Som to dråper vann (78)

Ukens galleri er tilbake. Her er de kjendiser som ble skilt ved fødelsen, som forhåpentligvis finner hverandre i vårt ringe forum. Gode tips sendes til oss, men sjekk gjerne de foregående 77 gallerier

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kelly Preston og Kelly Lynch! Er ikke disse to navnesøstrene like? Det synes jeg! Hilsen Siv.Kelly Preston og Kelly Lynch! Er ikke disse to navnesøstrene like? Det synes jeg! Hilsen Siv.


Synes Josh Holloway fra Lost ligner Marcus Schenkenberg! Hilsen IreneSynes Josh Holloway fra Lost ligner Marcus Schenkenberg! Hilsen Irene
Hei, jeg har alltid synes skuespiller Michael Caine og Edward Mulhare fra 80-talls serien Knight Rider ligner, skriver KJ.Hei, jeg har alltid synes skuespiller Michael Caine og Edward Mulhare fra 80-talls serien Knight Rider ligner, skriver KJ.
Lise skriver: Eg syntes de ligner noe sinnsykt på hverandre, Jessica Alba og Leah Rimini (Kongen av Queens!)Lise skriver: Eg syntes de ligner noe sinnsykt på hverandre, Jessica Alba og Leah Rimini (Kongen av Queens!)
Jeg syns Espen Bredesen og Petter Stordalen er ganske like på disse to bildene. Hilsen Stine Maren.Jeg syns Espen Bredesen og Petter Stordalen er ganske like på disse to bildene. Hilsen Stine Maren.
Heisann! Jeg så på ekstramateriellet til Edward Saksehånd, og da slo det meg hvor like Winona Ryder og Keira Knightley egentlig er! Kan det være noen slags gale foreldre som ville ha to superstjerne-døtre og skilte dem ved fødselen så ingen skulle legge merke til det, spør Ida Ida Heisann! Jeg så på ekstramateriellet til Edward Saksehånd, og da slo det meg hvor like Winona Ryder og Keira Knightley egentlig er! Kan det være noen slags gale foreldre som ville ha to superstjerne-døtre og skilte dem ved fødselen så ingen skulle legge merke til det, spør Ida Ida
Jeg synes Emma Watson (Harry Potter filmene) ligner på Nicole Kidman, tross aldersforskjell. Hilsen AstridJeg synes Emma Watson (Harry Potter filmene) ligner på Nicole Kidman, tross aldersforskjell. Hilsen Astrid


Lillian skriver: Absolutt underholdnings Guri Solberg og Ashley simpson er fryktelig like!!Lillian skriver: Absolutt underholdnings Guri Solberg og Ashley simpson er fryktelig like!!


Lillian skriver: Absolutt underholdnings Guri Solberg og Ashley simpson er fryktelig like!!Lillian skriver: Absolutt underholdnings Guri Solberg og Ashley simpson er fryktelig like!!

Jeg synes Emma Watson (Harry Potter filmene) ligner på Nicole Kidman, tross aldersforskjell. Hilsen AstridJeg synes Emma Watson (Harry Potter filmene) ligner på Nicole Kidman, tross aldersforskjell. Hilsen Astrid

Heisann! Jeg så på ekstramateriellet til Edward Saksehånd, og da slo det meg hvor like Winona Ryder og Keira Knightley egentlig er! Kan det være noen slags gale foreldre som ville ha to superstjerne-døtre og skilte dem ved fødselen så ingen skulle legge merke til det, spør Ida Ida Heisann! Jeg så på ekstramateriellet til Edward Saksehånd, og da slo det meg hvor like Winona Ryder og Keira Knightley egentlig er! Kan det være noen slags gale foreldre som ville ha to superstjerne-døtre og skilte dem ved fødselen så ingen skulle legge merke til det, spør Ida Ida

Jeg syns Espen Bredesen og Petter Stordalen er ganske like på disse to bildene. Hilsen Stine Maren.Jeg syns Espen Bredesen og Petter Stordalen er ganske like på disse to bildene. Hilsen Stine Maren.

Lise skriver: Eg syntes de ligner noe sinnsykt på hverandre, Jessica Alba og Leah Rimini (Kongen av Queens!)Lise skriver: Eg syntes de ligner noe sinnsykt på hverandre, Jessica Alba og Leah Rimini (Kongen av Queens!)

Hei, jeg har alltid synes skuespiller Michael Caine og Edward Mulhare fra 80-talls serien Knight Rider ligner, skriver KJ.Hei, jeg har alltid synes skuespiller Michael Caine og Edward Mulhare fra 80-talls serien Knight Rider ligner, skriver KJ.

Synes Josh Holloway fra Lost ligner Marcus Schenkenberg! Hilsen IreneSynes Josh Holloway fra Lost ligner Marcus Schenkenberg! Hilsen Irene

Kelly Preston og Kelly Lynch! Er ikke disse to navnesøstrene like? Det synes jeg! Hilsen Siv.Kelly Preston og Kelly Lynch! Er ikke disse to navnesøstrene like? Det synes jeg! Hilsen Siv.