Meny

Stoppet ti ganger på to måneder i ny BMW

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Yasir Sheik kjøpte BMW til en halv million. Nå blir han stadig stoppet av politi som ikke tror han kan hå råd til den.

Tidkrevende kjøretøy for Yasir Sheik.Tidkrevende kjøretøy for Yasir Sheik.

Oslo (NTB): 27 år gamle Yasir Sheikh solgte butikkene sine og kjøpte en BMW til en halv million kroner. Det skulle han ikke ha gjort. Siden 3. mai er han blitt stoppet av politiet ti ganger, skriver Dagbladet.

- Politiet lurer på om jeg har råd til så fin bil. De sier det er rutinekontroll, sier Yasir Sheikh fra Oslo.

Han svarer som sant er, at han har kjøpt den for sine egne penger.

- Etter at jeg kjørte gjennom et lyskryss på grønt, satte politiet på sirenene. Jeg kjørte inn til høyre fordi jeg trodde de bare skulle forbi. Men så stoppet de bak meg og banket på vinduet. Etter å ha bedt om vognkort og førerkort, lurte de på hvorfor jeg hadde råd til en så dyr bil. De spurte også om jeg har kriminelt rulleblad. Så tok det kanskje 20 minutter før jeg kunne kjøre igjen, forteller Sheikh.

Tidligere har Sheikh, som ikke har noe rulleblad, kjørt billigere biler, men da ble han nesten aldri stoppet.

- Politiet sier at de ikke har ressurser til de oppgavene de skal utføre, men de har tydeligvis ressurser nok til å bruke en halvtime på meg så mange ganger. Nok er nok. Jeg begynner å bli forbanna, sier han. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus