Meny

Får ikke skogeierne i tale om Union

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De rødgrønne sliter med Norges Skogeierforening, som visstnok ikke virker særlig interessert i å snakke om fortsatt drift ved Union i Skien.

Lars Peder Brekk, Sp.Lars Peder Brekk, Sp.

De rødgrønne partiene greide ikke å overbevise Norges Skogeierforening om å stemme nei til en nedleggelse av Union i Skien.

- Det har vært mye kontakt gjennom helgen, men vi har ikke fått til et møte, sier nestleder Lars Peder Brekk i Senterpartiet til NTB.

På vegne av de rødgrønne har Brekk forsøkt å selge inn en pakke til skogeierne, i form av skattelettelser og bedrede rammebetingelser, mot at de ville stemme for en utsettelse av Union-nedleggelsen på bedriftsforsamlingen i Norske Skog tirsdag

- Det har virket veldig fastlåst samme hva vi har tilbudt og det er vi litt skuffet over, sier Brekk.

De rødgrønne hat snakket med både representanter for Skogeierforeningen og Norske Skog i løpet av helgen, men ingen av dem ønsket å stille til et formelt møte om saken.

- Vi har prøvd det vi kunne. Nå blir det opp til bedriftsforsamlingen å avgjøre saken, sier Brekk.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus