Kvinne døde etter knivstikking i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne døde torsdag kveld etter å ha blitt knivstukket utendørs i et boligområde i Prinsdal i Oslo. En mann er pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Oslo (NTB): En 30 år gammel mann er siktet etter at en 25 år gammel kvinne ble drept på Prinsdal i Oslo. Mannen ble etter kort tid pågrepet med et halvannet år gammelt barn.

Drapet skjedde ved 21-tiden torsdag kveld ved en bussholdeplass på Prinsdal, sør for Oslo sentrum. Ifølge politiets etterforskere skal paret tidligere ha vært i konflikt med hverandre.

Etter at den 25 år gammel kvinnen ble stukket flere ganger, tok den 30 år gamle mannen med barnevognen og forlot stedet. Flere vitner var på stedet og mens en forsøkte å redde kvinnen, tok en annen opp forfølgelsen av 30-åringen.

- Kvinnen var i utgangspunktet hardt skadd, men døde like etter. Vi kjenner ikke bakgrunnen for krangelen, sier leder ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt, Laila Bach, til NTB.

Vitnene på stedet forklarte politiet at mannen etter å ha stukket kvinnen tok barnevognen og gikk inn på en pizzarestaurant der han kjøpte en øl. Der ble han pågrepet uten dramatikk. Ifølge politiet var 30-åringen helt rolig og gjorde ingen motstand da polititjenestemenn pågrep ham.

- Vi har ikke funnet noe våpen, og vi vet heller ikke sikkert at det dreier seg om en kniv. Det vi vet er at det skal være et stikkvåpen, sier Bach.

(©NTB)