Send teddy på ferie

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har teddy jobbet overtid i sommer? Hva med å gi ham ekstra fri og sende ham på tidenes ferietur. Et tysk reisebyrå gjør det mulig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen


Trenger teddy en avveksling? Send ham på ferie!Trenger teddy en avveksling? Send ham på ferie!

Det er Christopher Boehm og Elke Verhaugen i reiseselskapet «Teddy in Munich» som lover alle reisesyke teddyer en ferie for livet i München.

- Teddybjørner og andre kosedyr får ofte gjennomgå litt av hvert, derfor kan en ferie være en kjærkommen forandring for menneskets beste tøy-venn, mener teddy-organisator Boehm ifølge nyhetsbyrået Ananova.

Sightseeing, spill og tradisjonelle teddy-pikniker ute i naturen - etterfulgt av et besøk til en tradisjonell tysk ølstue, for de tøffeste og kuleste tøybamsene, er noen av aktivitene som teddybjørnene tilbys.

Teddybjørneiere kan også velge aktiviterer som er mer tilpasset teddys personlighet. For eksempel fisking, golfing, maling, strikkhopp og paragliding, alt bønnhørlig dokumentert med fotografier som teddy kan ta med seg hjem.

Og ifølge Boehm går businessen strålende.

- Vi arrangerer gruppeturer for opp til tolv teddyer omtrent hver fjerde uke. Det virker som om folk elsker denne idéen. Både folk og teddybjørner.

Prisen for herligheten ligger på 99 euro for lokale teddybjørner, og 129 euro for internasjonale teddyer.