Moore om Katrina

Filmskaperen Michael Moore ryktes å lage dokumentar om orkan-katastrofen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: Sandrew Meteronome)(Foto: Sandrew Meteronome)

Michael Moore jobber fortsatt intenst mot sin politiske hovedmotstander, president Bush. Denne gangen ryktes det at han vil lage film av presidentens håndtering av orkankatastrofen i og rundt New Orleans.

Moore fikk flere priser for dokumentaren «Fahrenheit 9/11», hvor han refset presidentens behandling av terroristangrepet 11. september.

Oscar-vinneren «vurderer nå seriøst» å dokumentere katastrofen som rammet kysten av USA, ifølge

msnbc.com

.

- Det er mye som kan bli sagt og gjort om den kunstige tilintetgjørelsen av New Orleans, som ikke kommer av orkanen, men av helt spesifikke avgjørelser som er tatt av Bush-administrasjonen de siste fire og et halvt årene, sier Moore til New York Daily News.

- Ikke hør på dem som sier at vi kan diskutere disse tingene senere. Nei, det kan vi ikke. Landet vårt er i en umiddelbar tilstand av sårbarhet. Flere orkaner, kriger og andre katastrofer er på vei og en gjeng med late, selvgode galninger styrer hele showet, fortsetter den rasende filmskaperen.

Michael Moores offisielle hjemmesider