- Espen Thoresen Hværsaagod må i fengsel

Radiokjendisen Espen Thoresen Hværsaagod får en straff på 75 dagers ubetinget fengsel for vold mot forfatteren Morten Jørgensen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto:nrk.no)(Foto:nrk.no)

Kristiansand (NTB):

Dagsavisen skriver at dommen mot Thoresen Hværsaagod blir først forkynt fredag, men forsvareren hans, Bjørgulv Rygnestad, bekrefter overfor avisen at Kristiansand tingrett har ilagt radiokjendisen en straff på 75 dager.

- De mener jeg er skyldig, men vi kommer til å anke. Helt klart, sier Espen Thoresen Hværsaagod til Dagsavisen.

Han er tiltalt for å ha slått forfatteren Morten Jørgensen under Quartfestivalen i fjor. Ifølge Jørgensen førte slaget til at han knakk kjeven på tre steder. Aktors påstand i saken var 90 dagers ubetinget fengsel.