Bruksanvisning for Mann®

Kvinner og menn sliter med å forstå hverandre. Trenger vi en bruksanvisning?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Er det mulig å få en kort konklusjon på menn? En setning som forklarer hva de er og hvorfor de er slik?».

Et typisk eksempel på en standarutgave av mann.Et typisk eksempel på en standarutgave av mann.

Spørsmålet ble stilt over MSN, via omveier, fra en kvinne jeg aldri har møtt.

(At det var en kvinne som spurte, vil en observatør kunne gjette seg til av den unødig kompliserte spørsmålstillingen.)

(Forresten. Dersom denne kvinnen leser denne artikkelen, vil hun, som kvinner flest, antagelig undre seg over hva jeg egentlig mener med «den unødig kompliserte spørsmålstillingen». Svaret er selvsagt at jeg bare mente det jeg sa. Men det vil hun aldri tro, uansett hvor mange ganger jeg gjentar det. Hun kommer til å lure på om jeg syns at frisyren hennes var rar eller noe sånt til sin dauan dag.)

Hvorfor akkurat jeg ble spurt om dette, overgår min enkle forstand. Men som menn flest, lot jeg ikke min manglende kompetanse affisere meg. «Fake it till you make it», tenkte jeg, og slengte ut et svar:

- WYSIWYG.
- Hæ?
- WYSIWYG. What You See Is What You Get. Det du ser er det du får. Ingen skjult agenda. Ingen krypterte budskap mellom linjene. Menn er enkle vesener. Når de er sultne, så spiser de, og er de tørste, så drikker de. Ferdig med det.
Svaret landet. Det lysnet i den andre enden av kommunikasjonslinjen. Jeg ble bare litt overrasket, før jeg konkluderte med at jeg sikkert er klokere enn jeg har forstått selv.

Så enkelt. Så genialt.

De Luxe-versjonen?De Luxe-versjonen?

Inspirert av suksessen, fant jeg fram den (uåpnede, selvsagt,) bruksanvisningen for den siste duppedingsen jeg har anskaffet meg. Jeg sjekket «Quick Start»-seksjonen for en Apple iPod.
En slik bruksanvisning kunne jammen være nyttig for menn også, tenkte jeg.
(For ikke å si kvinner. Men det finnes grenser for hva jeg kan fake til jeg fikser det.)
Hvordan skulle en slik bruksanvisning se ut?
Tja, den kunne for eksempel starte slik:

INTRODUKSJON

Mann® er en relativt avansert innretning som kan brukes til en rekke formål.

Mann® leveres i fire varianter, Standard, Pluss, Bonus (begrenset antall), og den ekstremt sjeldne De Luxe-utgaven.

FUNKSJONER

Standardutgaven har følgende funksjoner:

· Husarbeid

· Innkjøp av dagligvarer

· Grovt kroppsarbeid (OBS! Kun utendørs)

· Sex

· Vanning av blomster

· Påfyll av bensin og olje

· Oppstart av PC og nedlasting av porno fra Internett

I Plusspakken får du i tillegg:

· Matlaging

· Klesvask

· Utvendig male og oppussingsarbeid

· Dekkskift

· Plussversjonen er dessuten selvrensende (den dusjer på eget initiativ)

Bonuspakken inneholder funksjoner for:

· Finere kroppsarbeid, også innendørs

· Innvendig male- og tapetsérarbeid, annen oppussing

· Polering av bilen din

· Finmekanikk på biler og andre mekaniske innretninger

Den eksklusive og dessverre meget sjeldne De Luxe-versjonen er, på toppen av alt ovenstående, i stand til å skille mellom rødt og rosa, lilla og fiolett, og de klærne du hadde på i går og de du har på i dag. Den kan åpne dører, trekke ut stoler, og kjøper jevnlig blomster, små gaver og andre omsorgsfulle oppmerksomheter. Den husker også hvilken farge du har på øynene, og syns de er de vakreste øyne i verden.

KOM I GANG

Etter at du har fått din nye Mann® i hus, er det på tide å prøve ut de mange fantastiske mulighetene. Avhengig av hva du ønsker å bruke Mann® til, kan det være nødvendig å utføre visse handlinger, til dels av rituell karakter, for å få startet ham. Funksjonene som leveres med din Mann® kan deles i to kategorier:

1. Funksjoner som Mann® starter av seg selv. Dette inkluderer de fleste seksuelle aktiviteter, ulike fornøyelser, TV-titting og innkjøp av ting som lager lyd og/eller blinker (som PlayStation, plasmaskjermer og PC). Enkelte versjoner utfører også grovt kroppsarbeid og polerer bilen på eget initiativ.

2. Funksjoner som krever en oppstartsekvens. Dette inkluderer alt husarbeid, samt deltagelse i de fleste shopping-aktiviteter (ekslusive ovennevnte lyd/blinkeinnkjøp).

Oppstartsekvensen trenger ikke å være krevende. Det du må huske er Mann®s Fire Basale Behov (4BB): Sex, ros, mat og drikke (vanligvis i den rekkefølgen). Alle aktiviteter i kategori 2 startes nemlig ved a) enten å tilfredsstille en eller flere av disse behovene, eller b) å gi ham en idé om at en slik tilfredsstillelse er innen rekkevidde.

Ofte kan b) med hell kombineres med en liten «smaksprøve».

Dosering og miks av virkemidler avhenger av prosjektets størrelse og din Mann®s individuelle egenskaper. Enkelte versjoner er lettstartede, mens andre krever sterke stimuli av de 4BB.

Prøv deg fram for å finne ut hva som passer best for din Mann®.

Hva mer?

Hva mer bør være med i en slik bruksanvisning? Hvordan burde en tilsvarende bruksanvisning for kvinner se ut? Hva slags frustrasjoner har du som er kvinne hatt med menn? Hva slags frustrasjoner har du som er mann hatt med kvinner?

Ordet er fritt og kommentarfeltet ditt. Trykk på knappen og kjør i vei.

Personvernpolicy