Giftig gass i området etter brann i Fredrikstad

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ber folk kjøre en annen vei, og beboere om å holde vinduer lukket, etter at en brann på Seut i Fredrikstad har ført til giftig gass i området.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredrikstad (NTB):

- Vi går nå ut og varsler folk så de får lukket igjen vinduer, men det har foreløpig ikke vært noe behov for evakuering. I tillegg er riksvei 110 stengt, og vi ber alle som kommer til Fredrikstad den veien om å kjøre via Sarpsborg eller Solli, sier operasjonsleder Paul Horne i Østfold politidistrikt til NTB.

Politiet fikk meldingen om brannen i et industribygg på Seut i Fredrikstad klokken 04.47 av en forbipasserende. I bygget er det blant annet en båtprodusent og flere andre småbedrifter. Røyken fra brannen er trolig giftig.

Brannvesenet var på stedet kjapt, men hadde like før klokken 06.30 onsdag morgen fremdeles ikke kontroll over brannen. Det er ikke meldt om noen personskader, og det var ingen i bygget da det begynte å brenne.

Brannen har spredd seg til et nabobygg, og brannvesenet hadde onsdag morgen fortsatt ikke kontroll.

- Brannen har spredd seg til et nabobygg der det ligger et verksted. Brannvesenet har ennå ikke kontroll, og slokkingsarbeidet pågår fremdeles, sier operasjonsleder Paul Horne i Østfold politidistrikt til NTB ved 7.30-tiden onsdag.

Les mer:

- VG: Brann i Fredrikstad

- Aftenposten: Brannen har spredt seg