Sam - verdens styggeste hund?

Er det en rotte? Er det en gris? Er det en rottegris? Neida og niks, det er Sam. Verdens styggeste hund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

La meg begynne med å si at jeg er fullt klar over at et dyr består av både det indre og det ytre, og at det et dyr mangler på utseende lett kan kompenseres med utstråling og sjarme.

Når så dette er sagt, håper jeg at hunden Sam har en god personlighet.

For særlig vakker er han i hvert fall ikke ...

Det Sam mangler av utseende tar han igjen med utstråling og god personlighet. Håper vi ...Det Sam mangler av utseende tar han igjen med utstråling og god personlighet. Håper vi ...

Den fjorten år gamle kinesiske blandingsrasen har vunnet tittelen «Verdens styggeste hund» tre år på rad. Kanskje ikke så overraskende, for den vesle hunden har ikke noe hår (om du ser bort fra de gul-hvite tustene som stikker ut fra hodet), og den rynkete brune huden hans er full av flekker og vorter. Øynene er melkehvite og matte, halen mest lik en rottehale, for ikke å glemme de Austin Powers-aktige tennene som stikker ut av munnen i pussige vinkler.

- Han er så stygg at dommerne rygget unna da jeg plasserte ham på bordet deres, fortalte nylig den stolte eieren Susie Lockheed til AP.

Mest av alt ligner Sam på noe som Hollywoods fantasifulle effektmakere kunnet kommet opp med til en skrekkfilm. Men aldri så galt at det ikke er godt, eller hva det nå heter. For som en konsekvens av sitt utseende og sine utmerkelser, har Sam nå fått en stor tilhengerskare. Og ifølge matmor Susie er det flere som har bilder av det lille sjarmtrollet hengende på kjøleskapsdøra.

Sam har tilogmed egen nettside og egen blogg med oppdateringer flere ganger i måneden hvor hans daglige liv og eskapader blir fortalt og presentert.

Men offentlige fremtredener er det ikke sikkert det blir mer av for den vesle søtnosen. Årsaken er at Sam lider av store helseproblemer. Han er blind, har hjertefeil og lunge- og nyreproblemer.

Dessuten skal han, ifølge Susie, være trett av oppmerksomhet og vil leve resten av sine dager som familiens lille kjæledegge.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus