Meny

Verst sex

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madonna, J-Lo og Sharon Stone - alle ligger de på listen over de verste sex-prestasjonene på film.

«Showgirls» topper listen over dårlige sex-scener. (Foto: showgirlsmovie.com)«Showgirls» topper listen over dårlige sex-scener. (Foto: showgirlsmovie.com)

Det finnes kåringer for det meste og nå har det kjente britiske filmmagasinet Empire kåret de verste sex-scenene noensinne. I følge juryen er den aller verste filmen «Showgirls», hvor Elizabeth Berkley og Kyle MacLachlan blant annet deltar i en sex-scene i et svømmebasseng.

- Det skulle ha vært den beste sexen i verden, men når Berkely vaser rundt i vannet, ser det mer ut som de første ti minuttene av «Haisommer», skriver det britiske magasinet i følge

Softpedia.


Jeremy Irons og Juliette Binoche kommer på andre plass med filmen «Damage» fra 1992, hvor Jeremy dunker kjærestens hode i gulvet mens de har sex.

Madonna kaprer fjerdeplassen med «Body of Evidence», hvor hun drypper varm voks over Willem Dafoes kropp. Scenen blir beskrevet som «et trist forsøk på å pirre».

Sharon Stone kommer på sjette plass med filmen «The Specialist».

Jennifer Lopez og Ben Affleck tar syvende plassen for «Gigli». Empire kaller sex-scenene i filmen «kald, korny og teit».

Har du noen eksempler på skikkelige dårlige sex-scener - kommenter under.

(Kilde: softpedia.com)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus