Potter er rikest

Artikkelen fortsetter under annonsen

Magi og hardt arbeid har gjort Daniel Radcliffe til den mest velstående tenåringen i Storbritannia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

 (Foto/Copyright: © 2005 Warner Bros. Ent. Harry Potter Publishing Rights © J.K.R.) (Foto/Copyright: © 2005 Warner Bros. Ent. Harry Potter Publishing Rights © J.K.R.)

Alle elsker Potter og de unge skuespillerne fra de enormt populære filmene trenger ikke å bekymre seg for økonomien med det første.

Hovedrolleinnehaver Daniel Radcliffe er nå den rikeste tenåringen i Storbritannia, ifølge nettstedet femalefirst.uk.

Rik og berømt


Daniel Radcliffe ble verdensstjerne som 11-åring da han spilte i JK. Rowlings første magiske film «Harry Potter og de vises stein».

Nå er Daniel blitt 16 og er langt rikere enn berømte britiske tenåringer som Joss Stone og Charlotte Church.

Regissøren bak den nyeste Potter-filmen, Mike Newell sier at han er lettet over at Radcliffe og hans medspillere Rupert Grint og Emma Watson, ikke har blitt høy på pæra på tiltross for sine fete bankkontoer.

- De vet veldig godt hvor mye de er verdt alle sammen, men de har ikke blitt umulige av den grunn. Min største frykt var at de skulle ha innsett at det er de som er de absolutte stjernene, sier Newell som har regissert «Harry Potter og ildbegeret».

Radcliffe har nettopp signert en kontrakt som gir ham et svimlende beløp på over 92 millioner kroner for sin neste film «Harry Potter og Føniksordenen».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Slår alle rekorder


At Mike Newells filmatisering av «Harry Potter og Ildbegeret» er Norges definitivt mest sette film på kino sist helg er kanskje ikke noen stor overraskelse, men ikke nok med det; Harry Potter sørger også for å passere en magisk grense ingen har klart før ham - noensinne!

Filmselskapet Sandrew Meteronome melder at helt utrolige 200.235 publikummere fått med seg det 4. eventyret om Harry, Hermine og Ronny i premiereweekenden.

Dermed plasserer han både sine tidligere bedrifter, hobbiter og stjernekriger langt bak seg på tidenes kinotoppliste i Norge.

Les vår anmeldelse av Harry Potter og ildbegeret her

.