Snakker om Idol...

Alejandro tok seg tid til et nettmøte hos oss onsdag - og makan til popularitet. Han rakk dessverre ikke over alle spørsmålene, men her kan du se hva han svarte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To uker før debutslippet kom singelen «Stars», og når albumet «Diamonds and Pearls» ble sluppet mandag fikk Ali mye å gjøre. Nå gjelder det nemlig å sjarmere sitt publikum og samtidig overbevise en svært Idol-kritisk musikkpresse.

Vi klarte å huke tak i den sjarmerende ungutten.


Unge, lovende Alejandro «Ali» Fuentes er fra Kristiansand, men ble født i Chile. Han kom på tredjeplass under Idol 2005, og i november blir han 18 år.

Nettmøte med Ali:

 • Hey ali!!!
  jeg sente inn spørsmål på det forige nettmøte også, men da fikk jeg ikke noe svar:( så jeg prøver igjen;)

  jeg syns du er så søt...også er du den flinkeste i hele verden til å synge<3 jeg bare lurer på om du skal komme til sarpsborg/fredrikstad oh synge og signere noen gang??
  stooor nuss og kooz

Heisann:)
... beklager det var en del spørsmål forrige gang.rakk ikke alle ..men ..er ikke sikker på om jeg ska til sarpsborg/fredrikstad..men sikkert no i nærheten..er bare å følge med..så ses vi nok:)..peace and love alejandro:)aloha

 • Hei Alejandro:)
  Jeg vil bare si at jeg er så utrolig stolt av deg:) Helt siden jeg så deg på første audition så har jeg vært fan av deg.. og det er ikke noe jeg bare sier for å være hyggelig.. men du vet det er sant:) Det er nemlig Cindella her:) Hehe.. Jeg som sendte det første kortet..

  Jeg har bare vært helt sykt betatt av deg og det er jeg ennå!! Spesielt etter mandagen på Strømmen Storsenter..!

  Det var en utrolig opplevelse for meg at du kjente meg igjen=D Og det var fint å endelig få en(eller to) klemmer av deg:):) Cden din er helt utrolig fin!

  Du er virkelig en ekte stjerne nå:):) Jeg har fulgt deg gjennom hele tiden i Idol og det har vært kjempegøy, for du er så utrolig bra, Ali!! =D=D Jeg er så glad i deg Ali :) Har aldri grått så mange gledestårer før jeg så deg:)

  Du er bare helt spesiell! :D Men uansett vil jeg ønske deg alt godt videre.. Håper vi snakkes igjen=) Lykke til med musikken og Iris:) Klem fra Silje "Cindella" !

Hei takk silje:):) tusen takk..kjenner alltid igjen noen:)..hilsen meg

 • heysann..
  gratulera me plato den va jo drit bra;) har jo seff kjøpt den då;) hehe.. men ka jente e da den handle om då?? ps: du e drit deilig;)!!!!!!!!!! da går ikj ant å bli deiligare en deg altså=) hehe..

Hei:)jo takk..den hanlder om forskjellige folk asså:)hehe..fins så mye rart å skrive om:)..hilsen moi

 • Hey ali..skjer a??????
  du er så utrolig kul!!!!jeg elsker deg...du er så rå!!!har noen spørsmål til deg jeg..ja,åssen gutteparfyme bruker du?(fikk nemmelig koz av deg på strømmen storsenter når du var der og singerte plata di!!!dah lukta du så sinnsykt godt..)skal du til jessheim mer,og signere plata di??kommer du til valdres en tur og???og har konsert på beitostølen???håper det..i love you!!!!du ruler noe så sinnsykt!!!!du er så utrolig søt og stilig!!!!stooooooooooor klem fra ida;)

  ps.jeg kommer alltid til og digge deg.. ali fan 4ever..

Hei:)..jo jeg bruker givenchy..en ny grønn duft:)hehe...kommer nok til jeassheim..er bare og følge md:)

 • Hej Alejandro =D
  Vet ikke om du fikk det med deg, men skrev vertfall til deg da du skulle ha nettmøte på VG, og takka for signaturen din på hundrelappen min, i tilfelle du ikke fikk det med deg så takker jeg igjen;) Dani som hjalp meg med det..:D

  Ligger her å hører på albumet ditt nå, først når jeg hørte det, tenkte jeg bare? Hva, dette var dårlig? Er dette Ali? Så viste det seg at lydkortet på datamaskinen min var ødelagt, derfor ble kvaliteten på lyden skikkelig rævva, og stemma di ble rar! Men nå er det fiksa og albummet ditt er elsket av meg =D Gratulerer med utgivelse, og lykke til videre;) Stå på, håper å få høre mer fra deg..:D

  Klem fra Marie!

