Kjøpte plass på VG-lista for 25.000 kroner

Musikkprodusent Christer Falch innrømmer at han brukte 25.000 kroner på å kjøpe hiphopbandet Warlocks nye singel inn på VG-lista.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB):
Tirsdag 9. august spratt Warlocks nye singel «Stay Warm» inn på femteplass på VG-lista. Besøket på Norges offisielle hitliste ble imidlertid kortvarig. Uka etter forsvant den ut av singellista. Christer Falch driver plateselskapet C+C Records som gir ut Warlocks.

- Vi fikk 100 mann landet rundt til å kjøpe Warlocks-singelen og brukte 25.000 til å kjøpe vel 1.200 singler. Vi hadde håpet å få singelen inn på førsteplass, men den havnet på femte siden det ble solgt spesielt mange cd-singler den uka, sier Falch til Dagens Næringsliv.

Falch sier videre at han er ute etter PR siden Warlocks kom med ny plate denne uka.

- Men først og fremst er jeg lei av triksing med salgstall i norsk platebransje. Jeg vil vise hvor lett det er å kjøpe seg inn på VG-lista, sier han.