Meny

Hard og melodisk rock

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Coheed And Cambria spås sitt store gjennombrudd i år! Her kunne du vinne ditt eksemplar av bandets nye album.

Coheed And Cambria

Mandag slapp de nord-amerikanske hardrockerne Coheed And Cambria sitt tredje album, «Good Apollo, I'm Burning Star IV, Vol. 1: From Fear Through the Eyes of Madness», til meget solide omtaler (VG , Dagbladet).

Ambisjonene er så absolutt til stede på et album som drar tunge veksler på metal og progrock, samtidig som den svulstige delen blir ivaretatt av ballader, harmonier og heftige strykerearrangementer.

Mars Volta?


Referansene til et band som Mars Volta er forsåvidt ikke de verste, noe en særdeles kapabel vokalist omtrent tar ansvar for på egen hånd.

I tillegg må det sies at de som har sansen for utstrakt gitaronani, sannsynligvis blir mer enn tilfredsstilt etter en omgang med Coheed And Cambria!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Vi var så heldige å få tak i en bunke av Coheed And Cambrias album «Good Apollo, I'm Burning Star IV, Vol. 1: From Fear Through the Eyes of Madness».

For å vinne ditt eksemplar måtte du gi oss navnet på alle medlemmene i gruppa, samt titlene på deres to foregående album.

Svar:
Claudio Sanchez, vokal, gitar
Travis Stever, gitar, vokal
Michael Todd, bass
Joshua Eppard, trommer

«The Second Stage Turbine Blade» (2002)
«In Keeping Secrets of Silent Earth: 3» (2003)


Coheed And Cambria: Hjemmeside

Mer i Magasinet Neste Klikk:


Musikk
Konkurranser


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus