Meny

Sen Snoop Dogg røykte marihuana på scenen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han kom en time for sent, røykte marihuana på scenen og ble buet ut av publikum. Selv sa den amerikanske gangsterrapperen Snoop Dogg at han ga Quart-folket mer enn de hadde betalt for.

(Arkivbilde)(Arkivbilde)

Kristiansand (NTB-Jørgen Næss Haugseth): Og han tok ikke buingen så tungt heller:

- Det er ikke min skyld at arrangørene starter konserten så tidlig. Men når konserten starter, gir jeg publikum en opplevelse, jeg gir faktisk publikum mer enn de har betalt for, sa Snoop Dogg på pressekonferansen etter konserten.

Forsinkelsen lot uansett ikke til å bry ham stort. Midt under konserten bevilget han seg en røykepause, og det var ikke vanlige filtersigaretter han fyrte opp.

- Det var marihuana jeg røykte, sa Snoop, uten å kunne angi hvor mye han hadde røykt.

12.000 møtte opp for å se raplegenden spille onsdag kveld, men den gamle kjøteren drøyde i det lengste før han lot publikum få smake på godsakene.

Quartfestivalen har kun lov til å holde på til midnatt, men onsdag kveld var strikken tøyd til det lengste. Snoop gikk ikke av scenen før klokken var nærmere 1 på natta. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus