Meny

Bavianmamma slikket sønn skallet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bavianunge i en dyrehage i Devon tiltrekker seg oppmerksomhet av en helt spesiell grunn.


Den nakne sannheten er klar: For mye omsorg fra mor kan få deg til å miste håret.Den nakne sannheten er klar: For mye omsorg fra mor kan få deg til å miste håret.

Det kan straffe seg å ha en kjærlig og manisk mor. Det er en naken sannhet som den vesle bavianungen Reggie nå vet alt om.

Den tre uker gamle bavianen i Paignton Zoo i Devon har rett og slett fått slikket vekk håret på hodet av moren sin, Jill.

Det har fått Reggie til å ligne på en slags krysning mellom syttitallshelten Kojak og selveste Gollum, kjent fra Ringenes Herre.

Neil Bemment i dyrehagen sier at de ansatte ble svært overrasket da Reggie plutselig ble skallet.

- Men så så vi moren stelle ham og skjønte hvordan det hele hang sammen. Jills førstefødte mistet også håret sitt, men det kom tilbake, så Reggie trenger ikke bekymre seg for mye.

Dyrehagen i Devon har 60 nordafrikanske bavianer. Men med en hårete kropp og et skinnende rosa hode, er det Reggie og den kjærlige moren Jill som nå er selve hovedattraksjonen som alle vil se.


Kilde: BBC Online

Les også:

Forstå din ape
Kan aper skrive Shakespeare?
Julius - rebell med problemer

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus