Meny

Astrologisk smell

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Astrolog saksøker NASA for endret horoskop.

Moskva (NTB-Reuters): En russisk astrolog saksøker det amerikanske romforskningssenteret NASA for 300 millioner dollar fordi de har endret horoskopet hennes ved å krasje et prosjektil i kometen Temple 1.

NASA laget et konstruert kollisjon mellom Deep Impact-prosjektilet og kometen mandag for å kunne analysere restene etter sammenstøtet og dermed forstå sammensetningen av solsystemet bedre.

- Det er jo åpenlyst at elementene i kometens bane, og dermed også tabellen over himmellegemenes posisjon, vil bli endret etter eksplosjonen. Dette påvirker arbeidet mitt som astrolog og forstyrrer horoskopet mitt, sier astrolog Marina Bai til avisen Izvestia mandag.

Les mer:

Neste klikk: Vellykket stjernesmell

Kometens dag


Tempel 1 ble oppdaget i 1867. Den suser gjennom verdensrommet med en fart på mer enn 100.000 kilometer i timen. Den relative hastigheten i sammenstøtet var mindre fordi begge objektene er i bevegelse.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus