«Vandreren» varetektsfengslet

Han har vært på frifot i 45 dager, så politiet siktet ham skjønnsmessig for 45 innbrudd. «Vandreren» er fengslet igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vandreren Terje Larsen har brutt seg inn i mer enn 600 hytter.Vandreren Terje Larsen har brutt seg inn i mer enn 600 hytter.

Den 48 år gamle hytteinnbruddstyven Terje Larsen - «Vandreren» - ble i Ringerike tingrett mandag varetektsfengslet i fire uker mistenkt for 45 hytteinnbrudd i Buskerud.

Siden 48-åringen fra Bergen hadde vært 45 dager på frifot, siktet politiet ham skjønnsmessig for 45 hytteinnbrudd, skriver Aftenposten.

23. august ble han løslatt fra Trondheim fengsel etter å ha sonet ferdig en tre år lang dom for 200 hytteinnbrudd.

Politiadvokat Geir Lindal viste i sitt innledningsforedrag til gjentakelsesfare som begrunnelse for fengslingen, en begrunnelse dommeren ikke hadde problemer med å akseptere.

Vandreren vil nå bli holdt i varetekt i minst fire uker, mens politiet etterforsker saken. Deretter vil den mest sannsynlig bli avgjort ved en tilståelsesdom, siden 48-åringen erkjenner straffskyld. Det vil i så fall bli hans femtende dom. «Vandreren» er til sammen dømt for 645 hytteinnbrudd i Sør-Norge de siste 25 årene.

Han nøyde seg ikke med å bryte seg inn i hyttene og stjele, skrev VG ifjor. Eierne fant som regel hyttene sine tilgriset av både mat og avføring.

Kilder: NTB, VG, Aftenposten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus