Meny

19 narkotatt i Kristiansand

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

19 personer - de aller fleste menn - ble pågrepet for narkotikaforbrytelser i Kristiansand onsdag, under Quartfestivalens andre dag.

(Illfoto: Ecstasy)(Illfoto: Ecstasy)

Kristiansand (NTB): - Mange av de pågrepne ble tatt i en leilighet i sentrum av byen. Flere er siktet for både bruk, besittelse og salg av narkotika. I tillegg er fire personer innbrakt av politiet for fyll og ordensforstyrrelse, sier politiførstebetjent Hans Sørheim i Agder politidistrikt til NTB.

Flere av de pågrepne var så overstadig beruset at de måtte sendes til legevakten i stedet for drukkenskapsarresten, sier Sørheim. Totalt beslagla politiet 52 gram hasj, 3 gram kokain, 82 gram amfetamin, to brukerdoser LSD, ni ecstasy-tabletter og 24 beroligende piller i løpet av onsdagen.

- Det er veldig mange mennesker i byen nå. De aller fleste er utrolig hyggelige, men dessverre er det noen som ikke klarer å oppføre seg. Vi har utferdiget ni forelegg på til sammen 43.000 kroner i løpet av dagen, sier politiførstebetjenten.

Sørheim skryter ellers av samarbeidet mellom politiet og vaktene på Quartfestivalen, og understreker at det er trygt å besøke Kristiansand og musikkfestivalen.

- Vi har ikke notert en eneste legemsfornærmelse i løpet av dagen, sier
han. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus