Vinnerne av Pondus er kåret!

Fan av Pondus og Jokke? Her er de heldige vinnerne av signerte eksemplar av den nye boka «Fem rette».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne uka slippes den femte Pondus-boken, «Fem rette». Schibsted Forlagene skjøt bomskudd med å bestille «kun» 40.000 i førsteopplag av fjorårets tittel, «Flat firer». Derfor har forlaget stirret ekstra dypt i glasskula denne høsten, og varmkjører like godt de latviske trykkpressene med formidable 60.000 eksemplarer av årets samlebok!

Dermed slår Pondus seg selv ned i støvlene med nok en opplagsrekord for en norsk tegneseriebok.

«Fem rette» følger stripeserien kronologisk, med søndagssidene trykt i opprinnelige farger. Her møter vi hovedpersonen Pondus sammen med det umiskjennelige persongalleriet, deriblant sykepleier-kona Beate og de to barna Påsan og Sneipen, den profesjonelle eks-truseløfteren Jokke, bar-babe'n Turid-Laila og samboerparet Else og Günther.

Vinnerne av konkurransen

De heldige vinnerne av et signert eksemplar av den nye Pondus-boka er:

Morten Westby, Vestby

Ellen Margrethe Svendsen, Trondheim

Sveinung Eie, Jørpeland


Vi gratulerer!