Nettmøte: Fenrik Lane

Når vi sier «Fenrik Lane», så sier du «Kurt Nilsen»? Kurt er ute, og nå er Fenrik Lane ute med nytt album. Hva synes de om Idol, skostørrelser og framtiden? Gutta svarte på spørsmål om det meste her i

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: Paul Bernhard)(Foto: Paul Bernhard)

Kurt Nilsen var med helt frem til han ble Idol, og senere Verdens-Idol.

Gamle-bandet hans lever derimot videre, nå med gitarist Knut Glesnes som frontfigur og vokalist.

Forrige utgivelse «Come Down Here» solgte nærmere 20.000 eksemplarer, og trofaste fans har lenge ventet på en utgivelse nummer to!

Den 10. september 2005 kom Fenrik Lanes etterlengtede andrealbum, «Lane Of Life».

Men før dette...


Småguttene i Åsane utenfor Bergen begynte tidlig med band. Trommis Christer Unneland og gitarist Knut Glesnes begynte å spille sammen da de var 15 år gamle.

Besøk Fenrik Lanes hjemmesider hvor du kan lytte til musikk, lese om bandet og mer.


Etter hvert kom Kurt Nilsen med i bandet. Etter pubertet, militærtjeneste og utallige kjeller-sessions, vant bandet Åsane Rock i 1997. Det resulterte i singelen «Shoe», som ble trykket i beskjedne 300 eksemplarer.

Den gang het Fenrik Lane Breed. I 2000 meldte de seg på By:Larm, men kom ikke med!

Gutta arrangerte like godt sin egen utekonsert i kraftig snøvær i Bergen Sentrum. Stuntet førte faktisk til mediedekning i riksdekkende presse fordi prosjektet rett og slett var helt absurd!

To år senere tok de navnet Fenrik Lane og kom ut med EP'en «Come Down Here» på egen label, og solgte nærmere 20.000 eksemplarer.

Kurts suksess i Idol gjorde bandet landskjent, og solgte jevnt og trutt.
Men da det ble klart at Kurt'n ble Idol, og Verdens-Idol, begynte bandet etterhvert å tenke på seg selv som en trio. Kurt var opptatt med turné og solo-album, flere konserter og enda et album.

Og nå ligger album nummer to, «Lane Of Life», snart klar i butikkene.

Ble vennskapet satt på prøve? Har de skiftet sound? Er de bestevenner fremdeles? Har alle sammen vært like produktive på hjemmefronten som Kurt? Hva slags musikk digger de selv?

Fenrik Lane svarte dere:

 • Hallå! Noen som vil shotte sprit fra naveln min?
  Hilsen Alf G. Wold
  PS, Lenge siden sist Johnny! Staute gardist:>

SVAR:
Heisann du. Tror vi må melde pass på den der. Har hørt at du er meget god på å shotte sprit fra din egen navel, og det er mer enn godt nok for oss. Johnny hilser tilbake.

 • Hvilken skostørrelse bruker dere kjære fenriker? :P elsker cold water, geniale sangen ^_^ klææm Michaela

SVAR:
Christer: str. 12 år
Johnny: 45
Knut: 44

 • Hvilken type musikk vil dere si dere spiller?

SVAR:
Energispekket rock/pop

 • Hei. Chris. Hvorfor har du fått kallenavnet "Smestad" ? Er det artist navnet ditt ? MVHJølsrud

SVAR:
Tror faktisk det kun er to personer i verden som kaller meg Smestad, og det er du og naboen din........

men et fantastisk artistnavn er det jo:) skal vurdere det på neste plate:)


 • Har noen av de gjenværende bandmedlemmene noen gang vurdert å stille opp i «Idol»? Marit

SVAR:
Tror ikke vi er idolmateriale;) Men kanskje vi stiller opp i paradise hotel;)


 • Hva synes dere om valget? Hilsen Pia

SVAR:
Vi har en policy å ikke svare på politiske spørsmål nå som Knut skal overta for Jens Stoltenberg og alt det der..........;)

 • Er dere Bergens-patrioter? Holder dere med Brann? Petter

SVAR:
Selvfølgelig er vi det, vi skal faktisk synge nystemten på stadion i nær fremtid;)


 • Ville i grunnen bare si at jeg gleder meg kjempe mye til jeg får tak i cden, har bare fått hørt ett par sanger, men de er kjempe bra. The moon wears a ring er helt fantastisk nydelig! Håper at dere har konsert litt mer oppover på vestlandet snart. Kjempe glad for at dere bestemte dere for å gi ut cd nå :) Har dere noen planer fremover nå eller? Hilsen Maria

SVAR:
Tusen takk for det. Planen fremover er å spille mest mulig, flest mulig steder. Vi kommer nok skal du se.


 • Ja, min bror Thomas takker for tips om å kjøpe trommer hos favoritten til Christer. Trommesett er nå innkjøpt, og han er stolt over å ha "kjøpt trommer hos Fenrik Christer's trommebutikk". Så hvis du noen gang tenker på å gi trommekurs... Vi betaler godt :) :P Er Radio skrevet av deg foresten? :) Siden Knut synger "with my drumbs and my band ..." hehe.. Du er kjempe flink, Christer. Og utrolig hyggelig.

  Thomas Soltvedt

SVAR:

Bare hyggelig å kunne hjelpe til gode råd........slitan med nytt batteri;) Radio er skrevet av Christer og Knut, -setningen drums and my band er skrevet av Christer:)


 • Hei... må bare skryte litt av det siste albumet deres... min kusine Monica Christine sendte meg den nydeligste sangen jeg har hørt på lenge altså... husker ikke hva den het, men er sang nr 11:) Uansett... fått dere ett nytt fan nå og jeg stiller opp på konsert på fredag:)Monica har fint klart å smitte meg med "FENRIK feberen " sin;)Merkelig dere har kjnskap t familien min... tror dere kjenner til min halvbror også... "Toki"...Uansett.. godt gjort på album... Hilsen nytt fan...

SVAR:

Heisann, det varmer å høre. håper å se deg på konserten på Knarvik på Fredag;)


 • Utrolig fin sang. Rikke er heldig som har deg.. Men fra sangen så virker det også som at du er heldig som har henne.. Det er flott at så fine mennesker finner hverandre :) Lykke til videre.Samme til Christer og Cathrine, og Johnny og Marie.. Dere er skikkelig søte sammen.. :) The Moon Wears A Ring, hva handler den om? Den er vakker. Rett og slett, vakker.. Og sangen til moren til Knut! Rivers Run Dry tror jeg må være en av de mest meningsfylte sangene.. Jeg viste teksten til min egen mor, og hun var på gråten da hun leste det.. Skjønner godt moren din sin reaksjon på releasen, ja..
  M

SVAR:

Tusen takk for at du liker låtene våre....det varmer å høre:) Vi har egentlig ikke lyst å fortelle spesifikt hva tekstene handler om. Det er viktig at folk danner sitt eget bilde og egne assosiasjoner. Likevel.....Moon Wears a Ring.....:stress og motgang.....gi aldri opp!!


 • Kunne jeg valgt, tror jeg Knut hadde vært en veldig god kandidat. Selv om vi ikke har president i Norge.Knut, hadde jeg stemt. Den klokeste mannen jeg har møtt.
  Åsabu.

SVAR:

Takk for det, du får skrive et brev til Jens Stoltenberg og høre om han også vil ha et friår;):) !


 • Gratulerer med verdens beste plate! Det er den nydeligste platen jeg noen gang har hørt. Tekstene er kjempefine, koringen er herlig, og låtene er varierte og spennende. Alle sangene har noe fint ved seg. Dette var vellykket gutter! Konserten var forresten ufattelig bra! Lykke til videre, fenriker :) Jeg digger dere... - Monica R

SVAR:
Gratulerer med kjøpet av verdens beste plate og selvfølgelig ...tusen takk for det. Sees på konsert


 • Det var skikkelig tøft å se deg snurre rundt på trommestikkene mens du spilte, Christer! Ble imponert jeg. Er det ikke vanskelig? hehe... Anonym

SVAR:
Takk for det....det er faktisk nesten umulig, så jeg er rimelig imponert selv.


 • Hei. Gratulerer så mye med ny utgivelse, og en sinnsykt bra konsert. Det var en herlig opplevelse, og endelig se gutta man ser opp til fremføre de fineste sangene som finnes. Tekstene er så meningsfylte, melodiene så bra, og stemmen til Knut så utrolig vakker. Jeg sitter med tårer i øynene på flertallet av sangene, og på de resterende blir jeg skikkelig happy og mimrer fra konserten! Utrolig flinke er dere, håper norge endelig får øya opp for talentet deres, virker jo som om man må stave det for dem. Problemet er jo ikke at dere ikke når opp, problemet er at for få folk har hørt musikken før de dømmer. Nå til spørsmålet: Synes dere selv det gikk bra på konserten, og var det bra å ha kjentfolk og familie der? (Sto blant annet ved siden av halve familien til Knut :P) Og tror dere det kommer musikkvideo? Får håpe dere klarer det. Er det noe dere trenger så stiller vi opp, uansett om det er vasking av FL bil eller luftetur med hunden :P You name it. Monica Soltvedt.

SVAR:

Heisann;) Det betyr mye å høre at fansen hadde det gøy på konserten. Det hadde absolutt vi også. Vi er kjempefornøyde med konserten. Kjempe fint å få dele releasen med venner, kjente og trofaste fans;) Det kommer nok video, men akkurat nå har vi mer enn nok med lanseringen.


 • Skryt til dere: platen er super-duper-mega-uber! begynte å tenke på en ting, hva om jeg hadde vært døv, hva skulle jeg gjort da? får frysninger hver gang jeg hører noen av de rolige sangene (helt sant!) og får skikkelig kick på de andre! (sant det og) helsningar fra elina

SVAR:
Godt at du ikke er døv. Takk for at du liker platen.


 • Sikkert mange som lurer på det samme. hva skjer med kurt nå?leste at han har slutta helt av, at han aldri kommer tilbake. tror ikke det er så farlig uansett jeg da! dere er stein flinke alle mann! knut du har en herlig stemme, og jeg kommer alltid til og være fan av Kurt Nilsen og Fenrik Lane uansett:D *E10*

SVAR:
pr. dags dato er FL en trio. Kurt har fri i året som kommer. Tusen takk for at du har tro på oss.......det har vi også;)

 • kan vi date dere?????? Anonym

SVAR:
Selvfølgelig;) - men da må dere stille med grandiosa og cola:

 • Heisann :)
  Konserten på Garage var helt sinnsykt bra! Noe av det kuleste jeg har vært med på! Og cd'en er utrolig bra, har nesten ikke gjort annet enn å høre på den de siste dagene. Hvem ser dere på som deres musikalske forbilder? Og har dere noen konkrete planer om konsert på østlandet snart? Hilsen Emilie :)

SVAR:
Takk for det, Emilie:) ar ingen konkrete forbilder sånn på stående fot, men noen band vi liker.......Matchbox20, Sister Hazel, Blink182, U2, Dishwalla, Muse, Metallica, Eve6, Kashmir, Bon Jovi, Audioslave, Iron Maiden...og selvfølgelig PETER JØBACK.........NIIIIIIIIIIIIIIX :)


 • Knut: Hvordan fikk du idèen til den røde luggen?

SVAR:
dæææ!! Det ble liksom bare sånn:) Har alltid vært glad i rødt, så hvorfor ikke i luggen...


 • Hei Christer,Knut og Johnny. Kjekt å se at det har gått så bra for dere. Dere er kjempe flinke. Stå på videre. Eg ønsker dere alt godt. Hilsen anne på lande :-)

SVAR:
tusen takk for det, anne på lande........


 • heisan gutta! ble dere fornøyd med konserten på lørdag ? hva blir til mest spennede fremover nå ? hva gleder dere, dere til mest? helsningar fra Eline

SVAR:
Vi er strålende fornøyd med konserten. tusen takk for den fantastiske støtten fra publikum. Alle bidro til å gi "Lane of Life" en verdig fødsel.


vi ser frem til alt som skal skje fremover.......


 • Hvor intime er dere med hverandre? hilsen hyyyper jente :P

SVAR:
Vi har vasket hverandre mang en gang;);) -men selvfølgelig med alle klærne på;) Vi er gode venner, men vi kjenner våre intimgrenser.......:) en god klem pleier å holde!!


 • Hallaien :D Tina (Marie) her. nå har jeg hørt igjennom Lane og Life på hele togturen hjem igjen til Oslo fra Bergen og nå kan jeg alle sangene og må bare si at dette er den beste platen jeg noen gang har hørt :-) og konserten på lørdag var så utrolig bra! jeg gleder meg til neste konsert, og dere må love meg at dere kommer lenger mot østlandet, for vi 4 vet jo alle at jeg har snille foreldre men Bergen annehver helg? nei det funker nok ikke helt... men jeg må jo nesten spørre om ett spm... Hvem av dere har skrevet The Moon Wears A Ring? dere har jo sikkert samarbeiden på den, men hvem var det som fikk noen setninger i hodet som ble til den? jeg bare elsker den sangen, og det pianospillet. Og hva skjer med Kurt nå? er det tv2 skrev en stor overdrivelse eller er Fenrik Lane Knut, Johnny og Christer nå? Uansett så er jeg ett trofast fan, always where and always will be :D KlemKlem fra Tina digger dere!

SVAR:
Hei og Tina Marie.....takk for sist.Vi kommer nok nærmere østlandet etterhvert Kjekt at du likte konserten....det gjorde vi også. The Moon Wears a Ring er skrevet av selveste Fenrikkene, og det er dødskult at du liker den!!! Kurt prioriterer sin karriere og vi prioriterer vår. Vi er fortsatt gode venner, men akkurat nå er FL en trio;)

-Et trofast band;)


 • hallo! Dere var helt fantastiske på lørdag! det er noe av det beste jeg har vært med på! men så til spørsmålet: hvem har laget tekstene på platen? hvem lager melodiene? har hørt så mye forskjellig, så kanskje dere kunne si fasiten;) stå på gutter! dere er talentfulle, og ikke minstnoen av verdens beste mennensker. ser dere kanskje på turneèn da:) *Eline*

SVAR:

Takk for det, *Eline*.

Det er nok Knut som har skrevet de fleste tekstene og melodiene på platen. Men låtene blir utarbeidet i fellesskap.....det er da FL preget blir satt. Håper vi sees på turneen:)
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:54 Politiet styrker Dark Room-etterforskningen02:50 Togos president gjenvalgt for fjerde gang02:26 Tre til sykehus etter utforkjøring i Rendalen02:12 Syklist siktet for drapsforsøk etter krangel med bilist i Sverige02:09 Våteste nyår i Bergen siden 186101:37 Israel bombet mål på Gazastripen og i Syria etter rakettangrep01:21 Flyplassen på Gran Canaria åpnet igjen00:52 Togtrafikk mellom Østerrike og Italia åpnet etter mistanke om virus00:34 Utforkjøring på Nordmøre00:09 Motvillige menn får skylden for lave fødselstall23:43 Katastrofevalg for høyresiden i Hamburg23:27 Neymar utvist da PSG bød opp til målfest23:24 Hovland tok historisk PGA-seier tross mareritthull og uvær i avslutningsdrama23:01 Atletico snudde til viktig seier22:41 Viktor Hovland tok historisk PGA-seier tross mareritthull og uvær i avslutningsdrama21:52 Østerrike stanser togtrafikk til Italia på grunn av virus21:20 Ødegaard-lagkamerat vil ikke tilbake til Haalands Dortmund20:54 Norske turister sitter værfast på Gran Canaria – flyavganger kansellert20:27 Kaster nytt lys over fortidsmenneskets ritualer20:03 Hus brant ned i Vågan i Lofoten19:52 MDGs valgkomité vil ha Une Bastholm som partileder19:29 Brassescoring åpnet målfesten da Arsenal slo Everton19:27 Innbyggerne på Vega har fått vannet tilbake18:51 Drastiske tiltak mot virus-spredning i Italia17:40 – Mye dårlig informasjon alarmistiske rapporter17:33 Ambulanse kolliderte under utrykning i Troms17:21 Straffespark og praktscoringer sikret seier til Solskjærs United16:47 – Jeg hadde en million spørsmål, og ingen å snakke med16:36 Riiber skrev kombinerthistorie med ny verdenscupseier16:26 Bygde hjemmelaget rakett for å bevise at jorda er flat - døde da raketten krasjet15:59 Trump vil sette navnet sitt på Taliban-avtale15:49 Johannes Thingnes Bø fullstendig overlegen på fellesstarten i skiskytter-VM15:07 Xi Jinping: Det nye koronaviruset er landets største helsekrise noensinne14:47 Pål Golberg vant årets Ski Tour etter russisk smørebom14:10 Par i 70-årene forsvant fra Airbnb – funnet i villmarken én uke senere13:57 Passasjerer reddet ut etter å ha vært innesperret etter bussvelt på Geilo13:33 Erna Solberg tar FN-gjengen med til Svalbard13:30 En voksen og tre barn til sykehus etter trafikkulykke i Trysil13:18 Olsbu Røiseland etter ny VM-tittel: – Det klikka oppe i hodet mitt13:07 Stengte fjelloverganger i Sør-Norge13:00 Maren Lundby tok sin første verdenscupseier på fem hopprenn12:58 Søreide forsvarer samarbeidet med Libyas kystvakt12:25 Wilhelm Wilhelmsen er død11:59 Johaug-knockout i Ski Tour, ny overlegen seier i Trondheim11:40 Loginov dropper fellesstarten i skiskytter-VM etter dopingaksjon11:36 Afghanere på flukt øyner på nytt et lite håp om fred11:30 Kafédrap på Frogner opp i Oslo tingrett11:28 Toget som kjørte inn i et snøskred på Bergensbanen er på vei til Bergen11:27 Haaland må klare seg uten Dortmund-fansen i Hoffenheim11:12 Åtte personer døde i jordskjelv i Tyrkia10:41 Falla hopper av Ski Tour10:38 Regissør Quentin Tarantino har blitt far10:34 Palestiner drept av israelsk soldat10:06 Antall svindelforsøk mot norske bankkunder doblet09:21 Sør-Korea hever varslingsnivået til høyeste nivå på grunn av covid-19-viruset09:13 115 passasjerer er fortsatt på toget som kjørte inn i snøskred på Bergensbanen08:38 Iran beskylder utenlandske medier for å bruke virus for å skremme bort velgere08:28 Politiet leter etter fører etter at bil kjørte av veien i Lindesnes08:09 Kvinner mest klima-bekymret: – Kan handle om tradisjonelle kjønnsroller07:50 100 virussmittede i Italia – fotballkamper utsettes og karnevalet i Venezia er avlyst07:43 Fury ny WBC-mester etter oppvisning mot tam Wilder07:24 Golf-Hovland i drømmeposisjon: – Seier ville vært utrolig06:58 Verdenscuprenn i slalåm i Japan avlyst, sterke vindkast og tung snø ødela06:54 SAS kansellerer avganger til Gran Canaria06:54 USA anklager Russland for å spre desinformasjon om det nye coronaviruset06:00 Dette skjer i dag05:57 Passasjerer tilbrakte natta på tog – kjørte inn i snøskred på Bergensbanen05:54 Sanders mot overlegen seier i Nevada – knuser rivalene05:50 Wilder oddsfavoritt før oppgjør mot Fury i Las Vegas05:30 Dette skjedde i natt04:48 Ti speidere omkom i styrtflod i Indonesia04:21 Macron usikker på om EU og Storbritannia blir enige om en handelsavtale i år03:52 Ytterligere 97 døde av coronaviruset i Kina03:51 Over 500 virussmittede i Sør-Korea03:32 Fem tenåringer i bilulykke på Hvam03:18 Mann i 40-årene skadd – kjørte rett i tre på Jessheim02:30 Sandfaste passasjerer må sove på flyplassen på Kanariøyene00:46 Bolighus i Halden totalskadd etter brann00:08 Brann på Gran Canaria23:00 Operatunnelen og Vaterlandstunnelen åpne igjen22:40 Valget i Nevada er i gang22:24 Kvinne fløyet til sykehus etter dykkerulykke i Nordland21:53 Store trafikkproblemer i Oslo sentrum21:24 Drikkevann distribueres etter stor vannlekkasje i øykommune20:56 Kristoff krasjet med liten gutt etter målgang i Algarve20:24 Ødegaard tilbake fra start i komfortabel Sociedad-seier20:16 Ikke kontroll på brann i bolighus i Halden19:50 Et forsvar for doen som kosta 8 millioner kroner19:49 Første resultater i Iran viser konservativ framgang19:14 Nesten 1500 passasjerer kommer seg ikke til Norge på grunn av sandstorm på Kanariøyene19:03 Tusener demonstrerer for Assange i London18:15 – Vinner vi kampen, vil vi ha bevart vår viktigste natur – Taper vi kampen, er jorda endret for alltid17:31 Haaland scoret mål nummer 40 for sesongen i Dortmund-seier16:49 Kombinert-Riiber overlegen i Trondheim: – Har vært nervøs før denne uka16:47 Eidfjord isolert til søndag etter snøskred16:06 Norsk VM-sølv på skiskytterstafetten, Frankrike vant15:55 New York-skyskraper risikerer å miste 20 etasjer15:34 Chelsea med svært viktig seier over byrival Tottenham14:45 Klæbo best i Trondheim-sprinten, Bolsjunov falt i semifinalen14:37 To menn og en kvinne tiltalt for hatefulle ytringer
Siste nytt
02:54NorgePolitiet styrker Dark Room-etterforskningen02:50VerdenTogos president gjenvalgt for fjerde gang02:26NorgeTre til sykehus etter utforkjøring i Rendalen02:12VerdenSyklist siktet for drapsforsøk etter krangel med bilist i Sverige02:09NorgeVåteste nyår i Bergen siden 186101:37VerdenIsrael bombet mål på Gazastripen og i Syria etter rakettangrep01:21NorgeFlyplassen på Gran Canaria åpnet igjen00:52VerdenTogtrafikk mellom Østerrike og Italia åpnet etter mistanke om virus00:34NorgeUtforkjøring på Nordmøre00:09NorgeMotvillige menn får skylden for lave fødselstall23:43VerdenKatastrofevalg for høyresiden i Hamburg23:27SportNeymar utvist da PSG bød opp til målfest23:24SportHovland tok historisk PGA-seier tross mareritthull og uvær i avslutningsdrama23:01SportAtletico snudde til viktig seier22:41SportViktor Hovland tok historisk PGA-seier tross mareritthull og uvær i avslutningsdrama21:52VerdenØsterrike stanser togtrafikk til Italia på grunn av virus21:20SportØdegaard-lagkamerat vil ikke tilbake til Haalands Dortmund20:54VerdenNorske turister sitter værfast på Gran Canaria – flyavganger kansellert20:27VerdenKaster nytt lys over fortidsmenneskets ritualer20:03NorgeHus brant ned i Vågan i Lofoten19:52PolitikkMDGs valgkomité vil ha Une Bastholm som partileder19:29SportBrassescoring åpnet målfesten da Arsenal slo Everton19:27NorgeInnbyggerne på Vega har fått vannet tilbake18:51VerdenDrastiske tiltak mot virus-spredning i Italia17:40Helse og livsstil– Mye dårlig informasjon alarmistiske rapporter17:33NorgeAmbulanse kolliderte under utrykning i Troms17:21SportStraffespark og praktscoringer sikret seier til Solskjærs United16:47Helse og livsstil– Jeg hadde en million spørsmål, og ingen å snakke med16:36SportRiiber skrev kombinerthistorie med ny verdenscupseier16:26VerdenBygde hjemmelaget rakett for å bevise at jorda er flat - døde da raketten krasjet15:59VerdenTrump vil sette navnet sitt på Taliban-avtale15:49SportJohannes Thingnes Bø fullstendig overlegen på fellesstarten i skiskytter-VM15:07VerdenXi Jinping: Det nye koronaviruset er landets største helsekrise noensinne14:47SportPål Golberg vant årets Ski Tour etter russisk smørebom14:10VerdenPar i 70-årene forsvant fra Airbnb – funnet i villmarken én uke