Jazz-øyeblikk!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Var du på årets Moldejazz? Ta en titt her!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Så var Moldejazzen over for i år, enten du vil eller ikke. Den fabelaktige musikk- og publikumsfestivalen serverte et flott program, for alle og enhver.

Vi tok med oss kameraet for å feste noen av de siste dagers gullkorn til filmen. Noe eller noen du savner fra festivalen, trenger du å mimre littegranne?

Scroll deg nedover siden, kanskje finner du akkurat det du leter etter og kanskje beholder du festivalstemningen litt lenger... Se og kjenn etter selv!

A for Alexandraparken; her var det liv fra morgen til natt..A for Alexandraparken; her var det liv fra morgen til natt..


Masker, trommer, tre-figurer, t-skjorter, plater, smykker, øredobber, jakker, skjørt, bukser, ting, tang og krimskrams: boder var det nok av!Masker, trommer, tre-figurer, t-skjorter, plater, smykker, øredobber, jakker, skjørt, bukser, ting, tang og krimskrams: boder var det nok av!


Jazzeren Knut Borge var selvfølgelig på plass, i regi av NRK P2.Jazzeren Knut Borge var selvfølgelig på plass, i regi av NRK P2.


Ola Kverberg hadde med seg...Ola Kverberg hadde med seg...


Ola Kvernberg Trio og Ebou Secka Woloff Experience; en uforglemmelig opplevelse.Ola Kvernberg Trio og Ebou Secka Woloff Experience; en uforglemmelig opplevelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen


De formidlet musikalsk kvalitet...De formidlet musikalsk kvalitet...


Energi...Energi...


Farger...Farger...


Glede...Glede...


Og eksotiske rytmer som krevde bevegelse!Og eksotiske rytmer som krevde bevegelse!


Vi husker jazzteltet med den gode stemningen!Vi husker jazzteltet med den gode stemningen!


Med gode blåsere i blådresser, sjarmerte Bukkereidars Bluesband gamle og nye lyttere.Med gode blåsere i blådresser, sjarmerte Bukkereidars Bluesband gamle og nye lyttere.


Den flotte naturen skapte en perfekt ramme rundt en flott festival.Den flotte naturen skapte en perfekt ramme rundt en flott festival.


En god is hørte også med. (Is-spiser: Mariann Riise Kristiansen)En god is hørte også med. (Is-spiser: Mariann Riise Kristiansen)


I gågata var det alltid mye folk og høy stemning.I gågata var det alltid mye folk og høy stemning.


Vaffel pressa var konstant på og vaffel salget gikk så det suste i gågata.Vaffel pressa var konstant på og vaffel salget gikk så det suste i gågata.


Romsdalsmuseet hadde egen scene som huset storkonsertene under jazzfestivalen.Romsdalsmuseet hadde egen scene som huset storkonsertene under jazzfestivalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen


Her spillte moldenseren Ane Brun. Ane kom nettopp ut med ny plate og var glad som en lerke.Her spillte moldenseren Ane Brun. Ane kom nettopp ut med ny plate og var glad som en lerke.


Det virket desverre likevel ikke som Ane Brun var komfortabel med sin egen kjendisstatus i hjembyen. Konserten hennes, som var en del av storkonserten lørdag kveld, var til tider tam og kjedelig selv om Brun spillte bra.Det virket desverre likevel ikke som Ane Brun var komfortabel med sin egen kjendisstatus i hjembyen. Konserten hennes, som var en del av storkonserten lørdag kveld, var til tider tam og kjedelig selv om Brun spillte bra.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Jaga jazzist derimot!Jaga jazzist derimot!



Var neste gruppe ut denne kvelden, fikk både de fremmøtte og hårene i nakken til å reise seg!Var neste gruppe ut denne kvelden, fikk både de fremmøtte og hårene i nakken til å reise seg!


Og Tønsberg-orkesteret gav publikum det «lille ekstra».Og Tønsberg-orkesteret gav publikum det «lille ekstra».


Jagas trommeslager avsluttet den forrykende konserten med å brøle «Vi elsker dereeeeee!»Jagas trommeslager avsluttet den forrykende konserten med å brøle «Vi elsker dereeeeee!»


Lille Ida Henriksen Sæther (3mnd) med stilige øreklokker, trygt i armene til mamma Vera. Liten rocker krøkes tidlig, som stor rocker skal bli!Lille Ida Henriksen Sæther (3mnd) med stilige øreklokker, trygt i armene til mamma Vera. Liten rocker krøkes tidlig, som stor rocker skal bli!


Truende skyer over Romsdalsmuseet...Truende skyer over Romsdalsmuseet...


...måtte vike for sola denne siste ettermiddagen!...måtte vike for sola denne siste ettermiddagen!


Så kom Thomas Dybdahl.Så kom Thomas Dybdahl.


Og med seg hadde han The great oktober sound.Og med seg hadde han The great oktober sound.


Thomas var selvfølgelig barføtt, som vanlig.Thomas var selvfølgelig barføtt, som vanlig.


Skjønne og flinke Thomas som trollbandt publikum med sin nydelige musikk, var også i veldig godt humør og skålet villig med publikum.Skjønne og flinke Thomas som trollbandt publikum med sin nydelige musikk, var også i veldig godt humør og skålet villig med publikum.


Og med Thomas Dybdahls glade ansikt og en siste skål, sier vi takk for i år...

Les mer om Moldejazz her


Mer i Magasinet Neste Klikk:


Musikk