Meny

Vil kuppe kjøpet av rødgrønn strandperle

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere SøndagSøndag-redaktør Hroar A. Hansen hevder han har forkjøpsrett på Svein Erik Bakkes strandtomt på Bygdøy i Oslo.

Oslo (NTB):

Hansen leide Bakkes villa i 2003, og den tidligere avisredaktøren mener å kunne hindre de rødgrønne partiene i å kjøpe strandperlen for allmennheten.

- Jeg bodde der sammen med min tidligere samboer. I kontrakten hadde vi en forkjøpsrett. Den varer til 8. april 2006, og den skal jeg bruke, sier Hansen til VG.

Han ser for seg å betale noe mer enn de rødgrønne, for så å selge eiendommen igjen.

- Jeg har kontaktet andre investorer for å samle sammen pengene til å kjøpe eiendommen. Den er verdt 35 til 40 millioner kroner, så vi kan fort tjene 10 millioner på å bruke forkjøpsretten, sier han.

Svein Erik Bakke kan ikke huske om Hansen har forkjøpsrett til eiendommen. Aps sekretariatsleder Lars Erik Flatø viser til at det allerede er inngått en kjøpsavtale som er verdt 30 millioner kroner.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus