Matchingtjeneste for single sokker

Sokker som blir borte i vask er et velkjent problem. Hvor det blir av disse sokkene har vært et mysterium lenge. Heldigvis finnes det hjelp å få. På nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Denne single sokken befinner seg i Israel. Har du en single sokk som passer?Denne single sokken befinner seg i Israel. Har du en single sokk som passer?

Har du noen gang pløyd deg gjennom sokkeskuffen bare for å oppdage at du har tre sokker igjen: En stripete, en svart og en blå?

Sokker som forsvinner

er et klassisk og velkjent problem. Og hvor disse sokkene faktisk blir av verserer det flere teorier om. Noen mener for eksempel at vaskemaskinene bruker dem som næringstilskudd, mens andre igjen påstår at de rett og slett blir stjålet av baderomsgnomene.

Uansett hva forsvinningsnumrene skyldes er det som regel to offer som sitter igjen etter at en sokk har blitt borte:

Eieren av sokken, selvsagt. Og den ensomme sokken - som med ett risikerer en ublid skjebne som klut, hånddukke eller søppelfyll.

For sokker selges bare i par

, og straks en partner blir borte, er det som oftest kroken på døren for den etterlatte sokken. Slik er de harde bud i sokkenes verden.

... Med mindre man tar sokken i egne hender da (unnskyld uttrykket), og løser problemet på annet vis.

Slik som engelskmannen

Steve Gabb, som har opprettet nettsiden Lonelysocks, en slags datingside for single sokker, hvor folk kan sende inn bilde av sokken sin i håp om at noen har funnet partneren som passer.

Nettsiden

er nok mer sjarmerende enn nyttig, men den er vel verdt et lite besøk. Og hvem vet, kanskje finner du en god partner til den single sokken din?


Lonelysocks.co.uk

Personvernpolicy