Samorost 2 kommer til høsten

Likte du spillet Samorost? I så fall kan du finne fram november på kalenderen og sette et stort kryss. Da kommer nemlig Samorost 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Det tsjekkiske eventyrspillet Samorost ble en umiddelbar suksess da det kom ut for et par år siden. Spillet om den vesle gnomen som bodde i en trerot i verdensrommet hadde en tilnærmet magisk tiltrekningskraft på mange, og spillet fikk da også fortjent flere priser for å være en nyvinning på nett.

Dermed er det også mange som utålmodig har ventet på en oppfølger til spillsuksessen. Og *tadam tadam* sett kryss i kalenderen, for snart skal den være her!

November er lanseringsmåneden det siktes mot. Og ifølge Jakub Dvorský, mannen bak Samorost, vil oppfølgeren være tro mot originalen hva stil og innhold angår. I tillegg vil den ha original musikk, bedre animasjon - og ikke minst, være to til tre ganger lengre!

- Nye Samorost vil bestå av to kapittel eller deler, skriver Jakub i en epost til Neste Klikk.

- I den første delen må hovedpersonen, den lille, hvite gnomen, redde hunden sin som har blitt kidnappet av utenomjordiske.

- I den andre delen vil de bli skipbrudne på en fremmed planet, og vil dermed være nødt til å finne en måte å komme seg hjem igjen.

Men dette ligger altså ennå noen måneder fram i tid. Frem til da kan du kanskje gjenoppfriske gamle

Samorost

, eller prøve de beslektede

Quest for the Rest

og

Shift

.

Neste Klikk:
Spill
Spill-omtaler

Startsiden:
Nettspill

Personvernpolicy