Meny

Liv Ullmann lager ny film på Island

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liv Ullmann reiser neste uke til Island for å begynne forberedelsene til en ny amerikansk film.

Karlovy Vary (NTB): .

Filmen som skal hete «A Journey Home», har hun selv skrevet manus til, og nå håper hun at hun kan regissere den når produksjonen innledes neste år, sier Ullmann til Dagsavisen.

Budsjettet for filmen er på plass, og hun har allerede skrevet kontrakt med en kjent kvinnelig Oscar-vinner som skal spille hovedrollen. Hun vil ikke avsløre hennes navn.

Ullmann befinner seg i Karlovy Vary i Tsjekkia, der hun søndag mottok den prestisjetunge prisen «Crystal Globe» for sitt bidrag til verdens filmproduksjon.

«A Journey Home» handler om en middelaldrende kvinne i England som vender hjem til Island mange år etter at hun forlot hjemlandet. Gjennom tilbakeblikk får seeren vite hvorfor hun reiser hjem og hvilke tøffe valg som lå bak at hun i sin tid reiste ut.

Ullmann har møtt mye motgang den siste tiden. Planene om innspilling av «Et dukkehjem» med Kate Winslet i hovedrollen er det foreløpig ikke blitt noe av, og hennes store drøm om en film om Ole Bull ser ikke ut til å ha framtiden for seg.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus