Kvikke klikk: Helgens dose

Gått deg vill på veven? Elise viser deg hva som er hett på nett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er fredag og beste dagen i uka. Og selv om det regner utenfor og det hagler med grusomme meldinger fra USA tar

Kvikke klikk

oppgaven med å forlyste og forarge dere lesere alvorlig.

Som vanlig blir det kåring av ukas største tapere, vinnere og annet helt tankeløst vrøvl. Så her er det bare å velte seg i sladderet.

Ukas majestetsfornærmelse

Det er bare å innse det. Vi ligger ganske langt bak svenskene når det kommer til det meste, også dissing av kongehuset. Det kan virke som om søta bror fullstendig har kvittet seg med foreldet respekt for de kongelige

Dette er en dust. (Foto: royalcourt.se)Dette er en dust. (Foto: royalcourt.se)

på godt og vondt. I dag gikk det også utover vår egen Mette-Marit.

«Kongefamilien strålte på gallamiddagen i Stockholm i går kveld - uten Kronprinsessen. Nå mobbes Mette-Marit for sitt fravær, av en av Sveriges ledende aviskommentatorer»,

skriver VG

indignert i dag.

Bakgrunnen for dette var at den svenske Expressens meget profilerte kommentator Linda Skugge skrev følgende

i sin blogg i avisen

:

«...særlig at hun ikke kan reise. Den legen som sier at lavt blodtrykk under graviditet er et problem, vil jeg gjerne treffe. Jeg tror Mette-Marit spiller kjempesyk... Jeg tror ikke et dugg på at hun har fått reiseforbud.»

Stopp pressen! En svensk blogger har snakket stygt om Mette-Marit. Jeg lurer på om det samme hadde kommet like store reaksjoner dersom en norsk blogger hadde sagt noe stygt om det svenske kongehus. Nå er jeg riktignok ikke «ledene aviskommentator», men jeg kan jo prøve meg.

SVENSKEKONGEN ER EN ORDENTLIG IDIOT SOM ER DÅRLIG TIL Å STAVE!

Hører dere, Expressen?

Ukas hårsveis


Det er vel ingen i Hollywood som er søtere enn Natalie Portman. Og jaggu

ser hun ikke bra ut

med mohawk àla

Maddox Jolie

også.

Når det gjelder dårlige sveiser så skal det litt til å slå

dette politibildet

av Nick Knolte. Hver gang jeg føler meg litt trist ser jeg på det og føler meg straks mye bedre.

Ukas pupper


Ulike versjoner av Miss. Spears. (Foto: p099.ezboard.com/idontlikeyouinthatway.com)Ulike versjoner av Miss. Spears. (Foto: p099.ezboard.com/idontlikeyouinthatway.com)

Føler du noengang at du ikke har nok moro med kroppen din? Da gjelder det rett og slett å tenke nytt. Hva med å ta opp en hobby som for eksempel

knusing av ølbokser med pupp

? Imponerende greier.

Ukas lesehest

Det er ikke alltid like lett å følge med i svingene når kjendiser kommer med teite uttalelser. Tidlig i uka kunne Victoria «Posh» Beckham fortelle verden

at hun aldri har lest en bok

.
- Jeg liker bedre å høre på musikk og lese motemagasiner, kvitret sangstjernen.

Ikke uventet hadde

bloggere

og aviser verden over kost seg med å utbrodere det heller ukloke utsagnet.

Men nå slår Victoria tilbake mot bokryktene.

I et intervju med Daily Telegraph presiserer hun uttalelsen litt:

- Jeg starter alltid å lese dem, blir distrahert og får aldri helt tid til å fullføre bøkene. Det er jeg sikker på at alle mødre med tre barn vil forstå, sier det tidligere Spice Girls-medlemmet.

Jessica'en ved badebassenget. (Foto: egoistica.com)Jessica'en ved badebassenget. (Foto: egoistica.com)

Hmm. Ja. Men du har kanskje ikke vært mor til tre siden du var født Victoria?

Ukas paparazzi-blinkskudd


Verdensveven blir ikke lei av Jessica Simpson for tiden. Damen som forarger kristen-amerika med sexy opptredener og lite klær har en egen evne til å dukke opp på paparazzi-bilder nettet rundt.

De siste er av henne i bikini sammen med kjæresten Nick. Enjoy.


Av andre nevneverdige kjendis-shots så kan jeg jo anbefale

bilder av Courtney Loves bakdel,

Brad Pitt sammen med Zahara Jolie

og dette

flotte bildet av Mary Kate

som nesten ikke ser anorektisk ut i det hele tatt.

Bildene av gravide Britney vil heller ingen ende ta. Sjekk disse heller

uflatterende eksemplene

og

disse som er av den langt mer smakfulle sorten

.

Ukas fylleangst


Stakkars, stakkars St. Thomas. Ikke vet jeg, men dersom jeg har gjort noe dumt på by'n så håper jeg i det lengste at ingen har sett meg, eller lagt merke til det. St. Thomas derimot framstår som et vandrende flykrasj som går på smell, etter smell, etter smell. Og ikke nok med det, hele verden observerer den ambisiøse artisten «in action» OG konfronterer ham med det på nettmøter.

Fylleangstkongen. (Foto: racingjunior.com)Fylleangstkongen. (Foto: racingjunior.com)

Her er et lite utdrag fra

VG's nettmøte

med Thomas'en (inkludert skrivefeil)

VG leser:

«På storåsfestivalen så jeg konserten din. Men på søndag formiddag da alle rolig pakket teltene sine ravet du rundt og var dritings og aggresiv (knuste bl.a. en plaststol) og la deg til å sove i fosterstilling der teltet vårt hadde stått.
Et du ikke redd for å miste fans når du gjør sånt? Selv har jeg mistet fullstendig respekten for deg etter det opptrinnet...»

Saint Thomas:

det er dårlig gjort av deg. jeg er en fucka mann som trenger å frike ut. jeg var på karskfylla sammen med BRUTAL KUK

VG leser:

«Var paa Grademoen 30.juli, og stod og ventet paa bagasjen min da du, totalt dritings, gikk opp paa rullebaandet og "surfet"..............veldig fin oppfoersel........
Er det saann at naar man blir musikk "stjerne" kan man gjoere som man vil??»

Saint Thomas:

Nei, jeg har rusproblemer og blir drittsekk noen ganger. jeg har problemer med å kontrollere aggresiviteten og impulsiviteten min. unnskyld.

Ukas bibelske


The Bible according to cheese.

Trenger jeg egentlig å si mer? Helt umotivert slenger jeg like gjerne på

en oversikt over berømte jomfruer

.

I serien «ting du absolutt IKKE behøver, men som kan kjøpes på Internett» presenterer jeg i dag:

En vask som ble brukt i den fantastiske serien «Six feet under»

.

Serien er bra, men det får være grenser.

Helt til slutt dagens:

Parrrtyyyy.....


Funnet noe hett på nett? Gode tips og kommentarer sender du til elise@startsiden.no

«Kvikke klikk» vil gjerne vise deg hva som er hett på nett akkurat

innen underholdning, kjendisstoff, nyheter og andre usakligheter.

«Kvikke klikk» inneholder både fakta, rykter og direkte sladder som kretser rundt på nett. Ikke tro alt du leser.

Neste klikk er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider.

Flere «Kvikke klikk» finner du her

.Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
09:39 En tredje danske er smittet av viruset09:30 USA melder om flere virustilfeller uten kjent årsak09:14 Bjarne Rykkje forklarer den dårlige norske skøytesesongen09:00 Island vurderer å endre navneloven08:52 Tyrkisk kilde hevder anlegg for kjemiske våpen er ødelagt i Syria08:38 Kolonnekjøring i Sør-Norge på grunn av uvær08:34 Lei av å kaste mat? Her er løsningen!08:08 Togtrafikken i påsken rammes av vedlikeholdsarbeid06:29 1.000 griser døde i brann på Bornholm06:12 Dette skjer i dag05:41 Dette skjedde i natt05:25 Bileiere får 10 millioner etter parkeringshusbrann04:51 Mann knivdrept i Sverige04:29 Ny storseier til Zuccarello og Minnesota Wild04:25 Hermstad vil prøve ny rullebane på Gardermoen for retten03:49 Kvinne døde etter fallulykke i Oslo03:40 USA utsetter planlagt toppmøte grunnet virusfrykt03:08 Koronavirus: Sør-Korea passerte Kina i antall nye smittede02:04 Demonstrasjoner og protest da Polanski fikk filmpris i Paris01:20 Trump vil på nytt ha Ratcliffe som e-sjef01:19 KNM Helge Ingstad blir solgt som skrapmetall00:42 DNB frykter virusspredning – avlyser internasjonal konferanse i Oslo23:50 Stor pågang hos Ullevåls virustelefon23:47 Hovland utslått i Florida etter ny tung runde23:24 Bunnlaget Norwich med sterk seier mot Leicester22:53 Ødegaard & co. fant nøkkelen til slutt, slo Valladolid 1-021:52 Åtte personer til legevakt etter frontkollisjon på Hovden21:19 Det hvite hus anklager pressen for å ville skade Trump med virusdekningen20:34 MDG jubler over klimadom – nå vil de se Gardermoen-utbygging i retten19:36 Malin (18) fikk ikke leilighet – fordi hun er bifil19:30 BBC: Minst 210 personer døde i Iran etter å ha blitt smittet av coronaviruset18:43 Ansatt på Ullevål er smittet av coronaviruset18:11 Konflikt om kongolesisk stjerne førte til branner og evakuering av Gare de Lyon18:05 Snøskred slukte to biler i Lofoten – vei sperret til lørdag17:41 Rolls Royce selger fabrikk med 770 ansatte i Bergen17:24 Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) går av14:53 Ny skadesmell for City-stjerne14:52 Ytterligere tre gutter siktet for drapsforsøk i Oslo14:35 Ber om penger for å beskytte barna mot corona: – Kynisk spill på frykt14:17 Solskjær med heldig trekning i europaligaen13:42 Tyrkia får full støtte fra Nato13:21 Grimsbø og Frafjord melder seg klare for Norge13:20 Store snømengder ventes i Telemark og Agder13:15 Ingen kjærlighet i luften mellom MDG og Høyre13:13 Venstre-topp vil ha Tesla-fabrikk til Norge12:36 – Brutalt hvis Nyland ikke får starte finalen12:14 FCK-stjerne siktet for overfall på politimann under kamp11:56 Corona i skolen: – Vi skal trøste, men holder nærkontakt på et minimum11:55 Dagligvarekjedene forbereder seg på mulig hamstring11:47 Fremmer mistillitsforslag mot fiskeriministeren11:44 Solskjær: – Det lengst nede jeg har vært11:33 Nav: Personer i hjemmekarantene har rett til sykemelding11:19 Koronafrykt gir hamstring av munnbind og masker11:08 Oljeprisen har falt under 50 dollar fatet11:07 Sagosen jubler for VM på hjemmebane: – Helt magisk!10:32 Russiske krigsskip på vei gjennom Bosporos10:15 Svømmestjerne utestengt i åtte år, mister OL10:11 Nordmenn dro på flere flyreiser til utlandet i fjor09:55 DNB tapte i Høyesterett – må ut med 350 millioner til kundene09:44 – Solbakken enestående for dansk fotball09:43 Ingen kombinasjon for Kristoffersen, været stopper Hinterstoder-renn09:35 Nå blir vigselsattesten digital09:19 Nordmenn svenskehandlet for 14,3 milliarder i fjor09:08 Nå åpner Tyrkia «porten til Europa»09:07 Virusfrykt gir halvering for Finn Reise08:59 Åpner informasjonstelefon for spørsmål om coronavirus08:46 Død person funnet i brennende bil i Moss08:10 Trondheim kommune fjerner dame- og herreskilt på toalettene07:40 Datteren med rørende minneord til Jahn Teigen07:36 Nye land rammet av Coronaviruset07:13 Jahn Teigen bisettes onsdag 11. mars07:01 New Zealand bekrefter første korona-tilfelle06:45 Storoppgjørene i kø for Ødegaard06:36 Profilert maktkritiker pågrepet i Hongkong06:35 Sverre Lunde Pedersens tøffe sesong06:30 Virke Reiseliv ber regjeringen om viruskriseplan06:30 USA: Minst 38 drept av høyreekstreme i 201906:20 Sykkelritt stoppet av koronavirus-tilfeller, nordmenn må testes06:00 Dette skjer i dag06:00 Målinger: Svakeste Høyre-måned på ti år05:55 Eksperter stusser over at Afrika har så få virustilfeller05:43 Dette skjedde i natt05:40 Første bekreftede tilfelle av koronavirus i Nigeria05:38 Virus rammer Equinor hardere enn Brexit og handelskrig05:30 Brexit: Frontene skjerpes før forhandlingsstart05:29 Minst 33 tyrkiske soldater drept i luftangrep i Idlib05:02 Dagbladet: Høyre-topper mener Sivertsen-saken har gått for langt04:34 Minnesota Wild utklasset Detroit Red Wings 7-104:15 Færre virustilfeller i Kina, opp i Sør-Korea02:40 USA fordømmer angrep på tyrkiske soldater02:37 Trondheim Ap likevel ikke samstemte om Giske02:13 Nytt bratt fall på børsen i Tokyo01:48 Virusfrykt gir hotellavbestillinger i hovedstaden01:28 Stoltenberg fordømmer syriske angrep mot tyrkiske styrker01:19 Sivertsen møter selskap han var styreleder for til samtaler om statsstøtte23:55 California-guvernør: 8.400 personer overvåkes for mulig virussmitte23:45 Tidligere kommunelege dømt for seksuell omgang med pasient23:42 Olympiakos snøt Arsenal for avansement i siste sekund23:10 København videre på Solbakkens 52-årsdag23:04 Storseier for Solskjær og Manchester United, enkelt videre til europaligaens åttedelsfinaler
Siste nytt
09:39VerdenEn tredje danske er smittet av viruset09:30VerdenUSA melder om flere virustilfeller uten kjent årsak09:14SportBjarne Rykkje forklarer den dårlige norske skøytesesongen09:00VerdenIsland vurderer å endre navneloven08:52VerdenTyrkisk kilde hevder anlegg for kjemiske våpen er ødelagt i Syria08:38NorgeKolonnekjøring i Sør-Norge på grunn av uvær08:34Helse og livsstilLei av å kaste mat? Her er løsningen!08:08NorgeTogtrafikken i påsken rammes av vedlikeholdsarbeid06:29Verden1.000 griser døde i brann på Bornholm06:12NorgeDette skjer i dag05:41NorgeDette skjedde i natt05:25NorgeBileiere får 10 millioner etter parkeringshusbrann04:51VerdenMann knivdrept i Sverige04:29SportNy storseier til Zuccarello og Minnesota Wild04:25NorgeHermstad vil prøve ny rullebane på Gardermoen for retten03:49NorgeKvinne døde etter fallulykke i Oslo03:40VerdenUSA utsetter planlagt toppmøte grunnet virusfrykt03:08VerdenKoronavirus: Sør-Korea passerte Kina i antall nye smittede02:04VerdenDemonstrasjoner og protest da Polanski fikk filmpris i Paris01:20VerdenTrump vil på nytt ha Ratcliffe som e-sjef01:19NorgeKNM Helge Ingstad blir solgt som skrapmetall00:42NorgeDNB frykter virusspredning – avlyser internasjonal konferanse i Oslo23:50NorgeStor pågang hos Ullevåls virustelefon23:47SportHovland utslått i Florida etter ny tung runde23:24SportBunnlaget Norwich med sterk seier mot Leicester22:53SportØdegaard & co. fant nøkkelen til slutt, slo Valladolid 1-021:52NorgeÅtte personer til legevakt etter frontkollisjon på Hovden21:19VerdenDet hvite hus anklager pressen for å ville skade Trump med virusdekningen20:34PolitikkMDG jubler over klimadom – nå vil de se Gardermoen-utbygging i retten19:36PengerMalin (18) fikk ikke leilighet – fordi hun er bifil19:30VerdenBBC: Minst 210 personer døde i Iran etter å ha blitt smittet av coronaviruset18:43NorgeAnsatt på Ullevål er smittet av coronaviruset18:11VerdenKonflikt om kongolesisk stjerne førte til branner og evakuering av Gare de Lyon18:05NorgeSnøskred slukte to biler i Lofoten – vei sperret til lørdag17:41PengerRolls Royce selger fabrikk med 770 ansatte i Bergen17:24PolitikkFiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) går av14:53SportNy skadesmell for City-stjerne14:52NorgeYtterligere tre gutter siktet for drapsforsøk i Oslo14:35NorgeBer om penger for å beskytte barna mot corona: – Kynisk spill på frykt14:17SportSolskjær med heldig trekning i europaligaen13:42VerdenTyrkia får full støtte fra Nato13:21SportGrimsbø og Frafjord melder seg klare for Norge13:20NorgeStore snømengder ventes i Telemark og Agder13:15PolitikkIngen kjærlighet i luften mellom MDG og Høyre13:13MotorVenstre-topp vil ha Tesla-fabrikk til Norge12:36Sport– Brutalt hvis Nyland ikke får starte finalen12:14SportFCK-stjerne siktet for overfall på politimann under kamp11:56NorgeCorona i skolen: – Vi skal trøste, men holder nærkontakt på et minimum11:55PengerDagligvarekjedene forbereder seg på mulig hamstring11:47PolitikkFremmer mistillitsforslag mot fiskeriministeren11:44SportSolskjær: – Det lengst nede jeg har vært11:33PengerNav: Personer i hjemmekarantene har rett til sykemelding11:19Helse og livsstilKoronafrykt gir hamstring av munnbind og masker11:08PengerOljeprisen har falt under 50 dollar fatet11:07SportSagosen jubler for VM på hjemmebane: – Helt magisk!10:32VerdenRussiske krigsskip på vei gjennom Bosporos10:15SportSvømmestjerne utestengt i åtte år, mister OL10:11ReiseNordmenn dro på flere flyreiser til utlandet i fjor09:55PengerDNB tapte i Høyesterett – må ut med 350 millioner til kundene09:44Sport– Solbakken enestående for dansk fotball09:43SportIngen kombinasjon for Kristoffersen, været stopper Hinterstoder-renn09:35NorgeNå blir vigselsattesten digital09:19PengerNordmenn svenskehandlet for 14,3 milliarder i fjor09:08VerdenNå åpner Tyrkia «porten til Europa»09:07ReiseVirusfrykt gir halvering for Finn Reise08:59Helse og livsstilÅpner informasjonstelefon for spørsmål om coronavirus08:46NorgeDød person funnet i brennende bil i Moss08:10NorgeTrondheim kommune fjerner dame- og herreskilt på toalettene07:40NorgeDatteren med rørende minneord til Jahn Teigen07:36VerdenNye land rammet av Coronaviruset07:13NorgeJahn Teigen bisettes onsdag 11. mars07:01VerdenNew Zealand bekrefter første korona-tilfelle06:45SportStoroppgjørene i kø for Ødegaard06:36VerdenProfilert maktkritiker pågrepet i Hongkong06:35SportSverre Lunde Pedersens tøffe sesong06:30ReiseVirke Reiseliv ber regjeringen om viruskriseplan06:30VerdenUSA: Minst 38 drept av høyreekstreme i 201906:20SportSykkelritt stoppet av koronavirus-tilfeller, nordmenn må testes06:00NorgeDette skjer i dag06:00PolitikkMålinger: Svakeste Høyre-måned på ti år05:55Helse og livsstilEksperter stusser over at Afrika har så få virustilfeller05:43NorgeDette skjedde i natt05:40VerdenFørste bekreftede tilfelle av koronavirus i Nigeria05:38PengerVirus rammer Equinor hardere enn Brexit og handelskrig05:30PengerBrexit: Frontene skjerpes før forhandlingsstart05:29VerdenMinst 33 tyrkiske soldater drept i luftangrep i Idlib05:02NorgeDagbladet: Høyre-topper mener Sivertsen-saken har gått for langt04:34SportMinnesota Wild utklasset Detroit Red Wings 7-104:15Helse og livsstilFærre virustilfeller i Kina, opp i Sør-Korea02:40VerdenUSA fordømmer angrep på tyrkiske soldater02:37PolitikkTrondheim Ap likevel ikke samstemte om Giske02:13PengerNytt bratt fall på børsen i Tokyo01:48PengerVirusfrykt gir hotellavbestillinger i hovedstaden01:28VerdenStoltenberg fordømmer syriske angrep mot tyrkiske styrker01:19PolitikkSivertsen møter selskap han var styreleder for til samtaler om statsstøtte23:55VerdenCalifornia-guvernør: 8.400 personer overvåkes for mulig virussmitte23:45NorgeTidligere kommunelege dømt for seksuell omgang med pasient23:42SportOlympiakos snøt Arsenal for avansement i siste sekund23:10SportKøbenhavn videre på Solbakkens 52-årsdag23:04SportStorseier for Solskjær og Manchester United, enkelt videre til europaligaens åttedelsfinaler
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus