Meny

Som to dråper vann (72)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superstjerner, rock og blytung metal i ukens sommerlige lookalike-galleri. Har du noe bedre så sender du en mail hit.

Erik skriver: Jeg synes Rammstein-vokalist Till Lindemann er kliss lik den svenske fimstjernen Peter Stormare.Erik skriver: Jeg synes Rammstein-vokalist Till Lindemann er kliss lik den svenske fimstjernen Peter Stormare.

Jeg synes at Vanessa Borgli fra Hotel Cæsar og Katie Holmes er prikklike, skriver Lisa F.Jeg synes at Vanessa Borgli fra Hotel Cæsar og Katie Holmes er prikklike, skriver Lisa F.

Elin R. Gjuvland (NRK) og skuespiller Patricia Arquette, skriver Bent Eigil. Rett og slett.Elin R. Gjuvland (NRK) og skuespiller Patricia Arquette, skriver Bent Eigil. Rett og slett.

Mari skriver: Det er ikke vanskelig å se hvor Johnny Depp har rappa stilen sin fra. Ganske søte er de begge to, Keith og Johnny!Mari skriver: Det er ikke vanskelig å se hvor Johnny Depp har rappa stilen sin fra. Ganske søte er de begge to, Keith og Johnny!

Y.T skriver: Jeg forveksler ofte Michael Wincott (the Crow) med Val Kilmer (The Doors)Y.T skriver: Jeg forveksler ofte Michael Wincott (the Crow) med Val Kilmer (The Doors)

Sigurd «Satyr» Wongraven, vokalist, gitarist, bassist, keyboard og alt annet utenom trommer i Satyricon ligner på Jan Garbarek, skriver Erik.Sigurd «Satyr» Wongraven, vokalist, gitarist, bassist, keyboard og alt annet utenom trommer i Satyricon ligner på Jan Garbarek, skriver Erik.

Synes Alanis Morisette og Marion Raven ligner litt, i hvert fall i den siste videoen til Marion, skriver «snuppa»Synes Alanis Morisette og Marion Raven ligner litt, i hvert fall i den siste videoen til Marion, skriver «snuppa»

Y.T skriver: Jeg forveksler ofte Michael Wincott (the Crow) med Val Kilmer (The Doors)Y.T skriver: Jeg forveksler ofte Michael Wincott (the Crow) med Val Kilmer (The Doors)

Erik skriver: Jeg synes Rammstein-vokalist Till Lindemann er kliss lik den svenske fimstjernen Peter Stormare.Erik skriver: Jeg synes Rammstein-vokalist Till Lindemann er kliss lik den svenske fimstjernen Peter Stormare.

Jeg synes at Vanessa Borgli fra Hotel Cæsar og Katie Holmes er prikklike, skriver Lisa F.Jeg synes at Vanessa Borgli fra Hotel Cæsar og Katie Holmes er prikklike, skriver Lisa F.

Elin R. Gjuvland (NRK) og skuespiller Patricia Arquette, skriver Bent Eigil. Rett og slett.Elin R. Gjuvland (NRK) og skuespiller Patricia Arquette, skriver Bent Eigil. Rett og slett.

Mari skriver: Det er ikke vanskelig å se hvor Johnny Depp har rappa stilen sin fra. Ganske søte er de begge to, Keith og Johnny!Mari skriver: Det er ikke vanskelig å se hvor Johnny Depp har rappa stilen sin fra. Ganske søte er de begge to, Keith og Johnny!

Sigurd «Satyr» Wongraven, vokalist, gitarist, bassist, keyboard og alt annet utenom trommer i Satyricon ligner på Jan Garbarek, skriver Erik.Sigurd «Satyr» Wongraven, vokalist, gitarist, bassist, keyboard og alt annet utenom trommer i Satyricon ligner på Jan Garbarek, skriver Erik.

Synes Alanis Morisette og Marion Raven ligner litt, i hvert fall i den siste videoen til Marion, skriver «snuppa»Synes Alanis Morisette og Marion Raven ligner litt, i hvert fall i den siste videoen til Marion, skriver «snuppa»

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus