Som to dråper vann (75)

Et galleri fylt med store pupper, store neper og store stjerner. Dine gode tips sender du til oss.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjonSlapgård skriver: Sjekk dette bildet av David Johansen (New York Dolls). Brad Pitt-lookalike, eller?Slapgård skriver: Sjekk dette bildet av David Johansen (New York Dolls). Brad Pitt-lookalike, eller?
Tobey Maguire og Jake Gyllenhaall. Veldig veldig like... Mener Stian.Tobey Maguire og Jake Gyllenhaall. Veldig veldig like... Mener Stian.Jeg syns at Charisma Carpenter fra tv-seriene Jeg syns at Charisma Carpenter fra tv-seriene "Buffy" og "Angel" ligner på puppe-diva Jordan, hvertfall når de smiler, skriver Jon.Drew Fuller fra «Charmed» og Jared Leto er prikk like, skriver Ørjan.Drew Fuller fra «Charmed» og Jared Leto er prikk like, skriver Ørjan.Ellen Degeneres og Carson Kressley fra den amerikanske homsepatruljen, skriver Tone fra KristiansandEllen Degeneres og Carson Kressley fra den amerikanske homsepatruljen, skriver Tone fra Kristiansand
Ukens beste: Jeg og en venn zappa over kanalene på tv’n og havna på en kanal der vi trodde Jim Carrey sang country med masse sminke på. Dette viste seg da å være George Jones. Vi syntes at disse var ganske like. (Veldig bra! red.anm.)Ukens beste: Jeg og en venn zappa over kanalene på tv’n og havna på en kanal der vi trodde Jim Carrey sang country med masse sminke på. Dette viste seg da å være George Jones. Vi syntes at disse var ganske like. (Veldig bra! red.anm.)På bildet av Sondre Lerche synes jeg han ligner veldig på Diego Luna:) Hva syns dere, spør Eline S.K.På bildet av Sondre Lerche synes jeg han ligner veldig på Diego Luna:) Hva syns dere, spør Eline S.K.Jeg synes at Anneli Drecker og Ane brun kunne vært tvillinger! De ligner jo på prikken!, skriver Thea fra SandefjordJeg synes at Anneli Drecker og Ane brun kunne vært tvillinger! De ligner jo på prikken!, skriver Thea fra SandefjordHarry skriver: Jeg har sett Høybråten i noen sammenhenger hvor han er utrolig lik Mr. Bean.Trekk fram pressebilder der Høybråten er oppspilt - da kan dere ikke unngå å se det.(Fant ikke et slikt bilde, så vi overlater til fantasien og takker for smart bidrag, red.anm.)Harry skriver: Jeg har sett Høybråten i noen sammenhenger hvor han er utrolig lik Mr. Bean.Trekk fram pressebilder der Høybråten er oppspilt - da kan dere ikke unngå å se det.(Fant ikke et slikt bilde, så vi overlater til fantasien og takker for smart bidrag, red.anm.)

Ellen Degeneres og Carson Kressley fra den amerikanske homsepatruljen, skriver Tone fra KristiansandEllen Degeneres og Carson Kressley fra den amerikanske homsepatruljen, skriver Tone fra Kristiansand

Slapgård skriver: Sjekk dette bildet av David Johansen (New York Dolls). Brad Pitt-lookalike, eller?Slapgård skriver: Sjekk dette bildet av David Johansen (New York Dolls). Brad Pitt-lookalike, eller?

Tobey Maguire og Jake Gyllenhaall. Veldig veldig like... Mener Stian.Tobey Maguire og Jake Gyllenhaall. Veldig veldig like... Mener Stian.

Jeg syns at Charisma Carpenter fra tv-seriene Jeg syns at Charisma Carpenter fra tv-seriene "Buffy" og "Angel" ligner på puppe-diva Jordan, hvertfall når de smiler, skriver Jon.

Drew Fuller fra «Charmed» og Jared Leto er prikk like, skriver Ørjan.Drew Fuller fra «Charmed» og Jared Leto er prikk like, skriver Ørjan.

Ukens beste: Jeg og en venn zappa over kanalene på tv’n og havna på en kanal der vi trodde Jim Carrey sang country med masse sminke på. Dette viste seg da å være George Jones. Vi syntes at disse var ganske like. (Veldig bra! red.anm.)Ukens beste: Jeg og en venn zappa over kanalene på tv’n og havna på en kanal der vi trodde Jim Carrey sang country med masse sminke på. Dette viste seg da å være George Jones. Vi syntes at disse var ganske like. (Veldig bra! red.anm.)

På bildet av Sondre Lerche synes jeg han ligner veldig på Diego Luna:) Hva syns dere, spør Eline S.K.På bildet av Sondre Lerche synes jeg han ligner veldig på Diego Luna:) Hva syns dere, spør Eline S.K.

Jeg synes at Anneli Drecker og Ane brun kunne vært tvillinger! De ligner jo på prikken!, skriver Thea fra SandefjordJeg synes at Anneli Drecker og Ane brun kunne vært tvillinger! De ligner jo på prikken!, skriver Thea fra Sandefjord

Harry skriver: Jeg har sett Høybråten i noen sammenhenger hvor han er utrolig lik Mr. Bean.Trekk fram pressebilder der Høybråten er oppspilt - da kan dere ikke unngå å se det.(Fant ikke et slikt bilde, så vi overlater til fantasien og takker for smart bidrag, red.anm.)Harry skriver: Jeg har sett Høybråten i noen sammenhenger hvor han er utrolig lik Mr. Bean.Trekk fram pressebilder der Høybråten er oppspilt - da kan dere ikke unngå å se det.(Fant ikke et slikt bilde, så vi overlater til fantasien og takker for smart bidrag, red.anm.)

Personvernpolicy