Daniel Craig blir James Bond

Den britiske skuespilleren Daniel Craig overtar rollen som agent 007 James Bond. 37-åringens mamma Carol Craig bekrefter ifølge fredagsutgaven av London-avisen The Times at hennes sønn har fått rollen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den nye James Bond. (Foto: Sony Pictures Release International)Den nye James Bond. (Foto: Sony Pictures Release International)

London (NTB-DPA):
Navnet skulle offisielt kunngjøres på en pressekonferanse i London fredag, men Carol Craig røpet allerede dagen før overfor Liverpool-avisen Daily Post at Daniel blir James. Fredag bekreftet både The Times og andre London-aviser meldingen.

- Vi er selvfølgelig overbegeistret, sa Carol på familiens vegne. - Dette kommer på et veldig bra tidspunkt i Daniels karriere. Han har jobbet svært hardt hele sitt yrkesaktive liv. Dette blir nok hans mest populære rolle, spådde hun.

Daniel Craig er med sine 182 centimeter på strømpelesten og en kroppsvekt på 78 kilo som skreddersydd for rollen, mener Bond-eksperter i London. At han er litt tynn i det blonde håret, gir bare ekstra sjarm, sier de.

Craig overtar som Bond etter at forhandlinger om en femte film med iren Pierce Brosnan i hovedrollen brøt sammen i fjor. Innspillingen av den 21. Bond-filmen i rekken, «Casino Royale», skal etter planen innledes i januar neste år.

Les mer:

James Bond: Offisielle hjemmesider


IMDB: Daniel Craig


ABCStartsiden: Film og kinoMer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus