Meny

Spice Girls kommer tilbake

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men foreløpig bare på en Best Of-plate.

Jentene i den en gang så populære girlpower-gruppa spiller for tiden inn sine vokalspor separat, til albumet som har planlagt release til neste år.

I følge en kilde The Sun har snakket med, så befinner jentene seg i forskjellige land og kunne derfor ikke enes om ett møtested. Men det sies at stemningen er amper etter at Mel B. nektet å forene gruppen for Live 8-konserten.

Mel C og Emma Bunton befinner seg i London, Geri Halliwell fikser sin vokal fra feriestedet i Sør-Frankrike, Victoria Beckham bor jo for tiden i Madrid, og Mel B. er i Los Angeles.

- De planlegger et Greatest Hits-album neste år, og et par nye låter skal bedre salget. Dette er foreløpig på et tidlig stadie, og jentene vil ikke slippe et album dersom det ikke føles riktig. Så de håper på det beste, sier den samme kilden til avisen.

Jentene i sine absolutte glansdagerJentene i sine absolutte glansdager

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus