Trailer-klikk (6)

Hvilke filmer gleder vi oss til, og hvilke kan vi være foruten? Neste Klikk viser dere vei blant trailere på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klikk på bildene for å snurre trailer!

Ukas heite:


Broken Flowers


Kommer på kino

: 14. oktober.

Handlingen i korte trekk:

Don er evig single og har nettopp blitt dumpet av sin siste elskerinne Sherry. Nok en gang forbereder han seg på å være alene og drive på som det passer ham i tilværelsen, men i stedet tvinges han til å reflektere over fortiden når han mottar et mystisk brev på rosa papir. Det er fra en anonym tidligere elskerinne som informerer ham om at han har en 19 år gammel sønn som synes å være på jakt etter sin far.

Vi gleder oss fordi:

Filmen er regissert av Jim Jarmusch som tidligere har laget storfilmer som «Night on Earth» og «Mystery Train». Koblingen Jarmusch - Bill Murray er nok til å få forventningene i været.In Her Shoes

Kommer på kino

: 21. oktober

Handlingen i korte trekk:

Maggie (Cameron Diaz) og Rose (Toni Collette) er to søstere som er totalt forskjellige. Maggie er lillesøsteren som vet akkurat hvordan hun skal få alt som hun vil, men ikke hvordan hun skal beholde det. Rose er storesøsteren, ordentlig og ansvarsfull, som vet alt om å være dyktig, men ikke om å være lykkelig. Disse to kvinnene med ingenting annet til felles enn en tragisk barndom og samme DNA, opplever at de er mer like enn de kunne forestilt seg.

Vi gleder oss fordi:

Til tross for at Cameron Diaz kan irritere vettet av enhver med MTV-serien «Trippin'» kan hun være nokså morsom til tider. Det er også spennende å se at vår gamle favoritt Toni Collette er på vei tilbake.
Ukas bleike:
Shark boy og Lava girl i 3D

Kommer på kino

: 30. september

Handlingen i korte trekk:

Noen ganger er de mest utrolige superheltene de som befinner seg i drømmene dine. Det oppdager ti år gamle Max, en ensom liten gutt som har forvillet seg inn i sin egen fantasiverden i et forsøk på å unnslippe hverdagens bekymringer, der han må takle foreldrenes mas, bøllene på skolen og de akk så triste og kjedelige sommerferiene. Men når Max innser at de kule figurene, høytflyvende eventyrene og ufattelige hemmelige kreftene som ligger og lurer i fantasien hans kan være langt mer virkelige enn noen er i stand til å forestille seg, forandrer det hele hans verden.

Vi har våre tvil fordi:

Det er bare å innse, 3D-filmer er ikke morsomme. Derimot er de garantert bråkete og gir publikum øyeblikkelig hodepine.The Legend of Zorro

Kommer på kino

: 31. oktober

Handlingen i korte trekk:

Antonio Banderas er tilbake som Zorro i denne oppfølgeren regissert av Martin Campbell. Zorro, eller Alejandro de la Vega som han egentlig heter, er nå gift med Elena (Catherine Zeta-Jones) og sammen har de sønnen Joaquin. Zorro har lovet å legge masken på hylla for kun å konsentrere seg om familien, men det blir vanskelig da en tidligere kjæreste av Elena uventet dukker opp uten gode hensikter.

Vi har våre tvil fordi:

Føler liksom at vi har fått nok Banderas og Zeta-Jones på en stund. Det skal mye til for at denne oppfølgeren overrasker eller tilfører noe nytt.