Heihei..hehe det va kjipt...:):)..sånt kan skje:)..ska nok stå på..det er jo for dere:)

 • gratulera med albume!!;) om du komme te å ha ein konsert i stavanger??
  ps: digge cden din:D
  klemzi fra Susanne

Hei...nei jeg ska nok ikke te stavanger.men kanskje ett sted nærme..er ikke sikker..men er bare og følge med:):):)..klem meg:)

 • Hei
  Du skal på Buskerud storsenter senere i dag har jeg hørt. Er det noen muligheter for at jeg og ei venninde kan få intervjuet deg? Er til en nett side (drammenungdom.no). Hadde vært helt supert hvis det hadde gått. Trenger ikke så masse tid, 5 min eller no. Send mail eller no hvis det er interesangt da vet du;)

  Klem Marianne og Trine Lise

Heisann..jo det kan vi godt..det tar vi bare der:):)

 • Hæi:)
  står til der da?=)
  grattis me cd`n din, va veldi fin:)
  må bare sei at du he veldi fin stemme, selv om du sikkert hører d ofte;)

  spørsmål:
  1. skal du ha ein konsert i kr.sand snart elle?
  2.hva er yndlings dyre ditt?
  3.hvordan var d så spille inn musikkvideo?
  4.hvaslags musikk hører du mest på?

  Håper på svar:)
  klem fra christina;)

Hei:)..mini konsert i kr sand re lørdag..sørlandsenteret..
2.hund er vel dyret:) 3 litt kaldt var det å spile inn video,men gøy:) 4..hører på mye rart jeg asså:)
--klemmer meg:)

 • Hei ali den nye platen din er kjempe bra hvilket terning kast fikk plata dumt du ikke vant idol da hilsen Christoffer isefjær

Hei tusen takk:) den fikk mye rart 234 og 5:)..hilsen meg:)

 • Hei Ali:) Gratulerer med en helt fantastisk cd.. hører på den hele
  tiden;) Så på nett treffet på vg at du sa, at du skulle komme til drammen å synge igjen for du hadde venner her.. venner? Han har jo flytta..hmm.. jaja.. det er vel ikke noen andre du vil se da?hehe.. men drit bra hvis du tar deg en tur.. veldig velkommen;)

Hei:)..buskerud var det kanskje:)..dani har flytta ja,,men familien bor der..så det er bra:)

 • Hei igjen Ali.
  Nå har jeg vært og kjøpt cd'n din, og den er ordentlig nydelig! Var jo ikke annet å vente da, men tenkte det er kos å høre. Gratulerer så mye!! Lykke til videre, og jeg loooooover at jeg kjøper neste cd'n din også!!
  Klemme klem (om jeg får lov igjen, he he...) Helen

Tusen takk:)..klemmer meg

 • hola como estas ??
  soy chilena, har egntlig ikke nå spørsmål vill bare si at du e så søøt også har du en kjæmpe fin stæmme klem og koz fra cristina

Hehe..takk:)

 • Heey ali
  Grattis med plate! duuuu er konge!!!!!!!!!!
  Hvem var det som lærte deg å spillle gitar???
  digger deg....
  maaaaaaaaaaange klemmer:)
  -Renna-

Heisann:)
lærte non grep av en kompis..så lærte jeg resten sjøl egentlig:)er bare og øve:)

 • Godag. Først å fremst ville jeg bare si at du eynger utrolig fint, å albumet er jo diamanter å perler i seg selv (: så kom jeg ikke på så spessilet spørsmål, men fant ut at jeg kunne spørre hvilket fotball lag du heier på?

  <3 Marte

Start vel:)hehe...real madrid og:),klem

 • Hei Alejandro!

  Gratulerer med nytt og fabelaktig album! Var nede på Platekompaniet og kjøpte det som kanskje førstemann i hele Norge! Den stemmen din alså, den gjør vonde dager til gode dager! Hadde jeg vært jente hadde jeg vært forelsket. Du har startet noe helt spesiellt, en reise jeg og alle andre av dine dusinvis av fans vil være med på!

  Kan du please signere albumet i en platebutikk? Det hadde bare vært helt konge! Kommer turneen din på DVD tror du? Regner med at Oslo er et sted du garantert kommer til å besøke iløpet av turneen din?
  Lykke til videre Alejandro, du er Norges stjerne, og du skinner!

  Hilsen KnuT

Hehe:)takk..signerer det seff:)må jo bare møde deg førstt:):)

 • Hei Alejandro!
  Hvordan går det md dg? :)
  Jg har prøvd så lenge å finne ut om du har en fanadresse eller få tak i adressen din så jg kan/kunne skrive et brev til dg.Men det har jg ikk fått til, så da lurer jg jo litt på om du har en fanadresse?? HEHE.. Jo du blir jo 18år om "vi sier en måned" 5.november da, jg får vel ikk sagt gratulerer md dagen til dg så da sier jg det likesågodt nå..

  GRATULERER MED DAGEN!!

  Åh, jg har hørt eller nei jg vet at det er ei jente som har din msnadresse.Hvor har hun fått tak i den?? Den vil jo jg og MANGE andre også ha..Men det er vel hemmelig og i den duren der ja..Jg har tenkt på en ting! Du kan få deg FAN-MSNADRESSE den er/var veldig bra, ikk sant?
  Jg kan bare snakke md han Ole på fansiden din, og du kan lage deg msnadressa også kan Ole legge den ut på siden..Det er jo ikk umulig da..
  Tenk på det! :)
  Gratulerer md debualbumet..Jg elsker sangene dine fek.STARS og skal kjøpe albumet "Diamonds and Pearls" men bor 1time unna nermeste kjøpesenter så er litt vansklig å kjøpe det akkuratt på dagen, men skal sefølgelig kjøpe det..ALT TIL DEG!!
  Da ønsker jg dg bare lykke til vidre og håper du en gang kan ta dg en tur til "Eggedal" HEHE, skriv nydlige sanger og gi ut 1000vis av plater..Jeg støtter dg uansett!!

  LOVE YAH<3<3
  HØSTKLEMMER fra Stine

Hei jo tusen takk:):):)..ehar nok ikke tid til så mye msn og sånt jeg,,sorry..men vis du ser meg så er det bare og rope:):):):)

 • Ey yo Ali, gratulerer så mye med plata du nettopp har fått gitt ut. Jeg sa jo du kommer til å gjøre det stort ;o) og både jeg, familyn min, Fjellgutta og resten av Norge gleder seg til å høre så mye mer fra deg. Du gjør en bra jobb, det skal du ha for!! Kos deg med alt det gode som kommer til deg, du har fortjent alt sammen! Både jeg og resten av Fjellgutta takker for at du satte opp navnet vårt på coveret =P de kommer og hilser på deg når du skal på Buskerud Storsenter. Hilser oxo fra folk her nede i Polen, de digger der!! Send over en signert CD om du kan, så veit du hva som kommer til å bli spilt på full guffe ;o) men har du det bra ellers? Vi snx vel på msn eller mail igjen snart.
  Oxo sees vi en gang jeg har ferie fra medisinstudiet. Untill then, take care!!
  Mad love from Dani D

...my maine man dani d:):):)sap???..skrev feil på coveret da:)hehehe..vi snakkes snart okey:)??har en del å svare ..vi snakkes jo uansett...hils jentene i polen..si at jeg er kjekk og sånt;)..hehe..luv u dawg:)

 • hei..
  kommer du til og satse på musikk vis plata blir en stor sukse?

Hehe..jeg kommer alltid til å lage musiikk:)

 • Hei Ali.
  Du ligner ekstremt på Diego Luna. Han som spiller i "Dirty Dancing 2!!! Det er et Megastort komplemang!!!

Hehe..tusen takk..det er stort komlepang det.:):)..

 • Hei Alejandro!
  Hørt at du også er en stor Jack Johnson fan. Det er moro å høre. Har du noen favoritt av de utrolig bra sangene hans?
  Jeg elsker stemmen din Ali. Du er jo omtrent like flink som Jack joo! Tæhæ! Hilsen fra Tone - Banana Pancakes!

Hehe..elsker alle hans sanger jeg:)..du må skjekke ut donavon au:)fairytales som har lagd den:)
Aloha taylor;)

 • hola Ali como estas ??
  soy chilena .. når komer du til Trondheim da?? du e så søøt, bare digger deg Felicitaciones con tu cd . te quiero <3 klem og koz cristina DU RUUUUUUUUULEr !!!!!!!!!

Hei:)..takk..kommer nok litt forskjellige steder..er bare og følge med:)klem:)..ska te tromsø..

 • Hei Ali,
  Plata di var alle tiders, og spesielt Diamonds or Pearls var veldig fin.
  Du har en utrolig vakker stemme, og virker som en ordentelig going :) Spørsmålet mitt må bli om du noen gang kommer til å gjøre flere coverlåter? Skulle blandt annet gjerne hørt deg synge Superman av FiveforFighting.
  Stå på videre!
  Klem fra Edith

Hehe..blir nok ikke cover låter..men jeg har sunget den før hjemme på gitaren..en favoritt låt:)

 • Gratulerer med debutalbumet og bursdagen din på forskudd,hele klassen heia på Tone og Jorun men jeg var den enesta av 26 jenter og gutter som heia på deg.Lykke til!
  HILSEN Bjørn.(11 år)..

Heisann:)det setter jeg stor pris på:)..ska forsette md musikk for fans som deg:))

 • Hei hei :) gratulerer med albumet! Du synger kjempefint å er å blir en søt liten kosebamse ;) Er livet verdt å leve...? Må liksom spørre siden jeg ennå ikke har funnet meningen - monica-

Hei..når du først finner meninga..så er det verdt:) promise you:)

 • Hey, så at det skulle være en nettmøte med deg på ABC startsiden, og siden du er mitt største idol, så måååtte jeg bare si deg eller sende deg et spørsmål, selvom om det ikke er noe spessiel spørsmål, jeg bare mååååå få si bare et ord, om det kunne være det eneste jeg kunne si. ;) Så, hvordan var det å være med på idol?
  Var det spennende, så klart, hvorfor spurte jeg om det?
  Men hvis dere ble venner, var det ikke merkelig å konkurere mot dem samtidig som du var venner med dem?
  Også i begynnelsen virket du litt sjenert, kjente du det tydelig at du fikk mer selvtillit?
  Jeg er en liten gutt, tennis som vurderer å prøve idol jeg også, når jeg blir gammel nok. ;) Kult hvis du svarer, synd hvis du ikke svarer, jeg sjønner at du har det travelt, så ikke få dårlig samvittighet hvis du ikke svarer. ;)

  Hilsen din største fan, 4eva.

Hei jo det va gøy:)er bare og melde seg på..vis du greier det..så angrer du ikke..du må bare holde det rolige hele tiden:):)..tpis fra meg:) vær deg sjæl--

 • Hei Ali! Hvordan var det å være med i Idol? og å få platekontrakt??
  er du singel forresten? PLIIIIS SVAR MEG! ps, hvordan får jeg et signert bilde av deg?
  hilsen suuuuuuuuuperfan!

Hei..jo det var gøy..er ikke singel..,men det er jo en singel uti butiiken:hehe..dårlig humor eller:)hehe

 • Hei! Gratulerer med plata! Den er kjempe bra! =) Alle sangene er super fine! =D Mine favoritter er Diamonds or Pearls og Whiter Than White. Hvilken sang er din favoritt på plata?
  Lykke til videre! Klem fra Marit <3

Sail away er en ære og få spilt inn..er nok den:)

 • Hei Ali.
  Hvorfor har du begynt å synge igjen, du som sa på TV at du aldri skulle synge mer??

Hehe..sa aldri det jeg:)..media veit du:)

 • Hei værdens søteste gutt!! du e min favoritt!! håpe du får solgt mang album! å d tru æ du får t!! du har jo så fin stæmme! du e helt
  fantastisk!!:) vårre fint å fått sovna t stæmmen din kvar natt..:)ååhh... d e min største drøm!! tru æ ska kidnapp dæ æ!! hehe!!
  sånn at du koinna ha vårre min, bare min!!:) æ har bare et spørsmål t dæ! e du singel?:) æ har et problem æ..:(... e bort på onsdagen æ, så æ får itj t å sjå svare dett! ska t trondheim på shopping me ei vænninne... og utn data:( heh.... håpe æ får svar på mail! lykke t videre ali!! klæm fra monica!

Hehe..takker..er ikke singel nei..hehe..klem meg:)

 • Hola
  Felicitaciones y una pregunta: porque no participaste en el rojo internacional? Un abrazo y un beso Liz gabriela

  Vil du gifte deg med meg? Gratulerer med albumet sitt, har ventet lenge på det nå, skal snart kjøpe det. Lykke til videre. ;) Alice

Hehe,,,rødmer her jo:)takk:) klemm

 • Hallo Ali.
  Hva tid utgir du en CD.
  Hilsen en fans på over 50år

Cd en kom på mandag:)

 • først vil æ si at u e søt... men lure på om hvem ditt store idol er...??? Smask

Det er mange det asså:)..altfor mange:)klemm

 • hei!............. eg er fen av deg :) og du er kjempe flink til og synge
  :) og vor legne har du øvd ???
  klem Åse karoline

Aldri øvd egentlig..bare gjort det asså:)klemmer meg

 • Hallo Ali=) Gratulerer med debutalbumet=) Jeg har kjøpt det!=) Kjempe bra!! Superdupert!! Jeg har send inn mange mellinger for at du skulle vinne..!! Men tredje-plass er jo ikke så dumt..!! Gartulerer..!! Jeg håper du kommer deg langt på egen hånd..=) Hade bra=)
  Håper jeg får se
  mere til deg=) Fra Ali elsker<3;)

Hehe..takk:)klemmer

 • Hei hei!
  Gratulerer med album.. Kjempe fine sanger! Du er drit flink! =)
  1. Har du fortsatt kontakt med idol deltakerne?
  2. Har du dyr?
  3. Hva er dine andre hobbyer?
  Lykke til videre! =D
  Klem fra to fan! =P

hei:) 1: ja ,men nei..2:nei..3:mye rart jeg liker:)..takker:)klemmer

 • Heij:D
  Kofor melt du dæ på Idol?
  Ka hva artig'st me hele idol?
  Ska kjøp plata di:D
  Digge dæ hilsen din største fan:D

En kompis meldet meg på..det meste var jo artig:)

 • hei jeg er en jente på åtte år som heter silje.
  jeg lurer på vor du bor hen.

Bor hjemme i krsan jge:)

 • Hei Ali! Gratulerer med albumet.
  Lurer på om det er bare rolige låter på plata?
  Hilsen
  Dennis 12 år..

Du må høre:)

 • Hei Ali :)

  Ville bare spør om du hadde det bra??
  og om det var vanskelig å lage album??
  Du er super duper flink til å synge :D
  Går det bra da??

  Hilsen Silje 14 år (molde)

Hei jo det går bra:)er mer gøy enn vanskelig :)..det går kjempe fint:):)

 • Hei! Gratulere så masse med debutalbumet,hadde håpet at du skulle komme ut met et.... du fortjener det virkelig....
  du har jo en helt utrolog stemme...
  Hvordan har livet ditt vært siden idol og hvilke planer har du for fremtiden? klem fra lena

Mye reklame nå..så ska jeg reise litt:)..så for vi se:)klemmer meg

 • HEi Ali.
  Du var hele tiden min favoritt under Idol.
  Hvis du ikke hadde kommet med i finalen i år ,ville du meldt deg på Idol neste år igjen? ....og Liker du Backstreet Boys?

  Hilsen Solveig

Hei..har jo vokst opp med dem:)..digger de:)

 • Hei Ali!!!
  Ville bare si at jeg elsker "Stars"!!!! Det er en sang man blir glad i!!! Hilsen Ane.

Takk:)klemmer

 • hellu alejandro.....
  gratulerer så mye med det nye debutalbumet=o)hilsen en stor fan av deg...

Bukker og neier:)

 • Gratulerer med cd, håper du lykkes likte din stemme fra første stund.Gleder meg til og få tak i den.Lykke til med fremtidige planer i livet. Hilsen Rolf A. Kabo
 • Hei! Først og fremst må jeg da gratulere med debyalbumet ditt! hehe..:P Har ennå ikke fått rota meg til å gå å få kjøpt det siden jeg ikke er hjemme for tia, men det er et album jeg bare SKAL ha..! har egentlig slutta å kjøpe musikk, men dette er noe jeg må ha i den lille samlingen min:P Du har en helt utrolig stemme som jeg bare elsker;) Aldri slutt med musikk! det får du ikke lov til av meg:P På andre måter virker du som en kjempe søt og hyggelig gutt, og ville gjerne kjent deg;) Men.. så var det spørsmål da... hmm... er det noen måte å sende fan-brev eller mail til deg?? det må du jo ha;) Og nå skal du jo på turne.. kan du ikke stikke innom fagernes i oppland da? eller beitostølen? hadde vært supert:D Mvh Elisabeth;)

Gjør nok dety engang..tusen takk ihvertfall:):)):

 • Hei Ali!
  Du er vår absolutte idolfavoritt, du er super! Kan du være så snill å svare oss på disse spørsmålene? Vi vet det er litt vanskelig, men lykke til

-Liker du fotball?

** Digger det:)..
-Siden livet ditt nå er snudd på hodet, kan du fremdeles spille fotball med beina?
**selfølig:)
-Hvorfor er du STARTmann når du egentlig ville bli BRANNmann?
**..start for alltid:):)

Stor klem fra tre små jinter

 • Hei Alejandrito! Jeg ville gratulerer deg så mye med singel og album. Håper at jeg ser deg i løper av høst. En kjempe klem fra Stavanger. Teresa Frøland og familie.
 • eg vill bare sei at du e kjempe flinke å synga å alt!!!du e ein søde gutt...kooos i fra Mariann fra stavanger..
 • Hei du!
  Gratulerer med debutalbumet Diamonds and Pearls!!
  Vil først si at du er utrolig flink til å synge! Elsker den nye singelen din "stars". Kan du beskrive livet ditt slik det er akkurat nå, med bare fire ord?? Lykke til videre, håper du kommer til å drive med musikk i lang tid fremover!!!

  Hilsen
  Christina

Moro:)

 • hei!
  jeg har hørt et par av sangene dine, og jeg syns at de er superknallbrae:p Hører på stars akuratt nå faktisk. refrenget er vakkert!!:D her er noen spørsmål til deg fra meg:
  1: hva syns du selv om albumet dit? er det slik du ønsket at det skulle bli eller er det noe du kunne tenkt deg å forandre?
  2: hva er din yndlings sang for tiden og hvem er din yndlings artist? 3: har du noen lure oppvarmingstriks for stemmen? synger i et lite kor nemmlig:) hehe...

  P.S. jeg traff deg i tr.heim i sommer og da sa jeg noe litt domt. jeg sa "hærregud, jeg er jo mye høyere enn deg". Du husker det sikkert ikke, men det virker som at du ble litt fornermet. så beklager hvis du ble fornermet, for det var ikke meningen!!!;)

  Lykke til med det nye albumet(det er sikkert vakkert, vakkert vakkert:p) og karrieren din!!:D<3 håper alt går supert!!!

  mart<3
 • Heisann Ali, grattis med albummet!

  Er en gitar fantatiker, så jeg lurer på..
  Hva gitar har du og hvor lenge har du spilt?
  Noen fav. sanger?
  Hilsen E.T

Har 5 gitarer..spilt i non år nå:)..masse favoritt sanger asså:)

 • Hei Alejandro! Gratulerer så mye med debutalbumet! Har du skrevet alle sangene selv? Synes sangen Stars er skikkelig pen! Du er råbra! Lykke til videre!

  Klem Ingrid fra Averøya
 • hei:) jeg er ei go jente i fra tr.heim og digger deg:) Først vil jeg gratulere deg med debutalbumet:) jeg digger musikken din, den er behageli å høre på hehe:) TOPP musikk!!! jeg lurer på om du kommer til tr.

Alejandro takker for alle spørsmål - han måtte springe videre, men håper dere er fornøyde!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:03 Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant01:31 Italia tar imot 182 mennesker reddet i Middelhavet01:15 Danske pensjonsselskaper øremerker 350 milliarder til grønn omstilling00:27 Ny uke med storstreik i amerikansk bilindustri23:40 Skrantende Thomas Cook får ingen løfter av britenes regjering23:33 Fare for sykehusstreik fra tirsdag22:48 Egypt advarer journalister som dekker demonstrasjonene mot presidenten22:17 Her begraver de isbreen21:59 Rosenborg snudde og vant mot Mjøndalen21:46 2015-2019: Varmeste femårsperiode på 150 år21:44 Bendtner hyllet i hjemmedebuten, men 0-0 i toppkampen21:26 To personer reddet fra synkende seilbåt i Rogaland21:17 Kallmyr toner ned dronetrusselen mot norsk olje og gass20:43 For første gang leder Elizabeth Warren over Biden20:21 18-åring i storform da Odd vant over Sarpsborg20:19 Viking ydmyket Vålerenga, vant 4-0 i Oslo20:18 Strømsgodset tok viktig borteseier mot Tromsø20:17 Opptur for Lillestrøm, nedtur for Kristiansund etter 1-120:16 Bunnlaget Ranheim satte kjepper i hjulene for gulljagende Glimt19:46 Dette er fotavtrykket til en neandertaler19:29 Liverpool fortsatte den perfekte sesongstarten med seier over Chelsea19:01 Mann i 40-årene påkjørt i fotgjengerfelt i Lyngdal18:57 Svenskeid tankskip blir frigitt i Iran18:54 Solberg om plass i Sikkerhetsrådet: – Det er bare Norge som kan ivareta norske interesser18:08 Kjedekollisjon på E617:39 Arbeidsrettsadvokat mener Felleskjøpet-streiken er lovlig17:30 Havarikommisjonen skal undersøke båtulykke i Harstad17:25 Start ble ydmyket og tapte for første gang siden juni17:17 Hvordan klarer et så lite parti å krangle så mye?16:58 Trump har ingen intensjon om å møte iranere16:56 Manchester United senket av et effektivt West Ham16:51 Celtic og Ajer vendte til ny seier16:43 Solberg ble vist Equinors havvindfelt i New York16:05 Spinnvill Ødegaard-assist da Real Sociedad vant igjen15:23 Russer frigjorde Finnmark som 15-åring – nå kan han få norsk medalje15:21 Supporterbråk før HamKam møtte Start15:10 Gresk politi har pågrepet angivelig flykaprer15:00 Båtbrann i Halden sentrum spredde seg til brygge og bil14:34 Kvikkleire funnet flere steder rundt rasstedet i Nittedal14:12 Nye sammenstøt mellom demonstranter og politi i Hongkong13:57 Virus drepte en halv milliard og ble utryddet. Nesten13:46 Minst fem skutt på swingersklubb i Kansas13:36 Solskjær med krystallklar beskjed - igjen: – Pogba går ingen steder12:45 Mistanke om russisk manipulasjon vil dominere mandagens WADA-styremøte12:38 Iran vil legge fram plan for Persiabukta12:08 Utagerende mann slo tilfeldig passasjer på Gardermoen12:00 Drillo: – Jeg fikk sparken som ubeseiret landslagssjef11:56 Friskmeldt Haaland med i Salzburg-troppen mot LASK11:44 Politiet gjør nye søk etter savnede Maja Herner10:33 De minste barna rammes oftest av grov vold09:58 Rapport: Sør-Sudans ledere plyndrer landet09:43 Stor svindelsak opp i Bergen tingrett09:15 Kjempekamp av Zuccarello, scoring og to målgivende i oppkjøringskamp09:13 Ferieparadis ble massegrav: – Det lukter fordervelse08:30 Forsker tror ikke norske kvinner vil innfri Solbergs ønske om flere barn08:02 22 omkom i bussulykke i Pakistan07:58 Hongkong forbereder seg på nye protester06:22 Kvinne reddet opp fra sjøen i Oslo – to personer sett løpe fra stedet06:21 Sri Lanka oppretter kommisjon som skal undersøke terrorangrepet05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:20 Colombias president ber om ytterligere sanksjoner mot Venezuela04:09 LO-topp slår alarm om deltidsstillinger03:55 Nye demonstrasjoner mot Egypts president03:15 FN: Houthienes stans i angrep kan føre til en slutt på krigen i Jemen02:36 Tidligere justisminister frykter at sexkjøpsloven har hatt feil effekt02:34 Over 100 skadd i kraftig jordskjelv i Albania02:11 Nytt jordskjelv i Albania01:56 Brann på gård i Nome slukket00:27 Lorena nedjustert til tropisk storm00:01 Advokat prøver å få drapssiktet nordmann hjem23:59 Island bøtelagt etter Eurovision23:30 UP stoppet sjåfør som kjørte 85 kilometer i timen over fartsgrensa23:09 MC-fører til sykehus i luftambulanse etter ulykke i Spydeberg22:59 Barcelona og Messi snublet mot Granada22:53 Stadig flere migranter kommer til Italia fra Tunisia22:51 Inter til topps av Serie A etter derbyseier over Milan22:37 Overtidsscoring av Berge da Genk snudde og slo Ingebrigtsens Oostende22:29 Brann på gård i Nome22:11 Hotell-milliardær er død21:43 IS påtar seg ansvaret for bombe i Irak21:36 Kanon ved saluttulykke i Mysen skulle bare være til utstilling21:24 To drept av bombe i Afghanistan20:22 Tidligere hærsjef mener norske oljeinstallasjoner er for dårlig beskyttet20:05 Målløst da Brann gikk glipp av to viktige poeng19:37 Norwegian-fly mellomlandet for å fjerne uregjerlig passasjer19:09 Nei, dette er ikke en danskevits: Blokkerer sikten for å øke trafikksikkerheten19:06 MC-fører til sykehus i luftambulanse etter ulykke i Spydeberg19:00 MC-fører til sykehus etter trafikkulykke i Nordland18:42 Hovland misset på banens enkleste hull – sakket akterut18:41 Politiet pågrep mann med kniv18:10 Kraftig jordskjelv i Albania17:57 Negotia: Partene står langt fra hverandre17:56 Manchester City historiske med fem mål på 17 minutter da de kjørte over stakkars Watford17:23 Thomas Cook på randen av konkurs17:02 – Ble lei av å være den fete klovnen16:39 Flere nedbørsrekorder i Trøndelag16:28 Abid Raja fikk hatbrev i posten16:06 Varm septemberdag flere steder15:41 Tottenham millimeter fra 2-0, reiste tomhendt hjem fra Leicester
Siste nytt
02:03NorgeGründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant01:31VerdenItalia tar imot 182 mennesker reddet i Middelhavet01:15VerdenDanske pensjonsselskaper øremerker 350 milliarder til grønn omstilling00:27VerdenNy uke med storstreik i amerikansk bilindustri23:40VerdenSkrantende Thomas Cook får ingen løfter av britenes regjering23:33NorgeFare for sykehusstreik fra tirsdag22:48PolitikkEgypt advarer journalister som dekker demonstrasjonene mot presidenten22:17VerdenHer begraver de isbreen21:59SportRosenborg snudde og vant mot Mjøndalen21:46Verden2015-2019: Varmeste femårsperiode på 150 år21:44NorgeBendtner hyllet i hjemmedebuten, men 0-0 i toppkampen21:26NorgeTo personer reddet fra synkende seilbåt i Rogaland21:17NorgeKallmyr toner ned dronetrusselen mot norsk olje og gass20:43PolitikkFor første gang leder Elizabeth Warren over Biden20:21Sport18-åring i storform da Odd vant over Sarpsborg20:19SportViking ydmyket Vålerenga, vant 4-0 i Oslo20:18SportStrømsgodset tok viktig borteseier mot Tromsø20:17SportOpptur for Lillestrøm, nedtur for Kristiansund etter 1-120:16SportBunnlaget Ranheim satte kjepper i hjulene for gulljagende Glimt19:46Helse og livsstilDette er fotavtrykket til en neandertaler19:29SportLiverpool fortsatte den perfekte sesongstarten med seier over Chelsea19:01NorgeMann i 40-årene påkjørt i fotgjengerfelt i Lyngdal18:57VerdenSvenskeid tankskip blir frigitt i Iran18:54PolitikkSolberg om plass i Sikkerhetsrådet: – Det er bare Norge som kan ivareta norske interesser18:08NorgeKjedekollisjon på E617:39PengerArbeidsrettsadvokat mener Felleskjøpet-streiken er lovlig17:30NorgeHavarikommisjonen skal undersøke båtulykke i Harstad17:25SportStart ble ydmyket og tapte for første gang siden juni17:17PolitikkHvordan klarer et så lite parti å krangle så mye?16:58VerdenTrump har ingen intensjon om å møte iranere16:56SportManchester United senket av et effektivt West Ham16:51SportCeltic og Ajer vendte til ny seier16:43PolitikkSolberg ble vist Equinors havvindfelt i New York16:05SportSpinnvill Ødegaard-assist da Real Sociedad vant igjen15:23NorgeRusser frigjorde Finnmark som 15-åring – nå kan han få norsk medalje15:21NorgeSupporterbråk før HamKam møtte Start15:10VerdenGresk politi har pågrepet angivelig flykaprer15:00NorgeBåtbrann i Halden sentrum spredde seg til brygge og bil14:34NorgeKvikkleire funnet flere steder rundt rasstedet i Nittedal14:12VerdenNye sammenstøt mellom demonstranter og politi i Hongkong13:57Helse og livsstilVirus drepte en halv milliard og ble utryddet. Nesten13:46VerdenMinst fem skutt på swingersklubb i Kansas13:36SportSolskjær med krystallklar beskjed - igjen: – Pogba går ingen steder12:45SportMistanke om russisk manipulasjon vil dominere mandagens WADA-styremøte12:38VerdenIran vil legge fram plan for Persiabukta12:08NorgeUtagerende mann slo tilfeldig passasjer på Gardermoen12:00Helse og livsstilDrillo: – Jeg fikk sparken som ubeseiret landslagssjef11:56SportFriskmeldt Haaland med i Salzburg-troppen mot LASK11:44NorgePolitiet gjør nye søk etter savnede Maja Herner10:33NorgeDe minste barna rammes oftest av grov vold09:58VerdenRapport: Sør-Sudans ledere plyndrer landet09:43NorgeStor svindelsak opp i Bergen tingrett09:15SportKjempekamp av Zuccarello, scoring og to målgivende i oppkjøringskamp09:13ReiseFerieparadis ble massegrav: – Det lukter fordervelse08:30NorgeForsker tror ikke norske kvinner vil innfri Solbergs ønske om flere barn08:02Verden22 omkom i bussulykke i Pakistan07:58VerdenHongkong forbereder seg på nye protester06:22NorgeKvinne reddet opp fra sjøen i Oslo – to personer sett løpe fra stedet06:21VerdenSri Lanka oppretter kommisjon som skal undersøke terrorangrepet05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:20VerdenColombias president ber om ytterligere sanksjoner mot Venezuela04:09NorgeLO-topp slår alarm om deltidsstillinger03:55VerdenNye demonstrasjoner mot Egypts president03:15VerdenFN: Houthienes stans i angrep kan føre til en slutt på krigen i Jemen02:36NorgeTidligere justisminister frykter at sexkjøpsloven har hatt feil effekt02:34VerdenOver 100 skadd i kraftig jordskjelv i Albania02:11VerdenNytt jordskjelv i Albania01:56NorgeBrann på gård i Nome slukket00:27VerdenLorena nedjustert til tropisk storm00:01NorgeAdvokat prøver å få drapssiktet nordmann hjem23:59VerdenIsland bøtelagt etter Eurovision23:30NorgeUP stoppet sjåfør som kjørte 85 kilometer i timen over fartsgrensa23:09NorgeMC-fører til sykehus i luftambulanse etter ulykke i Spydeberg22:59SportBarcelona og Messi snublet mot Granada22:53VerdenStadig flere migranter kommer til Italia fra Tunisia22:51SportInter til topps av Serie A etter derbyseier over Milan22:37SportOvertidsscoring av Berge da Genk snudde og slo Ingebrigtsens Oostende22:29NorgeBrann på gård i Nome22:11PengerHotell-milliardær er død21:43VerdenIS påtar seg ansvaret for bombe i Irak21:36NorgeKanon ved saluttulykke i Mysen skulle bare være til utstilling21:24NorgeTo drept av bombe i Afghanistan20:22NorgeTidligere hærsjef mener norske oljeinstallasjoner er for dårlig beskyttet20:05SportMålløst da Brann gikk glipp av to viktige poeng19:37ReiseNorwegian-fly mellomlandet for å fjerne uregjerlig passasjer19:09MotorNei, dette er ikke en danskevits: Blokkerer sikten for å øke trafikksikkerheten19:06NorgeMC-fører til sykehus i luftambulanse etter ulykke i Spydeberg19:00NorgeMC-fører til sykehus etter trafikkulykke i Nordland18:42NyheterHovland misset på banens enkleste hull – sakket akterut18:41NorgePolitiet pågrep mann med kniv18:10VerdenKraftig jordskjelv i Albania17:57PengerNegotia: Partene står langt fra hverandre17:56SportManchester City historiske med fem mål på 17 minutter da de kjørte over stakkars Watford17:23ReiseThomas Cook på randen av konkurs17:02Helse og livsstil– Ble lei av å være den fete klovnen16:39NorgeFlere nedbørsrekorder i Trøndelag16:28PolitikkAbid Raja fikk hatbrev i posten16:06NorgeVarm septemberdag flere steder15:41SportTottenham millimeter fra 2-0, reiste tomhendt hjem fra Leicester
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus