidsufør grunnet nakkerygg skade, lurer på hvordan fremtiden blir, bekymrer meg over økonomi spesiellt siden jeg ikke kan jobbe. Har hadt mye problemer med en eks, vil disse løse seg slik jeg ønsker?

  Er i et nytt forhold nu med en vidundelig mann, som har vært min søyle de siste årene. Men nu vil han ha barn, og bygge ut huset vårt, jeg elsker han over alt på jord, men lurer bare på om dette er rett tidspunkt, tenker kanskje litt for mye gjennom ting av og til?!!

  Ellers har jeg hadt endel smerter i magen i det siste, i sidene, venstre spesiellt, er litt nervøs for hva dette kan være. Da jeg ikke bruker å ha vondt i magen. Skal selfølgelig bestille meg legetime å få dette undersøkt snart da det ikke ser ut til å gi seg.. På forhånd takk, fra litt rådvill!

Hei,

Først må jeg si at vi som jobber seriøst med dette, ikke begir oss inn på tema helse, så der oppfordrer jeg deg til å søke lege hvis du lurere på noe. Jeg anbefaler deg å bruke din egen underbevissthet, og gå ut av gamle mønster for de har vi lett for å dra med oss.

Hvis du har truffet en mann som du er glad i så bør du satse på dette, istedenfor å fokusere på alt som har vært tidligere. Vi mennesker går ofte i gamle mønster og bruker energien på dette, og faller ned i "mørket" istedenfor å se lyset med nye muligheter.

Helle

 • Kjære helle,
  jeg har et spørsmål om kjærlighet. Jeg møtte en som heter *** for fire år siden. Det har vært veldig vanskelig å få til noe selv om følelsene var veldig sterke, som om vi blir motarbeidet på en måte.

  Det har vært så trist og det er liksom ingen andre jeg har møtt som kommer opp mot ham. Noen vil vel si at vi er sjelevenner eller noe sånt, men jeg lurer sånn på hva jeg skal gjøre og det gjør vondt i hjertet. Håper du kan se noe her, føler at du kan gi meg et svar som er viktg for meg. Du har så god og ren utstråling så det kjennes trygt å spørre. Lykke til med arbeidet ditt forresten :)
  - D.

SVAR:

Hei,

Noen ganger går vi inn i det vi kaller karma, utifra hva jeg mener med karma. Det har med både kjemi og begjær å gjøre. Det er ikke så ofte i livet vi opplever dette.

Et karma-forhold er alltid utrolig vanskelig, det setter seg som en besettelse, men det behøver ikke være din sjelevenn. Uansett her har du en jobb å gjøre. Bruke tid, kom deg løs, og se andre muligheter, uansett kan du ikke påvirke tiden, dere kan være ment for hverandre men det kan være lenge tid, for tiden kan vi ikke se. Dette er noe mange sliter med, så min anbefaling er legg det fra dere, og jobb videre så dere ikke faller ned i "mørket"

Mvh Helle

VÆR OPPMERKSOM:

Alle spørsmål som den klarsynte svarer på publiseres i denne artikkelen!

Vi gjør oppmerksom på at man ikke kan bli spådd på et slikt nettmøte. Ønsker du en personlig spådom kan du kontakte Helle direkte gjennom

eksperthjelp.no.


(Vær oppmerksom på at direkte kontakt med tjenesten Eksperthjelp koster penger).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
01:29 Frp-topper ville ha støttet USA i en krig mot Iran00:48 Sikkerhetsrådet maner til forsiktighet i Persiabukta00:35 MC-fører alvorlig skadd i ulykke ved Larvik23:38 Sudans militærjunta avviser veikart om maktdeling23:31 Sverige både scoret og reddet på straffe da de tok seg til kvartfinalen i fotball-VM23:10 Straffer og ny VAR-situasjon sendte USA videre i fotball-VM22:40 Georgias regjering innfrir krav om valgreform – demonstrasjonene fortsetter22:40 Irans FN-ambassadør avviser dialog med USA22:37 Ny nødknapp skal hjelpe havets «myke trafikanter»22:23 Vindmølle-demonstranter på terrorliste i Nederland21:56 Hetebølge i Europa: – Kjøl deg ned på kjøpesenter21:09 Forsker: – Erdogan kan stramme grepet ytterligere21:06 Tarmbakterier funnet i taket på høydebasseng i Askøy20:49 Straffer og ny VAR-situasjon sendte USA videre i fotball-VM20:28 Kvinne dømt etter nettomtale av psykolog i barnevernssak20:15 Trikkefører angrepet av mann19:59 Rike amerikanere krever mer skatt19:52 Bonde tiltalt etter at 92 dyr døde eller måtte avlives19:34 Storbyen forbyr el-sparkesykler etter dødskrasj19:21 Kveitekrig truer i Nordsjøen18:15 – Wow. Det var jo en grei kompliment18:07 Bitre og skuffede svensker etter at Sverige tapte kampen om vinter-OL for sjuende gang17:31 Får ikke være pårørende til sin egen sønn17:21 – De nye reglene vil skape forskjeller17:12 Harnes frikjent for cannabisdyrking16:43 Sydney erklærer klimakrise16:20 Mann pågrepet i Belgia for angrepsplaner mot USAs ambassade16:18 Lommebok-studie: Norge er blant de ærligste landene16:06 Bompengepartiet får 9,1 prosent i Tromsø15:39 Jemtland-saken: Våpenet var stjålet15:30 Angivelig kuppmaker drept i Etiopia15:20 Real Madrid avviste Ødegaard-salg15:19 To jagerfly kolliderte i lufta over Tyskland15:08 Thon er mektig lei av restriksjoner på biltrafikk14:50 Kypriotisk offiser fikk sju livstidsdommer for sju drap14:07 Ber om 900.000 kroner for Ludvigsen-fornærmet13:43 Benitez ferdig som Newcastle-manager13:40 Kvinne gjenglemt på fly13:39 Ett år siden saudiarabiske kvinner fikk lov til å kjøre bil13:37 Ebola har tatt livet av minst 1.500 i Kongo13:21 Dansk politiker tiltalt for grov barnemishandling13:01 EU tok feil: Matvarene er ikke dårligere i øst12:44 Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke12:42 Hurtigruteskip fikk motorstans12:39 OUS-direktør går av til tross for styrets tillit12:39 Svenskene stadig mer positive til OL12:07 Vestlig taushet etter Mursis død12:06 FN ber land hente hjem IS-krigernes kvinner og barn11:54 Forsvarsfolk fortviler over skjerpet skatt11:51 – Tilbydere av flyreiser bryter markedsføringsloven11:40 Drastisk økning i asylsøkere fra Venezuela til Europa11:34 Trusselrammet byutviklingsråd i Bergen går av11:06 Vil ha Nordkapp-møte med statsråder11:05 Hunt kaller Johnson feig10:47 Tre skadd i kollisjon mellom tre biler på E610:18 Nav-brukere stort sett fornøyde10:17 Kvinne falt i vannet fra hurtigruteskip10:16 Gutt døde etter badeulykke09:58 – Ludvigsen har med sikkerhet forklart seg uriktig09:57 Taliban truer afghanske medier09:38 Ingrid og Vilde er «framtidens fotballspillere»09:37 Pompeo forsøker å bygge koalisjon mot Iran09:32 Forsinkelser i togtrafikken etter påkjørsel09:12 Lege bak Abbasi-familiens uttransport klaget inn til etikkråd09:10 Iran: – Ingen har lyktes med dataangrep mot oss08:56 Danske Bank sparker toppsjef08:43 Tung avslutning på proffdebuten for Hovland08:42 Norge tredje dyrest i Europa08:19 Bruker 120 millioner på å sikre planoverganger08:18 Argentina-sjefen: – Vi må bli bedre på alt07:40 Tillitskrise ved Oslo universitetssykehus07:39 Liverpools norske supporterklubb rundet 50.000 medlemmer07:00 Nordmenn kutter i feriebudsjettet06:53 Sverige klar for OL-ja: – Fortjener å få vinterlekene06:45 Få amerikanere mener nye måneferder er viktig06:36 Hjelmseth lengter etter VM-revansj mot England06:13 24 personer funnet omkommet etter kollaps av bygning i Kambodsja06:12 Skjeggete offshoreansatt fikk sparken – tar saken til retten06:00 Kjempeforskjell i VM-bonusene: Mbappé og co. 3,4 milliarder, Graham Hansen og jentene 256 millioner06:00 – Utfordringene er store og det går for sakte05:50 Dette skjer i dag05:33 24 personer evakuert etter brann i flermannsbolig på Mysen05:30 Dette skjedde i natt05:12 Australia henter hjem åtte barn av IS-krigere fra Syria04:26 Minst fire døde da tog sporet av i Bangladesh04:17 Mexico har styrket grensekontrollen sørover04:12 – Folk flest ønsker ikke rushtidsavgift03:35 Mann alvorlig skadd i voldsepisode med kniv i Oslo02:51 Frankrike slet seg til kvartfinale02:48 Donald Trump avviser amerikansk Khashoggi-etterforskning02:29 Frp faller kraftig på meningsmåling i Agder01:53 Tysk kullprodusent vil rettsforfølge klimaaktivister01:42 Kristiansand kan utrede varmere badestrender med spillvarme00:50 Bolig i Nesbyen overtent – beboere hoppet ut av vinduene00:30 Venstre avviser samarbeid med bompengelisten i Oslo23:30 Netanyahu vil «vurdere» USAs fredsplan22:57 Messi og Argentina videre i Copa America22:33 Flammende feiring hele sankthanshelgen22:18 Fra trenerkritikk til matchvinner-status for Branns Koomson22:15 Houthi-opprørere angrep flyplass i Saudi-Arabia
Siste nytt
01:29NorgeFrp-topper ville ha støttet USA i en krig mot Iran00:48VerdenSikkerhetsrådet maner til forsiktighet i Persiabukta00:35NorgeMC-fører alvorlig skadd i ulykke ved Larvik23:38VerdenSudans militærjunta avviser veikart om maktdeling23:31SportSverige både scoret og reddet på straffe da de tok seg til kvartfinalen i fotball-VM23:10SportStraffer og ny VAR-situasjon sendte USA videre i fotball-VM22:40VerdenGeorgias regjering innfrir krav om valgreform – demonstrasjonene fortsetter22:40VerdenIrans FN-ambassadør avviser dialog med USA22:37NorgeNy nødknapp skal hjelpe havets «myke trafikanter»22:23VerdenVindmølle-demonstranter på terrorliste i Nederland21:56ReiseHetebølge i Europa: – Kjøl deg ned på kjøpesenter21:09PolitikkForsker: – Erdogan kan stramme grepet ytterligere21:06NyheterTarmbakterier funnet i taket på høydebasseng i Askøy20:49SportStraffer og ny VAR-situasjon sendte USA videre i fotball-VM20:28NorgeKvinne dømt etter nettomtale av psykolog i barnevernssak20:15NorgeTrikkefører angrepet av mann19:59PengerRike amerikanere krever mer skatt19:52NorgeBonde tiltalt etter at 92 dyr døde eller måtte avlives19:34VerdenStorbyen forbyr el-sparkesykler etter dødskrasj19:21PengerKveitekrig truer i Nordsjøen18:15Sport– Wow. Det var jo en grei kompliment18:07SportBitre og skuffede svensker etter at Sverige tapte kampen om vinter-OL for sjuende gang17:31Helse og livsstilFår ikke være pårørende til sin egen sønn17:21Motor– De nye reglene vil skape forskjeller17:12NorgeHarnes frikjent for cannabisdyrking16:43VerdenSydney erklærer klimakrise16:20VerdenMann pågrepet i Belgia for angrepsplaner mot USAs ambassade16:18PengerLommebok-studie: Norge er blant de ærligste landene16:06NorgeBompengepartiet får 9,1 prosent i Tromsø15:39NorgeJemtland-saken: Våpenet var stjålet15:30VerdenAngivelig kuppmaker drept i Etiopia15:20SportReal Madrid avviste Ødegaard-salg15:19VerdenTo jagerfly kolliderte i lufta over Tyskland15:08MotorThon er mektig lei av restriksjoner på biltrafikk14:50VerdenKypriotisk offiser fikk sju livstidsdommer for sju drap14:07NorgeBer om 900.000 kroner for Ludvigsen-fornærmet13:43SportBenitez ferdig som Newcastle-manager13:40ReiseKvinne gjenglemt på fly13:39VerdenEtt år siden saudiarabiske kvinner fikk lov til å kjøre bil13:37Helse og livsstilEbola har tatt livet av minst 1.500 i Kongo13:21VerdenDansk politiker tiltalt for grov barnemishandling13:01Helse og livsstilEU tok feil: Matvarene er ikke dårligere i øst12:44MotorBilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke12:42NorgeHurtigruteskip fikk motorstans12:39NorgeOUS-direktør går av til tross for styrets tillit12:39SportSvenskene stadig mer positive til OL12:07VerdenVestlig taushet etter Mursis død12:06VerdenFN ber land hente hjem IS-krigernes kvinner og barn11:54PengerForsvarsfolk fortviler over skjerpet skatt11:51Penger– Tilbydere av flyreiser bryter markedsføringsloven11:40VerdenDrastisk økning i asylsøkere fra Venezuela til Europa11:34PolitikkTrusselrammet byutviklingsråd i Bergen går av11:06PengerVil ha Nordkapp-møte med statsråder11:05PolitikkHunt kaller Johnson feig10:47NorgeTre skadd i kollisjon mellom tre biler på E610:18PengerNav-brukere stort sett fornøyde10:17NorgeKvinne falt i vannet fra hurtigruteskip10:16NorgeGutt døde etter badeulykke09:58Norge– Ludvigsen har med sikkerhet forklart seg uriktig09:57VerdenTaliban truer afghanske medier09:38SportIngrid og Vilde er «framtidens fotballspillere»09:37VerdenPompeo forsøker å bygge koalisjon mot Iran09:32NorgeForsinkelser i togtrafikken etter påkjørsel09:12NorgeLege bak Abbasi-familiens uttransport klaget inn til etikkråd09:10VerdenIran: – Ingen har lyktes med dataangrep mot oss08:56PengerDanske Bank sparker toppsjef08:43SportTung avslutning på proffdebuten for Hovland08:42PengerNorge tredje dyrest i Europa08:19NorgeBruker 120 millioner på å sikre planoverganger08:18SportArgentina-sjefen: – Vi må bli bedre på alt07:40NorgeTillitskrise ved Oslo universitetssykehus07:39SportLiverpools norske supporterklubb rundet 50.000 medlemmer07:00PengerNordmenn kutter i feriebudsjettet06:53SportSverige klar for OL-ja: – Fortjener å få vinterlekene06:45VerdenFå amerikanere mener nye måneferder er viktig06:36SportHjelmseth lengter etter VM-revansj mot England06:13Verden24 personer funnet omkommet etter kollaps av bygning i Kambodsja06:12NorgeSkjeggete offshoreansatt fikk sparken – tar saken til retten06:00SportKjempeforskjell i VM-bonusene: Mbappé og co. 3,4 milliarder, Graham Hansen og jentene 256 millioner06:00Norge– Utfordringene er store og det går for sakte05:50NorgeDette skjer i dag05:33Norge24 personer evakuert etter brann i flermannsbolig på Mysen05:30NorgeDette skjedde i natt05:12VerdenAustralia henter hjem åtte barn av IS-krigere fra Syria04:26VerdenMinst fire døde da tog sporet av i Bangladesh04:17VerdenMexico har styrket grensekontrollen sørover04:12Motor– Folk flest ønsker ikke rushtidsavgift03:35NorgeMann alvorlig skadd i voldsepisode med kniv i Oslo02:51SportFrankrike slet seg til kvartfinale02:48VerdenDonald Trump avviser amerikansk Khashoggi-etterforskning02:29PolitikkFrp faller kraftig på meningsmåling i Agder01:53VerdenTysk kullprodusent vil rettsforfølge klimaaktivister01:42NorgeKristiansand kan utrede varmere badestrender med spillvarme00:50NorgeBolig i Nesbyen overtent – beboere hoppet ut av vinduene00:30NorgeVenstre avviser samarbeid med bompengelisten i Oslo23:30VerdenNetanyahu vil «vurdere» USAs fredsplan22:57SportMessi og Argentina videre i Copa America22:33NorgeFlammende feiring hele sankthanshelgen22:18SportFra trenerkritikk til matchvinner-status for Branns Koomson22:15VerdenHouthi-opprørere angrep flyplass i Saudi-Arabia
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus