19 narkotatt i Kristiansand

Artikkelen fortsetter under annonsen

19 personer - de aller fleste menn - ble pågrepet for narkotikaforbrytelser i Kristiansand onsdag, under Quartfestivalens andre dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Illfoto: Ecstasy)(Illfoto: Ecstasy)

Kristiansand (NTB): - Mange av de pågrepne ble tatt i en leilighet i sentrum av byen. Flere er siktet for både bruk, besittelse og salg av narkotika. I tillegg er fire personer innbrakt av politiet for fyll og ordensforstyrrelse, sier politiførstebetjent Hans Sørheim i Agder politidistrikt til NTB.

Flere av de pågrepne var så overstadig beruset at de måtte sendes til legevakten i stedet for drukkenskapsarresten, sier Sørheim. Totalt beslagla politiet 52 gram hasj, 3 gram kokain, 82 gram amfetamin, to brukerdoser LSD, ni ecstasy-tabletter og 24 beroligende piller i løpet av onsdagen.

- Det er veldig mange mennesker i byen nå. De aller fleste er utrolig hyggelige, men dessverre er det noen som ikke klarer å oppføre seg. Vi har utferdiget ni forelegg på til sammen 43.000 kroner i løpet av dagen, sier politiførstebetjenten.

Sørheim skryter ellers av samarbeidet mellom politiet og vaktene på Quartfestivalen, og understreker at det er trygt å besøke Kristiansand og musikkfestivalen.

- Vi har ikke notert en eneste legemsfornærmelse i løpet av dagen, sier
han. (©NTB)