senere13:57NorgePassasjerer reddet ut etter å ha vært innesperret etter bussvelt på Geilo13:33PolitikkErna Solberg tar FN-gjengen med til Svalbard13:30NorgeEn voksen og tre barn til sykehus etter trafikkulykke i Trysil13:18SportOlsbu Røiseland etter ny VM-tittel: – Det klikka oppe i hodet mitt13:07NorgeStengte fjelloverganger i Sør-Norge13:00SportMaren Lundby tok sin første verdenscupseier på fem hopprenn12:58PolitikkSøreide forsvarer samarbeidet med Libyas kystvakt12:25PengerWilhelm Wilhelmsen er død11:59SportJohaug-knockout i Ski Tour, ny overlegen seier i Trondheim11:40SportLoginov dropper fellesstarten i skiskytter-VM etter dopingaksjon11:36VerdenAfghanere på flukt øyner på nytt et lite håp om fred11:30NorgeKafédrap på Frogner opp i Oslo tingrett11:28NorgeToget som kjørte inn i et snøskred på Bergensbanen er på vei til Bergen11:27SportHaaland må klare seg uten Dortmund-fansen i Hoffenheim11:12VerdenÅtte personer døde i jordskjelv i Tyrkia10:41SportFalla hopper av Ski Tour10:38KulturRegissør Quentin Tarantino har blitt far10:34VerdenPalestiner drept av israelsk soldat10:06NorgeAntall svindelforsøk mot norske bankkunder doblet09:21VerdenSør-Korea hever varslingsnivået til høyeste nivå på grunn av covid-19-viruset09:13Norge115 passasjerer er fortsatt på toget som kjørte inn i snøskred på Bergensbanen08:38PolitikkIran beskylder utenlandske medier for å bruke virus for å skremme bort velgere08:28NorgePolitiet leter etter fører etter at bil kjørte av veien i Lindesnes08:09NorgeKvinner mest klima-bekymret: – Kan handle om tradisjonelle kjønnsroller07:50Verden100 virussmittede i Italia – fotballkamper utsettes og karnevalet i Venezia er avlyst07:43SportFury ny WBC-mester etter oppvisning mot tam Wilder07:24SportGolf-Hovland i drømmeposisjon: – Seier ville vært utrolig06:58SportVerdenscuprenn i slalåm i Japan avlyst, sterke vindkast og tung snø ødela06:54ReiseSAS kansellerer avganger til Gran Canaria06:54VerdenUSA anklager Russland for å spre desinformasjon om det nye coronaviruset06:00NorgeDette skjer i dag05:57NorgePassasjerer tilbrakte natta på tog – kjørte inn i snøskred på Bergensbanen05:54PolitikkSanders mot overlegen seier i Nevada – knuser rivalene05:50SportWilder oddsfavoritt før oppgjør mot Fury i Las Vegas05:30NorgeDette skjedde i natt04:48VerdenTi speidere omkom i styrtflod i Indonesia04:21PolitikkMacron usikker på om EU og Storbritannia blir enige om en handelsavtale i år03:52VerdenYtterligere 97 døde av coronaviruset i Kina03:51VerdenOver 500 virussmittede i Sør-Korea03:32NorgeFem tenåringer i bilulykke på Hvam03:18NorgeMann i 40-årene skadd – kjørte rett i tre på Jessheim02:30NorgeSandfaste passasjerer må sove på flyplassen på Kanariøyene00:46NorgeBolighus i Halden totalskadd etter brann00:08VerdenBrann på Gran Canaria23:00NorgeOperatunnelen og Vaterlandstunnelen åpne igjen22:40VerdenValget i Nevada er i gang22:24NorgeKvinne fløyet til sykehus etter dykkerulykke i Nordland21:53NorgeStore trafikkproblemer i Oslo sentrum21:24NorgeDrikkevann distribueres etter stor vannlekkasje i øykommune20:56SportKristoff krasjet med liten gutt etter målgang i Algarve20:24SportØdegaard tilbake fra start i komfortabel Sociedad-seier20:16NorgeIkke kontroll på brann i bolighus i Halden19:50NorgeEt forsvar for doen som kosta 8 millioner kroner19:49VerdenFørste resultater i Iran viser konservativ framgang19:14NorgeNesten 1500 passasjerer kommer seg ikke til Norge på grunn av sandstorm på Kanariøyene19:03VerdenTusener demonstrerer for Assange i London18:15Verden– Vinner vi kampen, vil vi ha bevart vår viktigste natur – Taper vi kampen, er jorda endret for alltid17:31SportHaaland scoret mål nummer 40 for sesongen i Dortmund-seier16:49NorgeKombinert-Riiber overlegen i Trondheim: – Har vært nervøs før denne uka16:47NorgeEidfjord isolert til søndag etter snøskred16:06SportNorsk VM-sølv på skiskytterstafetten, Frankrike vant15:55VerdenNew York-skyskraper risikerer å miste 20 etasjer15:34SportChelsea med svært viktig seier over byrival Tottenham14:45SportKlæbo best i Trondheim-sprinten, Bolsjunov falt i semifinalen14:37NorgeTo menn og en kvinne tiltalt for hatefulle ytringer
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus