Meny

Vant du boken Italienske Bufféer?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Konkurransen er avsluttet.


Kokeboken «Italienske Bufféer» er en fryd for øyet så vel som ganen. Stort lekrere kokebok får du ikke.

Boken byr på fristende italienske retter fra perm til perm og helt fantastiske fotografier.



Oppskriftene i «Italienske Bufféer» er satt sammen til syv forskjellige buffeér og er beregnet på 8-10 personer. De enkelte rettene som bufféene består av, kan selvfølgelig også brukes alene eller sammensatt på andre måter. Det er bare å la seg inspirere!

Marco Baudone har skrevet boken i samarbeid med Tomas Tengby og mannen bak de flotte fotografiene er Steffan Andersson. Boken er gitt ut på Aschehoug Forlag.

Vi spurte: Hva er Focaccia?

Mange svarte at det er et italiensk brød, som er riktig.

Følgende vinnerene ble trukket:


• Olav Kæksen Farnes, Oslo.
• Jøran Cederquist, Rasta.
• Iren Lindseth, Berger.
• Per Olav Rygg, Hornindal.
• Natty Huitfeldt, Kristiansand.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus