Slik blir du en bygdeoriginal

Artikkelen fortsetter under annonsen

Neste klikks bloggskudd gir deg blinkskudd fra bloggosfæren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Området på kroppen som en har tenkt å berøre må vurderes nøye.Området på kroppen som en har tenkt å berøre må vurderes nøye.

Ferien er over for de fleste, og samfunnets generelle adrenalinnivå er i ferd med å normalisere seg på et i all hovedsak faretruende høyt nivå. Få uttrykker den følelsen mer presist, og med mindre omsvøp, enn

Den Udødelige Makrellen

, som under tittelen

Ting jeg har fått nok av for et par dager, takk

, skriver:

«Ikke ferie, inkompetente nek, stengte kaffebarer, dårlig sushi, handlingslammelse, boligmarkedet, sykler, brukne negler, folk som nekter å kontrollere ungene sine, skobutikker, fotballspillere, unødvendige telefonsamtaler, folk som burde vite bedre, mas, syke rotter, ting som ikke virker, beslutningsvegring, stress, rot og søvnunderskudd. Gå vekk.»

Ja, vi kjenner følelsen. Noen dager er livet rett og slett for kjipt. Men ifølge de to psykologene på

tenke.no

ligger kanskje løsningen bare et håndslag unna. Berøring er svaret. Mer kos.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjærlighetshormonet


Tar du på en kvinne, stiger nemlig nivået av oxytycin, som er selveste kjærlighetshormonet, mens stresshormonet kortisol synker,

skriver Marianne

, som altså er hovedfagstudent i psykologi.

De av gutta som ligger å klype jentene i bakenden får dermed et gratispoeng eller ti neste gang dama er litt uggen. Men som tenke.no ettertenksomt legger til:

«... området på kroppen hennes som en har tenkt å berøre (må) vurderes nøye, dersom en velger feil område kan det hele fort slå i veldig gal retning! ... Det er nok en kunst dette, å ta på kvinner på den akkurat riktige måten slik at de ikke tar det feil på noen måte - men om det gjøres riktig er det absolutt virkningsfullt!»

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

For egen regning legger jeg til at dersom du ikke kjenner dette mennesket godt, bør du gjøre en grundig risikoanalyse først. Feilmarginene i slike stunt er uhyggelig små, og konsekvensene dersom det skjærer seg urimelig store.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mariannes medbloggende psykolog,

Mette

, varter opp med en artikkel i en helt annen kategori. Hun ser på

psykologien bak historier

om folk som er blitt bortført av aliens. Mette vedgår at hun er fan av X-files, men velger likevel å bortforklare bortføringene på en drepende ordinær psykolog-faglig måte.

Planet Gong


Drepende ordinært er også stikkordet for en av bloggosfærens selverklærte aliens, nemlig bloggeren som holder til på

Planet Gong

. Men her handler det om hva du kan selv kan gjøre med din drepende ordinære hverdagslighet. Noen av oss går nemlig rundt med en by- eller bygdeoriginal i seg, men trenger hjelp til å lokke fram den skjeggete, magre raringen med fillete klær som holder til der inne.

Planet Gong vet hvordan du kan hjelpe ham ut. Nettstedet har laget en

overbevisende tipunkts-plan

for å gi deg alt du trenger av originalitet, og sikre ditt ry som by(gde)original.

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Enkelte vil kalle deg gal. Men livet er for kort til å tekke det bestående», forsikrer Gong deg, før planen presenteres i all sin prakt.

Og med det ønsker denne spalten deg en god bloggehelg. Finner du noen blinkskudd Bloggskudd må få med seg, det være seg noe ekstraordinært underlig eller komplett absurd, eller kanskje begge deler, så ikke nøl: Tips oss.

Neste klikk er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider.