Meny

14 kopper kaffe i tastaturet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du en sånn som stadig velter kaffekoppen over tastaturet? Her er en bærbar du kan søle 14 kopper kaffe på, og skrive videre.

Øystein NorstrømØystein Norstrøm

IBM er kjent for å lage solide produkter. Nå lages IBM ThinkPad av det nye selskapet Lenovo, hvor IBM er deleier sammen med et kinesisk gigantkonsern.

At den er «Made in China» skal ikke gå utover kvaliteten, lovet produktsjef Øystein Norstrøm på en pressekonferanse tidligere denne uken.

Selskapet viste fram to nye maskiner. Den ene heter Z60m, og har en stor 15,4 tommers skjerm. Den andre heter Z60t, og sikter seg inn mot deg som vil ha PCen din liten, nett og lett heller enn å ha en hel kinosal tilgjengelig.

De nye ThinkPad'ene har spesielle konstruksjonelementer som skal gjøre dem sikrere i bruk og mindre utsatt for uhell. I de siste modellene som ble lansert, er blant annet dreneringskapasiteten doblet.

- Vi har tidligere gjort en uhøytidelig test på en ThinkPad med halvparten av dreneringskapasiteten til disse, sa Norstrøm. - Vi helte syv kopper kaffe over uten at det gikk galt, så da kan du kanskje regne med at denne tåler 14 kopper, sa han, med et glimt i øyet.

Uansett så skal ikke den ene veltede koppen være nok til å ødelegge arbeidsdagen din.

Skulle du etter den tredje koppen kaffe over tastaturet bli så irritert at du dundrer knyttneven i bordet, men, akk o ve, bommer og treffer den bærbare i stedet, så vit at de nye maskinen faktisk er utstyrt med sjokkabsorberingsteknologi tidligere bare kjent fra Formel 1-biler, noe som øker evnen til å takle dine voldelige utbrudd med 30 prosent. Disken i maskinen er dessuten plassert på plastikkskinner, som gir en større elastisitet og motstandsdyktighet mot støt.


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus