Meny

Pepret på Quart

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et tjuetall ungdommer skal ha blitt rammet da en publikummer sprøytet om seg med pepperspray under Quartfestivalen i Kristiansand onsdag kveld.

(Ill.foto)(Ill.foto)

Kristiansand (NTB): Ved operasjonssentralen i Agder politidistrikt får NTB opplyst at ingen kom til skade som følge av pepringen, men ifølge Dagbladet.no ble Norsk Folkehjelps stand på festivalområdet oppsøkt av et tjuetall ungdommer som klaget over smerter i øynene. Hendelsen skjedde like før konserten med den amerikanske rapperen Snoop Dogg startet i Bendiksbukta onsdag kveld.

- Flere ungdommer er blitt lett sprayet med pepperspray. Vi prøver å lokalisere personen og jakter på ei ung jente som har sprayet pepperspray opp i lufta, sier operativ uteleder Nils Vorreland i Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

- Vi trodde det var vann som kom gjennom lufta, så vi bare åpnet munnen. Jeg trodde jeg skulle miste øynene, sier Sebastian Borgen (15) til avisen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus