Meny

Som to dråper vann (79)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Menn med makt og mikrofon, fra lerret, scene og regjering: Her er galleri nummer 79! Dine aller beste tips sender du til oss - men vær snill å sjekk om det er brukt før. Vi har 78 episoder å ta av...

Manchester Uniteds Rio Ferdinand og rapper Snoop Dogg, skriver Mads fra ArendalManchester Uniteds Rio Ferdinand og rapper Snoop Dogg, skriver Mads fra Arendal

Kjetil Rekdal ligner på dette bildet på Ari Behn. Og bortsett fra på dette bildet har jeg aldri tenkt på noen likhet mellom dem..., skriver Helge (Skjønner... red.anm.)Kjetil Rekdal ligner på dette bildet på Ari Behn. Og bortsett fra på dette bildet har jeg aldri tenkt på noen likhet mellom dem..., skriver Helge (Skjønner... red.anm.)

Janove Ottesen og Jens Stoltenberg er like, skriver Rikke (godt tips! red.anm.)Janove Ottesen og Jens Stoltenberg er like, skriver Rikke (godt tips! red.anm.)

Martin spør: Hva med Beyonce og Idol-David?Martin spør: Hva med Beyonce og Idol-David?

Larry Mullen og Kevin Bacon. De er prikk like. Spesielt nesen.. :), skriver ToneLarry Mullen og Kevin Bacon. De er prikk like. Spesielt nesen.. :), skriver Tone

Robert Post ligner da svært mye på Don Johnson (da han spilte i Miami Vice, vel og merke...), spør Anette fra Bergen.Robert Post ligner da svært mye på Don Johnson (da han spilte i Miami Vice, vel og merke...), spør Anette fra Bergen.

Da jeg var inne og leste på serien Kvikke Klikk, kunne jeg ikke unngå å legge merke til likheten mellom Kate Moss og Mette Marit, før hun ble prinsesse..., skriver Rune Da jeg var inne og leste på serien Kvikke Klikk, kunne jeg ikke unngå å legge merke til likheten mellom Kate Moss og Mette Marit, før hun ble prinsesse..., skriver Rune

Da jeg var inne og leste på serien Kvikke Klikk, kunne jeg ikke unngå å legge merke til likheten mellom Kate Moss og Mette Marit, før hun ble prinsesse..., skriver Rune Da jeg var inne og leste på serien Kvikke Klikk, kunne jeg ikke unngå å legge merke til likheten mellom Kate Moss og Mette Marit, før hun ble prinsesse..., skriver Rune

Robert Post ligner da svært mye på Don Johnson (da han spilte i Miami Vice, vel og merke...), spør Anette fra Bergen.Robert Post ligner da svært mye på Don Johnson (da han spilte i Miami Vice, vel og merke...), spør Anette fra Bergen.

Larry Mullen og Kevin Bacon. De er prikk like. Spesielt nesen.. :), skriver ToneLarry Mullen og Kevin Bacon. De er prikk like. Spesielt nesen.. :), skriver Tone

Martin spør: Hva med Beyonce og Idol-David?Martin spør: Hva med Beyonce og Idol-David?

Janove Ottesen og Jens Stoltenberg er like, skriver Rikke (godt tips! red.anm.)Janove Ottesen og Jens Stoltenberg er like, skriver Rikke (godt tips! red.anm.)

Kjetil Rekdal ligner på dette bildet på Ari Behn. Og bortsett fra på dette bildet har jeg aldri tenkt på noen likhet mellom dem..., skriver Helge (Skjønner... red.anm.)Kjetil Rekdal ligner på dette bildet på Ari Behn. Og bortsett fra på dette bildet har jeg aldri tenkt på noen likhet mellom dem..., skriver Helge (Skjønner... red.anm.)

Manchester Uniteds Rio Ferdinand og rapper Snoop Dogg, skriver Mads fra ArendalManchester Uniteds Rio Ferdinand og rapper Snoop Dogg, skriver Mads fra Arendal

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus