Sudoku og Shabanas stump et komplott?

Rumpa til Shabana Rehman er i virkeligheten et signal til Al-Qaeda om at det er klar bane. Dette og flere konspirasjonsteorier i dagens bloggskudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shabanas rumpe (bildet er manipulert).Shabanas rumpe (bildet er manipulert).

Spiller du Sudoku? Da bør du være klar over at du er utsatt for et komplott. Hva slags komplott er ikke helt sikkert, men Bjørn Stærk og hans debattvenner peker i retning et komplott som skal forberede en muslimsk invasjon av Europa.

En alternativ teori er at det er japanske muslimer som vil invadere oss.

Noen tror sikkert også at det at Shabana viste rompa si egentlig ikke var ment som et innslag til forsvar for demokratiet og ytringsfriheten, men at det var et signal til muslimske celler i Norge om at det er klar bane.

Kanskje som en slags påminnelse om de 25 eller hvor mange det var jomfruer som venter dem hvis sprengladningen er kraftig nok til å sende dem helt til paradiset?

Kløkt og kunnskap


Rasisme lever og ånder på nett. VGs i utgangspunktet nokså klartenkte kommentatorer opplever at leserne som kommenterer innleggene i VG-bloggen går bananas gang på gang.

I et innlegg fra 8. august, med tittelen «Ytringsterror» viser Arild Myhre hvordan debatten om ytringsfrihet minner om unger som skriker i munnen på hverandre, og anfører at «saklig argumentasjon krever kløkt, kunnskap, erfaring, ordforråd».

Shabana og Valgerd, her med påkledde rumper. (Foto: Elise Nyborg Eriksen)Shabana og Valgerd, her med påkledde rumper. (Foto: Elise Nyborg Eriksen)

Innlegget, som starter med ordene

«Idiot! Er du helt korka i huet! Hvor fjern går det an å bli! Skaff deg et liv!»

, har en hale med, i skrivende stund, 76 innlegg fulle av nettopp «kløkt, kunnskap, erfaring og ordforråd».

Vår favoritt er denne:

«Online debates are like the paralympics, even if you win, you're still a retard.»

Det er vel grunn til å tro at selv om Debattanten uttaler seg kort og fyndig her, så vil nok mange råsterke funksjonshemmede mennesker stusse over å bli karakterisert som retarderte, eller tilbakestående, på et bedre norsk.

Hvis debattanten møter en av disse gutta på danske gulvet, kan han risikere mer solide trøkker enn skjebnen en av hans meddebattanter møtte:

«For normenn er det livsfarlig å ta en tur på byen i helga... for kommer du borti en pakistaner på danske gulvet blir du klinka rett ned... (Snakker her av egene erfaringer, ikke mindre enn 2 ganger har dette skjedd meg...)jeg blei også flydd på av 4 albanere for å prate med noen de ikke liker.... uten å ha sagt et ord...»

Det er kanskje ikke så nøye med ordforrådet, så lenge det er sagt med kløkt, kunnskap og erfaring.

I hvert fall erfaring.

1 av 4 er da ikke så verst?

Sort og hvitt


Plyndre eller låne? Det spørs hvilken farge du har.Plyndre eller låne? Det spørs hvilken farge du har.

Men det er ikke bare de menige bloggerne som sliter med å holde tunga rett i munnen og skille sort og hvitt, skitt og kanel.

I bloggen Metafilter er det et innlegg som demonstrerer hvordan internasjonale pressebyråer bruker ulike ord på hvordan katastroferammede i New Orleans håndterer situasjonen.

Et bilde av en svart ung mann tatt av Associated Press er ledsaget av en bildetekst som beskriver hvordan «en ung mann vader gjennom vann til brystet med varer han har

plyndret

fra en nærliggende dagligvareforretning» (vår utheving).

Et annet bilde, og igjen fra AP, beskriver hvordan en

svart

mann bærer med seg en kasse øl han har

plyndret

.

Et tredje bilde, denne gangen fra AFP, ser litt lysere på situasjonen. Det viser en kvinne og en mann som vader gjennom vannet med brød og soda de har

funnet

i en lokal kolonialforretning. Sympatien for de to nærmest renner mot oss i strie strømmer.

Gjett hvilken farge de har?

Midt i denne stormen av grensesprengende journalistikk fra anerkjente nyhetskilder, som VG, AP og AFP, blir det nesten ulidelig politisk korrekt å følge bloggbloggs pågående valgekstra , som også nylig tok for seg hverdagsrasisme og innvandring.

Gjeeesp.

Midt i alle denne begredeligheten er det egentlig bare én ting å gjøre.

Smil til verden.

Kanskje den smiler igjen.